kombos 09.03.02, 11:38 Na mrozie sikałem Kiedy zmarznięte dłonie Dotknęły mojego chuja I kiedy poczuły jak płonie To właśnie była ruja Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kombos Re: poezje? 09.03.02, 11:40 przepraszam za wulgaryzmy, ale licentia poetica.... Odpowiedz Link Zgłoś
kombos Re: poezje? 11.03.02, 13:39 Dywany Na mrozie trzepałem A zmarznięte dłonie Przy kominku ogrzałem Tam gdzie płomień płonie Odpowiedz Link Zgłoś
kombos Re: poezje? 23.03.02, 19:01 jestem zawiedziony. czy na forum nie ma żadnych "poetów"? Odpowiedz Link Zgłoś
arvena Re: TYLKO POEZJE?? 23.03.02, 22:40 Wstydziłam się tu coś dopisać bo poetą nie jestem ... Ale pozwolę sobie na recenzję :Kombosie- jesteś wielkim poetą!!I to jakim naturalistycznym... Jakie to bliskie życiu, a raczej ciału?! Tylko boję się że może być to wszystko zbyt brutalne dla niektórych...Nie mogłeś napisać :przyrodzenie zamiast ch..??Dbajmy o czystość języka polskiego (hehe) Buziaki i pozdrowienia PS:miałeś zmienić nicka i co?? Odpowiedz Link Zgłoś
kombos Re: TYLKO POEZJE?? 26.03.02, 16:16 arwenko najdroższa, zmiana nicku już niedługo, właśnie zobaczyłem że ktoś już mnie ubiegł w kilku typach, ale już niewiele a objawię się wam w całej mojej mocy, przyjdę w chwale i się spalę (w końcu to wątek "poezje?") Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antyfan Re: TYLKO POEZJE?? IP: 62.233.144.* 26.03.02, 16:41 kombos napisał(a): > przyjdę w chwale > i się spalę > (w końcu to wątek "poezje?") Jeb sie z takimi "poezjami" ,facet. Do obory. Odpowiedz Link Zgłoś
arvena Re: TYLKO POEZJE?? 27.03.02, 16:57 Kombosie kochany- jak miło że zwracasz się do mnie tym imieniem...Pisz dalej poezje bo tu ostra rywalizacja się wytwarza!!!No i informuj o nowym nicku!!PA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prorok Re: poezje? IP: *.pl 26.03.02, 17:12 Nam strzelać nie kazano Wstąpilem na dzialo,ale śmierdziało Spojzalem na pole Tysiąc Moskali konia wali Plemnikow ruskich ciągną się szeregi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LIZARD Re: poezje? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.03.02, 22:33 CZY TO ROZA CZY KONWALIA NIE!!! TO MOJE GENITALIA CZY TO GŁAZ JEST NARZUTOWY NIE!!! TO WOREK JEST MOSZNOWY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LIZARD Re: poezje? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.03.02, 13:30 Kiedys gralem w taka gre W glowie swej chowalem sie Chyba wiecie jak nazywa sie ta gra "Zwariuj" - taka nazwe ma Spróbujcie zagrac w te gre Zamknijcie oczy, poddajcie sie Zapomnijcie o swiecie i nim chwila minie Wzniesiemy razem calkiem nowa swiatynie Ta mala gra zabawna jest Zamykasz oczy, zapadasz w sen Jestem tuz obok, uwalniam cie Na drugi brzeg przebijmy sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stolec Re: poezje? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.03.02, 00:28 sika marian uwaznie dobrze strumien prowadzi lecz bryzga na boki i nic nie poradzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LIZARD Re: poezje? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.03.02, 10:48 USLYSZ OH USLYSZ SZUM MOCZU CO PLYNIE TAK JAK WODOSPAD PRAWDZIWY SZUMI I LECI I GRZMI I BULGOCZE I BRYZGA TYSIACEM STRUMIENI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stolec pyk IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.04.02, 17:40 Kolega był i pojechał Walcem, bo się zmieścił Ale i tak nie był sprytny Gdy nadszedł jego czas Pyk W otchłań spadł i wraz Z drzewem pobliskim Poszedł w zapomnienie Bo ciężko jest wymienić Koło w walcu drogowym Odpowiedz Link Zgłoś
kombos Re: poezje? 02.04.02, 12:59 oda do ogórka kiszonego kiedy wam mcdonald keczupem w twarz trysnął wszyscyście myśleli że świat to odmieni wszak ogórek kiszony rzeczą zajebistą nie wyrzucaj ogórka kiszonego z menu Odpowiedz Link Zgłoś
arvena Re: poezje? 02.04.02, 13:05 Kombosie twa twórczość me trzewia ożywia skóra robi się jak łuska rybia czemu tak ż/rzadko talent swój objawiasz i ód swoich boskich tak mało zamieszczasz?? oj nie mam talentu:( Odpowiedz Link Zgłoś
kombos Re: poezje? 05.04.02, 14:18 do cafe by się udać pieniędzy brakuje mam nadzieję że arvena mi to daruje czy nie wystarczy że sępię od niej fajki muszę jeszcze na forum wypisywać bajki - powiedział kombos zza grobu Odpowiedz Link Zgłoś