yaks 11.01.12, 15:55 Witam, Chciałbym kupić drzwi antywłamaniowe do mieszkania wraz z montażem. Orientuje się ktoś gdzie znajdę zakład we Wrocławiu który robi to za rozsądne pieniądze z montażem i profesjonalnie? Z góry dziękuję za info. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: uhaha Bedzie spamowa reklamka za chwile. IP: *.dip0.t-ipconnect.de 11.01.12, 16:38 To niemozliwe, abys nie umial zapuscic wyszukiwarki. Odpowiedz Link Zgłoś
yaks Re: wyszukiwarka mi nie poleci nikogo sprawdzonego 12.01.12, 17:42 jest wiele firm które się tym zajmują, ale 80% z nich to kaszaniarze, jak nie masz zamiaru napisać nic co mi pomorze nie zaśmiecaj wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inninizwszyscy Re: wyszukiwarka mi nie poleci nikogo sprawdzoneg IP: *.wroclaw.vectranet.pl 12.01.12, 19:18 www.pkt.pl/s/wroclaw/1576081/zygadlo_grzegorz_remonty.html polecam ... gosc nie jest tani, ale robotę robi profesjonalnie ... Odpowiedz Link Zgłoś
yaks Re: kupno drzwi 18.01.12, 13:19 mas_ko napisał: > drzwi + okna brałem z montażem od firmy z ul zielonogórskiej, mają siedzibę koł > o tgg, nie przypomnę sobie ich nazwy teraz, ale są dosyć solidni i ceny też maj > ą dobre, więc możesz sobie poszukać. Chodzi o tą firmę? maps.google.com/maps/place?cid=6754721528550569102&hl=pl ile czekałeś na realizację? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Człowiek Drzwi Re: kupno drzwi IP: *.play-internet.pl 18.01.12, 16:18 Rok, ale byłem bardzo zadowolony,bo przynajmniej nie wyrvchali mi żony jak poprzednia ekipa i nie chlali więcej niż dwa litry wódy na godzinę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yaks Re: debil IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.01.12, 16:15 omg co za debile na tym forum, jak nie chcesz pomóc to lepiej nic nie pisz i nie spamuj trollu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Człowiek Drzwi Miło,że się przedstawiłeś IP: *.play-internet.pl 19.01.12, 17:33 j.w. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duplo Re: kupno drzwi IP: *.play-internet.pl 21.01.12, 13:06 Jeśli chodzi o firmę drzwi.pl? też tam kupowałem drzwi plus wymiana okien, czas oczekiwania na realizację ok 10 dni, są całkiem wporządku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Witold Król Drzwi Re: kupno drzwi IP: *.play-internet.pl 21.01.12, 17:37 Drzwi to chvj, najgorzej okna wybrać. Dlatego ja po prostu wyiebałem w ścianie dziury młotem i zaklepiłem reklamówkami z biedy. Cały koszt 10 złotych. I zero pijaków roboli w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yaks Re: kupno drzwi IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.01.12, 12:33 dzięki za namiary, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ilkas2 Re: kupno drzwi 03.03.12, 12:47 mas_ko napisał: > drzwi + okna brałem z montażem od firmy z ul zielonogórskiej, mają siedzibę koł > o tgg, nie przypomnę sobie ich nazwy teraz, ale są dosyć solidni i ceny też maj > ą dobre, więc możesz sobie poszukać. firma wymieniała mi drzwi podczas remontu, nie mam co do niej zastrzeżeń. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Masta of teh dors Re: kupno drzwi IP: *.play-internet.pl 03.03.12, 17:35 To zajeblscie w chvj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goscgosc Re: kupno drzwi IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 06.04.19, 20:27 Skontaktuj się z Wrocławską Imperą. Tam mają bardzo dobre drzwi antywłamaniowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: kupno drzwi IP: *.toya.net.pl 20.05.19, 21:16 Wrocław firma na ulicy Chorwackiej. Tam mają dobrą stolarkę otworową! Odpowiedz Link Zgłoś
reginakw Re: kupno drzwi 30.05.19, 17:21 Dla mnie najlepsza opcja to firma DobreDrzwi.pl, oferują profesjonalne doradztwo, w tym darmową konsultację przed wyborem i zakupem konkretnego modelu drzwi. Można u nich zamówić usługę montażu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monikaa Re: kupno drzwi IP: *.toya.net.pl 29.08.19, 21:58 Montaż i dobra gwarancja, to firma Impera. Odpowiedz Link Zgłoś
henrietta8845 Re: kupno drzwi 01.09.19, 04:28 Impera Wrocław to jest dla Was firma warta uwagi. Odpowiedz Link Zgłoś