trombozuh 20.11.11, 10:32 Przecież to był Jason Bourne! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: A. Re: Wpadł do Odry. Policja i straż pożarna szuka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.11, 14:53 Tam są barierki, więc jak mógł się zsunąć z brzegu i wpaść? Przypomina mi to inny wypadek do którego doszło jakiś czas temu przy fosie miejskiej. Tam też mężczyzna pomimo, że były barierki "zsunął się z brzegu i wpadł do fosy" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konrad Sprawdzić na kratach elektrowni wodnej IP: *.internetia.net.pl 20.11.11, 19:53 tam wszyscy topielcy kończą "swoją podróż". [*] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zz Re: Wpadł do Odry. Policja i straż pożarna szuka IP: *.dynamic.chello.pl 20.11.11, 16:34 To, że masz przed sobą klawiaturę nie stanowi wcale przymusu komentowania. Zginął człowiek, idioto! Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_ze_wsi Re: Wpadł do Odry. Policja i straż pożarna szuka 20.11.11, 16:41 To był albo pijak, albo dureń, albo pijany dureń. Sam się wyeliminował. Za to mu chwała, bo mógł pociągnąć za sobą niewinne ofiary. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurand Re: Wpadł do Odry. Policja i straż pożarna szuka IP: *.internetia.net.pl 20.11.11, 17:49 znajde Cie, to Ci nogi z dupy powyrywam kretynie zasrany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pdj Re: Wpadł do Odry. Policja i straż pożarna szuka IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.11.11, 18:19 mogę to potwierdzić! ...mam nadzieję, że nic mu się nie stało! Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_ze_wsi Re: Wpadł do Odry. Policja i straż pożarna szuka 20.11.11, 18:25 Zadziwiasz niespójnością wypowiedzi, bo choć ubliżasz mi od zasranych kretynów, to zarazem stosujesz formy grzecznościowe, Cię i Ci pisząc właśnie tak, a nie inaczej. Ciebie powinna znaleźć policja, bo dopuszczasz się względem mnie gróźb karalnych, ale nie czuję się zagrożony, wobec czego nie złożę doniesienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaax Re: Wpadł do Odry. Policja i straż pożarna szuka IP: *.ppp.polbox.pl 20.11.11, 18:39 O jakże szczodry w swej dobroci jesteś. Po prostu zamilcz człowieku, nie masz pojęcia o tym co się stało, a wygłaszasz sądy jakbyś sam przy tym był. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurand Re: Wpadł do Odry. Policja i straż pożarna szuka IP: *.internetia.net.pl 20.11.11, 18:47 Widzisz internetowy twardzielu, nie przywykłem do czytania i komentowania tak durnych wypowiedzi jak Twoje, więc stąd ta, poniekąd jak sam zauważyłeś, niesłuszna doza kultury jaką Cię uraczyłem i raczę dalej. Teraz, Drogi przyjacielu, zastanów się, jakby któreś z Twojej dwójki dzieci (tak tak, wystarczy przeczytać parę Twoich komentarzy i wie się już całkiem sporo o naszym małym frustracie) wpadło do tej wody, to czy obrzuciłbyś je inwektywami, tak jak to uczyniłeś w przypadku mojego przyjaciela? Jaki przykład dajesz swoim dzieciom, które kiedyś dorosną i będą wychowywane w duchu "ja jestem najlepszy, reszta to złodzieje, gó... i plebs"? Gratuluje postawy, takich ludzi nam właśnie potrzeba w tym kraju. Ode mnie to wszystko. I tak jesteś za głupi i za stary żeby pojąć chociaż połowę, która do Ciebie skleciłem. