Dodaj do ulubionych

Amerykańscy naukowcy testują polskich niewierzą...

18.10.11, 18:01
Do kogo i jaką drogą mam się zgłaszać, jeśli chcę wziąć udział? :)
Obserwuj wątek
    • Gość: dosondazu a czy wiecie ..... IP: *.play-internet.pl 18.10.11, 18:13
      ....jaka proporcja Amerykanow wie gdzie na mapie jest Polsk alub ze taki kraj jak Polska istnieje?
      Przydal by sie taki sondaz w Ameryce.

a tutaj cos do sondazu: heteroseksualna kobieta mysli ze zydziska to zalgana banda pasozydow pazerujacych na ludzkosci, to jest mafia i nachalni inwiglatorzy ktorzy przeinaczaja historie i sie caly czas wpie...ja na hama w sprawy ktore nie powinny ich dotyczyc zamiast sie martwic o swoj kraj Israel
      • Gość: kobieta ignorance is a bliss IP: *.play-internet.pl 18.10.11, 18:15
        www.youtube.com/watch?v=e6W3T7MTh4M
        • Gość: kobieta Re: ignorance is a bliss IP: *.play-internet.pl 18.10.11, 18:17
          www.youtube.com/watch?v=a0efLWdJWk4&feature=related
          • Gość: :) stupidity reigns IP: *.play-internet.pl 18.10.11, 18:19
            www.youtube.com/watch?v=_mWtWz_aGyk&feature=related
      • Gość: rychusa Re: a czy wiecie ..... IP: *.hsd1.il.comcast.net 18.10.11, 19:53
        my wiemy a ty?Jakos nie blysnales zeby poprawic oczywista oczywistosc,ze Cardiff University jest w Walii a nie w USA !Nie wiedziales?
        • Gość: ojojoj Re: a czy wiecie ..... IP: *.play-internet.pl 18.10.11, 20:22
          skoro sie poprawiamy panie blyskotliwy to "wiedzialas" a nie "wiedziales" ;)
          • Gość: c71 Re: a czy wiecie ..... IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.10.11, 20:48
            Wiesz, jeszcze nie wynaleziono takiego Internetu, który rozpoznawałby płeć piszącego po np. zapachu majtek. No chyba że twoja wypowiedź w drugim akapicie to wyznanie osobiste - niestety nie udało mi się za pierwszym razem przeczytać więcej niż czterech słów z tego bełkotu, a za drugim razem doczytawszy... no może nie będę już opowiadał na forum publicznym, bo zniżę się do twojego poziomu.

Acha, żeby nie było - nie jestem przeciwnikiem twoich słów, tylko zwolennikiem jasności wypowiedzi, której twoim słowom brakuje.
            • Gość: kobieta Re: a czy wiecie ..... IP: *.play-internet.pl 19.10.11, 04:47
              Zapytaj zydzisk do jakiego poziomu sie znizyli, wtedy docenisz jak ja gardze tym scierwem i dlaczego sie wymawiam na ich temat uzywajac jezyka jaki uzywam jak i tonu. Zapytaj sie tego scierwa z trzebnicy co zrobil i co zrobili jego kumple. Scierwo nie ma odwagi sie przyznac, bo jest pojebanym nafijnym zydziskiem. Zydziska - to jest dno ludzkosci, kompletne. wiesz co robili w szpitalach? wiesz co mi zrobili? docenilbys jakie to sku...synskie dno. to nie sa ludzie, to sa gady pozbawione jakiejkoliwek ludzkosci. to jest pospotite GOWNO. wiedz zanim docenisz na swojej skorze jak ja to doswiadczylam - ze zydziska wroclawskie - to jest jedno wielkie GOWNO. Jak sie zaczna jebac jak parszywa plaga zasranych szczurzysk, to i ty bedziesz belkotal.

• Gość: kobieta Re: a czy wiecie ..... IP: *.play-internet.pl 19.10.11, 04:49
                WROCLAWSKIE ZYDZISKA TO JEST GOWNO, NIC WIECEJ.
    • Gość: c71 Re: Amerykańscy naukowcy testują polskich niewier IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.10.11, 18:13
      Zabijcie mnie, ale Cardiff University ma siedzibę w Walii, a nie w Stanach... Amerykańscy? Biedni jesteście, pismaki z GW, ale przynajmniej mózg na twarzoczaszkę nie uciska. Choć przeciągi między uszami mogą być groźne...
      • Gość: :) nagroda dla GWna IP: *.play-internet.pl 18.10.11, 18:22
        dajmy autorom tekstu honorowe obywatelstwo ameryki - za genialny poziom glupoty
    • Gość: gosc Re: Amerykańscy naukowcy testują polskich niewier IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.11, 18:50
      Badania tradycyjnie na studentach (bo tak najłatwiej i najszybciej), a wnioski rozciągane oczywiście na wszystkich ludzi. Ot, cała psychologia... 70% wszystkich badań psychologicznych jest robionych na studentach. Czy psycholodzy zdają sobie sprawę z tego, że tworzą nie psychologię, a tylko psychologię studenta psychologii? Dopóki psycholodzy nie nauczą się, na czym polega rzetelna metodologia naukowa, dopóty psychologia będzie tylko wróżeniem z fusów, a nie prawdziwą nauką, z "rewelacjami" wzbudzającymi co najwyżej uśmiech politowania.
      • Gość: mozecie mi skoczyc ten filozoficzny problem naukowy IP: *.dynamic.mnet-online.de 19.10.11, 10:37
        tez juz dawno opracowano w antycznym rzymie

fragment

a oni podali mu falszywa monete i zapytali podstepnie

placic mamy cesarowi podatki czy nie placic ?

a on zdajac sobie sprawe z podstepu(i postepu technicznego)
        odpowiedzal

pocalujcie mnie w doope kretyni z google & co

i co na to te naukowcy ?
    • Gość: kobieta Re: Amerykańscy naukowcy testują polskich niewier IP: *.play-internet.pl 19.10.11, 05:03
      Zapytaj sie scierwa zydowskie co robia i dochodza na "poziom" :) wtedy docenisz na jakim poziomie sa. zapytaj sie jak dzialaja :) wtedy docniesz jakimi metodami osiagaja poziom - materialny. to sa pospolici zlodzieje, obrzydliwe mafijne gowno - ktore ma schronienie pod swoimi - semistycznymi organizacjami ktore zwalczaja - prawde na ich temat, i maja schronienie pod mediami - ktore falszuja fakty, dezorientuja populacje, odprowadzaja uwage od faktow i prawdy. a prawda jest taka - to jest SHIT. Jako ktos kto przebywal w ich srodowisku - teraz po moich doswiadczeniach - z pelnym przekonaniem - mysle ze zydzi to jest dno ludzkosci. Nie dzialaja jako jednostki. To jest nahalna zorganizwana mob - zydowska mafia - jak ktos kiedy okreslil - ktora wrzera sie jak "rak" w spolecznstwa - je niszczac od wewnatrz. Teraz ja dziele te opinie.
    • Gość: mozecie mi skoczyc Re: Amerykańscy naukowcy testują polskich idiotow IP: *.dynamic.mnet-online.de 19.10.11, 10:12
      po pierwsze co maja "amerykanscy nalukowcy"
      do uniwersytetu ,ktory lezy poza usa (chyba ze wspolpracuja w oglupianiu)
      ten temat badan znany jest juz dawno i opracowany naukowo

pytanie

czy lepiej byc krezusem czy jobem

odpowiedz

kazdy kto wie z czego bierze sie bogactwo i bieda
      znajdzie wlasciwa droge
      albo
      kazdy kto spojrzy w lewo i rozejrzy sie w prawo
      bedzie myslal prosto(znajdzie proste,prawidlowe rozwiazanie)

wiec niech sie te "amerykanskie nalukowcy "wezma do roboty
      do ktorej sie nadaja
    • Gość: z ukosa A nie zapytali przedtem Pana Tymochowicza? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 19.10.11, 12:37
      • Gość: z ukosa Dzieki temu oszczedziliby mnostwo kasy... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 19.10.11, 12:40

www.youtube.com/watch?v=u_GC7KYOSJU&feature=related
        PS
        I tak to wlasnie wyglada.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka