Dodaj do ulubionych

Czy lider listy PiS to spadachron z Warszawy

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.05.04, 17:37
Właśnie się dowiedziałam, że osoba z jedynki na liście PiS to spad z Warszawy to chyba nijaki Szymański, sympatyzuje z PiS i wcale mi się to nie podoba. Powiewa tu troche PRL, wtedy też przywozili ludzi w teczce z Warszawy. Panowie wstydzcie się to jest powrót do złych tradycji. Mam nadzieje że to tylko wypadek przy pracy. Zatroskana
Obserwuj wątek
    • Gość: józek Re: Czy lider listy PiS to spadachron z Warszawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.04, 17:45
      to prawda, warszawka znowu chce być pierwsza w Wrocławiu.
      • Gość: mmm Re: Czy lider listy PiS to spadachron z Warszawy IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 26.05.04, 18:42
        czy musicie psuc mi humor takimi info?;) :(
        pzdr
        • Gość: Emeryt Re: Czy lider listy PiS to spadachron z Warszawy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.05.04, 18:59
          Nie smuć się. Ten pan jest z Poznania. :)
          • Gość: mmm Re: Czy lider listy PiS to spadachron z Warszawy IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 26.05.04, 19:10
            ;)
      • Gość: Misio NA SZYMAŃSEGO NIGDY - SPADACHRON Z Warszawki IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 27.05.04, 21:21
        Na Warszawke nigdy!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: wrocław Na Szymańskiego Nie głosujcie IP: *.dial.pl 28.05.04, 15:20
          Szymański jest z warszawy i niech spada
      • Gość: coach Re: Szymanski na tak!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.05.04, 01:36
        I żanda nagonka - kierowana przez Adasia tego nie zmieni.
    • Gość: Marcin Re: Czy lider listy PiS to spadachron z Warszawy IP: *.ds.uni.wroc.pl 26.05.04, 19:30
      Pan Szymański to spadochroniarz, więc każdy podmuch wiatru na niego wpłynie za dwa lata będzie mówił że jest z Pcimia i startować z małopolski. Poto mamy podział na okręgi wyborcze żeby wybierać ludzi z danej społeczności a nie ponownie z warszawy. Skoro wybierzemy znowu warszawiaka to nie dziwmy sie że Warszawka traktuje nas jako prowincje skoro nie potrafimy wybrać własnego kandydata. Jak z takimy osobami tworzyc lobby które może pomóc regionowi i nam samym.

Panie Szymański nie jest Pan naszym kandydatem.
      • Gość: Wanda Szymanski jest z warszwki IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 27.05.04, 12:10
        On ma tyle wspólnego z wrockiem co ja z Poznaniem
    • Gość: koleś Re: no i co z tego, że jest z Warszawy IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 27.05.04, 19:52
      Chyba nie wiecie, jakie zadania ma przed sobą poseł Parlamentu Europejskiego.
      Proponuję się trochę doszkolić w temacie. Żadne uwarunkowania terytorialne
      (skąd pochodzi poseł, miasto) nie wchodzą w grę. W PE posłowie reprezentują tak
      na prawdę frakcje, które w tym parlamencie występują. Z tego co wiem, to PiS i
      np. PO będą w innych frakcjach (choć w Polsce wydaje się, że mówią jednym
      głosem).

PE decyduje tak naprawdę o budżecie unii, o tym gdzie będzie przemieszczał
      środki w budżecie, na jakie potrzeby i tylko tutaj może zadziałać interes
      narodowy (czy regionalny wrocławski - nie jestem do końca przekonany).

Konrad Szymański jest najlepszym kandydatem z listy PiS, bez dwóch zdań!!!

Konrad zagłosuję na Ciebie!!!!!
      • Gość: Rewa Re: no i co z tego, że jest z Warszawy IP: *.anonymizationservice.com 30.05.04, 17:02
        Koleś, czy to jest oficjalna polityka wyborcza PiSu? Pier... regiony i
        reprezentować linie partii? Wybieram ludzi którzy mnie i mój region reprezentują.
        A "reprezentowanie linii partyjnej" już przerabialiśmy. Spadaj Koleś do do
        Mińska na Białoruś, tam to dalej ćwiczą.
    • Gość: oryx Re: Czy lider listy PiS to spadachron z Warszawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.04, 20:30
      KOLEŚ MA RACJĘ.POSEŁ W PE REPREZENTUJE KRAJ NASTĘPNIE PARTIĘ POLITYCZNĄ.JEŻELI
      K.SZYMAŃSKI ZNAJDZIE SIĘ W PE BEDZIE MIAŁ BIURO WE WROCŁAWIU A NIE W
      WARSZAWIE.STOSUNKOWO MŁODY,KOMPETENTNY,REDAKTOR NACZELNY MIEDZYNARODOWEGO
      PRZEGLADU POLITYCZNEGO-BARDZO TRAFNY WYBÓR.
      • Gość: Maximus Re: Czy lider listy PiS to spadachron z Warszawy IP: *.simtech.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.04, 11:26
        Nie znam osobiście pana Konrada Szymańskiego, ale jak dla mnie to wielki minus,
        że pochodzi z Warszawy. W Warszawie myślą o nas jak o wieśniakach. Warszawa
        zawsze lubi się panoszyć. Czy pan Szymański taki nie będzie, tego nie wiem.
        Miałem okazję poznać go osobiście i nie zrobił na mnie dobrego wrażenia. Dał mio
        odczuć, że ma mnie głęboko gdzieś, a jeżeli wszystkich wrocławian tak będzie
        traktował jak wygra? Warto się nad tym zastanowić. Oglądając jego zdjęcia miałem
        wrażenie, że patrzę na człowieka nie poradnego, takiego Jasia Fasolę. Bez obrazy
        Panie Konradzie. Niech wygra lepszy. Pozdrawiam.
    • Gość: oryx Re:LEPSZ KOMPETENTNY"SPAD"NIŻ MIEJSCOWY LEŃ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.04, 20:37
      KOLEŚ MA RACJĘ.POSEŁ W PE REPREZENTUJE KRAJ NASTĘPNIE PARTIĘ POLITYCZNĄ.JEŻELI
      K.SZYMAŃSKI ZNAJDZIE SIĘ W PE BEDZIE MIAŁ BIURO WE WROCŁAWIU A NIE W WARSZAWIE.
      STOSUNKOWO MŁODY,KOMPETENTNY, REDAKTOR NACZELNY MIEDZYNARODOWEGO PRZEGLADU
      POLITYCZNEGO-BARDZO TRAFNY WYBÓR.
      • Gość: Waniek SZYMAŃSKI DOUCZ SIĘ IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.05.04, 22:51
        CZy jest kompetentny, mam wątpliwości słyszałem z nim wywiad i chyba nie ma zbyt dużego pojęcia o tym co się dzieje w kraju i poza nim. Facet z teczki i dotego niedouczony. Spadam szkoda gadać. UW ma najlepszych KANDYDATÓW, kompetentni i do tego z regionu. GŁOSUJĘ NA KANDYDATA Z UW!!!!!!!!!
      • Gość: wrocek49 Re:LEPSZ KOMPETENTNY"SPAD"NIŻ MIEJSCOWY LEŃ IP: *.dial.pl 28.05.04, 15:22
        A guzik prawda idiota z niego i tyle
        czemu niestartuje w warszawie bo niema szans
    • Gość: Trener Re: Szymanski na tak!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.05.04, 22:57
      Lepszy fachowy spadochron z Poznania (nie z Warszawy!) niż niedouczony
      prawie "magister" - karierowicz z Kaliszewa...
      • sshark Re: Szymanski na tak!!! 29.05.04, 17:30
        a mają o co walczyć!
        www.wprost.pl/ar/?O=59968
    • Gość: coach Re: Szymański ok! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.05.04, 01:35
      Hmmm...Widzę, że zwolennicy Adasia opanowali internet. Pieknie, pieknie.
      Wykonujecie naprawde ciezką prace. Tyle tylko, ze bezsensowną. Bo Szymanski go
      zmiecie w pył!
    • Gość: oko Re: Czy lider listy PiS to spadachron z Warszawy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.04, 14:05
      widzę że pan piotr, czyni znakomite wywody. Jesteś jak kobieta, dlatego nie
      warto z tobą sie użerać.
      • Gość: breslauer Re: Czy lider listy PiS to spadachron z Warszawy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.05.04, 18:06
        No jasne ze szymanski to spadochron z Warszawy!! do tego jeszcze koles sie
        szczyci ze konczyl studia w Poznaniu i byl doradca tamtejszego prezydenta.TO
        JEST PRAWDZIWY SKANDAL!!!!!!!!! Nie pozwolmy zeby pyra z tej najwiekszej w
        Polsce wsi wziela mandat z naszego regionu z dolnego Slaska i Opolszczyny.Ja
        mowie NIE wszystkim poznaniakom.DOlny Slask i Opolszczyna glosuje na swoich
        kandydatow!!!!
        • Gość: Pyra Re: Czy lider listy PiS to spadachron z Warszawy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.05.04, 20:52
          Kandydat jest z Grunwaldu. Kwatermistrz.
          • Gość: Obywatel Re: Czy lider listy PiS to spadachron z Warszawy IP: *.acn.pl 30.05.04, 21:12
            Pojawiły się plakaty Ireneusza Dąbrowskiego. Jeżeli jest z regionu to wydaje
            się najlepszy do PE bo jeden to spadochron a drugi niedouczony magister.
    • Gość: wites SZYMAŃSKI TO SPADACHRON IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.06.04, 17:30
    • Gość: weites Re: Czy lider listy PiS to spadachron z Warszawy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.06.04, 17:33
      jak partia PiS może wystawiać na pierwszym miejscu kogoś z Warszawy, a Chruszcz jest z zachodniopomorskiego , co za czasy czy nie ma nikogo z regionu? Ja głosuję na sprawdzonego kandydata - PROTASIEWICZ sprawdzony i z Wrocka
    • Gość: kanada Głosuję na Wrocław - PROTASIEWICZ do PE IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.06.04, 17:33
    • Gość: Hans Re: Czy lider listy PiS to spadachron z Warszawy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.06.04, 17:56
      No jasne Szymanski to czlowiek z Warszawy,ale najciekawsza jest jego zonka to
      żydówka wiceszefowa rady żydowskiej w warszawie!! Ludzie nie glosujcie na
      Szymanskiego!
    • Gość: Wujek Adolf Re: Czy lider listy PiS to spadachron z Warszawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.04, 18:07
      Może Pan Szymański jest dobrym kandydatem, ale na pewno nie w pełni
      rozumiejącym potrzeby społeczeństwa naszego okręgu wyborczego(delikatnie rzecz
      ujmując)!!! Uważam to za istny skandal, aby w przyszłości reprezentował nas
      człowiek, który nie identyfikuje się ze swoim miejscem zamieszkania i na siłę
      (czyt. po trupach) dąży do tego by odebrać szansę PRWDZIWYM WROCŁAWIANOM,
      którzy poświecili się dla naszego regionu i przede wszystkim rozumieją potrzeby
      nasze. DLATEGO APELUJĘ DO RODOWITYCH DOLNOŚLĄZAKÓW BY SPEŁNILI SWÓJ OBYWTELSKI
      OBOWIĄZEK I STALI SIĘ LOKALNYMI PATRIOTAMI I ZAGŁOSOWALI WŁAŚCIWIE
    • Gość: wyborca Re: Czy lider listy PiS to spadachron z Warszawy IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.04, 18:10
      Uważam, że pan Szymański jest nieodpowiednim kandydatem do PE z listy PiS. O
      wiele większe nadzieje wiążę z p. Hofmanem, jako przedstwicielem nowego,
      świeżego nurtu na arenie politycznej. W młodzieży leży siła przyszlości Polski,
      a nie w przedstawicielach niechlubnej przeszlości naszego kraju.
      • Gość: pitek Re: Do klakierów A.H. IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 07.06.04, 08:33
        Do wszystkich politycznych klakierów A.H. i laików!!!!