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_ze_wsi Re: Wpadł do Odry. Policja i straż pożarna szuka 20.11.11, 19:16 Może nie znam tak dobrze twego przyjaciela jak ty go znasz (zjadłeś z nim zapewne niejedną beczkę soli), ale mam wrażenie, że był opisywany jako dorosły mężczyzna, nie zaś jako dziecko. Dorosłość zaś to bagaż doświadczeń i idąca z niego mądrość życiowa, pozwalająca ocenić, czym jest lodowata woda, stromy brzeg przed czwartą w nocy, nadmiar alkoholu we krwi itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Wpadł do Odry. Policja i straż pożarna szuka IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.11.11, 20:42 Jak widać niektórzy w życiu nigdy nie popełnili żadnych błędów. Moim zdaniem każdy popełnia błędy i nie warto od razu za to ich przekreślać...niemniej jednak też znałem tego chłopaka i wiele dałbym, aby mieć jeszcze w życiu okazję spotkać się z nim i dać mu za to w twarz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agrr Re: Wpadł do Odry. Policja i straż pożarna szuka IP: *.189.181.93-static.easy-com.pl 21.11.11, 16:31 Czytając twoje wypowiedzi zastanawiam się czy aby na pewno myślisz nad tym co piszesz ,czy po prostu chcesz się wyżyć po nieudanym dniu w pracy/szkole. Mam szczerą nadzieje, że kiedyś twoje dzieci odziedziczą po tobie tą mądrość życiową i będą wyposażone w tak bogaty bagaż doświadczeń, że nie zrobią nic co wykraczałoby poza zdrowy rozsądek. CZŁOWIEKU ( o ile można cie tak nazywać), dla kogoś to nie był 'jakiś tam facet', ale syn, brat, przyjaciel, chłopak. Dla kogoś właśnie zawalił się świat, a ty masz czelność pisać takie bzdury! Dlatego zamknij jadaczkę i nie komentuj bez sensu, wybijając się na szczyty chamstwa, prostactwa i znieczulicy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuzynka Re: Wpadł do Odry. Policja i straż pożarna szuka IP: *.ronus.pl 20.11.11, 21:32 to nie był pijak. jestem jego kuzynkom i dla całej rodziny jest ot wielki szok. chłopak studiowała na politechnice wrocławskiej 24 lata nazywał sie rafał goryl [ * ] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r/a Re: Wpadł do Odry. Policja i straż pożarna szuka IP: *.adsl.inetia.pl 21.11.11, 00:17 zajebałbym cię jebana mendo, to moj kolega. Odpowiedz Link Zgłoś
kopaszyn123 Re: Wpadł do Odry. Policja i straż pożarna szuka 21.11.11, 17:19 wiesz co ty jestes durniem jak mozna pisac takie bzdury o osobie ktorej sie nie zna bo gdybys go znal to wiedzial bys DUPKU jakim wartosciowym jest czlowiekiem zal mi ciebie pajacu i twojego otoczenia ze musza cie znosic Odpowiedz Link Zgłoś
janboden49 zimna woda 20.11.11, 18:20 zdrowia doda... może go otrzeźwiło i się sam wygrzebał, pognał do domu i teraz śmieje się w kułak... oby tak było. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blecharz Re: zimna woda IP: *.dialog.net.pl 20.11.11, 20:45 Ja bym mu nagrode darwina dal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Alkohol,mocz,upadek,topielec IP: *.internetia.net.pl 20.11.11, 21:21 Myśle to to było tak.Wracał sobie gościu po alkoholu,zachciało mu sie oddac mocz,w czasie oddawania stracił równowage lub się poślizgnał i po prostu sturlał do Odry.Szkoda że go nie znaleźli,teraz beda generowane duże koszta poszukiwań. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: zimna woda IP: *.cdma.centertel.pl 20.11.11, 22:34 A ja dałbym ci w pape. Odpowiedz Link Zgłoś
janboden49 Re: zimna woda 21.11.11, 00:31 Gość portalu: Piotrek napisał(a): > A ja dałbym ci w pape. Dobrze, już nadstawiam, ale za co? że mu życzę, aby przeżył? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r/a Re: zimna woda IP: *.adsl.inetia.pl 21.11.11, 00:32 a ciebie mendo bym zlal strasznie i zrobil z ciebie nagrode darwina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smieje_sie_w_kulak Re: Wpadł do Odry. Policja i straż pożarna szuka IP: *.internetia.net.pl 28.11.11, 00:50 Hahaha, jak tylko sie dowiedzialem ze nie zyje to podejrzewalem ze skonczyl w taki sposob. Mialem z nim do czynienia na wykladzie. Kolczyki jak gwozdzie na calej prymitywnej gebie i zachowanie adekwatne do wygladu. Przynajmniej juz jego osoba nie przeszkadzala na ostatnich wykladach :) Wczesniej bylo tak, ze prowadzacy go wypraszal. KOCHAM NATURALNY DOBOR! Odpowiedz Link Zgłoś