spr.polsko 08.10.11, 11:23 Szanowny Panie. Wszystkiego co Białego W Kartece zawartego... P.S. Proszę na nas już nie krzyczeć Tylko w piłkę gramy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mozecie mi skoczyc gratulacje z okazji urodzin IP: *.dynamic.mnet-online.de 08.10.11, 12:44 a hieny czekaja i szczekaja nie mogac doczekac sie ryby obcy przyjaciele gratujaja szczerze a swoi podli hien spadkobiercy dla kogo tworzyles poeto ? napisze ja z serca calego polska to zorganizowane panstwo przestepcow w ktorym wladze ustawodawcze i wykonawcze sprawuja slupy generalow,katolickich klech i przestepczych syndakatow ktorego celem nadrzednym jest grabiez w wszystkich formach przy pomocy wszystkich dostepnych im srodkow czyzbys o tym niewiedzial Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skrzypce1 "90 a 104" IP: *.hsd1.fl.comcast.net 09.10.11, 18:43 Dziewiecdziesiatka to bardzo duzo ale 104 to jeszcze wiecej. Z szacunkiem dla p. Rozewicza ale Rozewicz to "mlokos" w porownaniu do najstarszego wyborcy we Wroclawiu, ktory z bagazem 104 lat potrafil o wlasnych silach (tak napisal jeden ze "wspanialych" redaktorow GW) przyjsc do KW i zaglosowac. Panie Rozewicz, czy Pan potrafilby w tym wieku podniesc kartke papieru z nazwskiem polityka, ktory jest odzwierciedleniem wszystkich polskich wad, przeniesc ja kilka metrow i wrzucic (o wlasnych silach) do skrzynki wyborczej? Ja - nie. Mimo, ze do 80-tki mi jeszcze daleko a juz teraz nie jestem w stanie uparc sie z ciezarem polskiej polityki. Z powazaniem dla wszystkich polskich herkulesow. Odpowiedz Link Zgłoś