Jesteście chyba nieświadomi tego co piszecie, z arytmetyki wyborczej jasno
        wynika, że A.H. nie dostanie się do PE. Decyduje o tym kilka czynników:

- pozycja PiS w Polsce i okręgu (PiS może liczyć na jeden mandat w tym okręgu),
        - odległe miejsce na liście, które (przez przypadek) A.H. zajmuje,
        - ZEROWE poparcie dla A.H. poza Wrocławiem (gdyby startował z Kalisza, to może
        dostałby głosy kilku kiboli n-ligowego klubu z Kalisza i może jeszcze kilka
        dorzuciłyby jego byłe "koleżanki")..

- poza tym, A.H. jest KŁAMCĄ (nie jest politologiem), nie skończył nawet
        studiów.

Dlatego też klakierzy A.H., dajcie sobie spokój i nie róbcie tutaj takiej
        ściemy.

PS. Pytanie do sztabu A.H. - czy w swojej bogatej kolekcji, A.H. nie miał
        jakiegoś lepszego zdjęcia, które zostało umieszczone na bilbordach? Na tym
        zdjęciu wygląda, jakby przystępował do I Komunii Św. :-)))) Porażka
        marketingowa!!!
        • Gość: Marco Re: Do klakierów A.H. IP: *.visp.energis.pl 10.06.04, 23:44
          Stawiam na Dąbrowskiego i Szymańskiego

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka