awas_awas 24.03.12, 19:01 A ja chcę zmienić Halę Stulecia na Halę Ludową. A Jackiewicza na Shreka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Leon Zawodowiec poważne zebranie IP: *.wroclaw.mm.pl 24.03.12, 19:19 Wczoraj delegaci PiS przyjęli również kilka uchwał, których realizację zapowiada wrocławski prezes PiS. Chodzi m.in. o sprzeciw wobec przekształcenia szpitali w spółki prawa handlowego, nazwaniem jednego z rond imieniem Żołnierzy Wyklętych (prawdopodobnie przy ulicy Powstańców Śląskich) oraz zmianę nazwy Hali Stulecia na Halę im. księcia Józefa Poniatowskiego. - Formalna nazwa to Hala Ludowa, a oficjalna to Hala Stulecia... No, poważne uchwały, i to wrażenie, że tylu było ludziów, że trzeba było wynajmować Halę. Tylko robić nie ma komu..... I ta spontaniczność w wyborze. O mały włos nie osiągnęliby wyniku 99,99%. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polish-crap Re: poważne zebranie IP: *.fbx.proxad.net 24.03.12, 19:50 Pisdzielstwo do budy i szczekac na ksiezyc i to nie za glosno. Tylko do tego toto sie nadaje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAX lokalny DUCE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.12, 20:34 Rozkaz: baczność, spocznij i nie mysleć! Narodowo, klerykalnie i do przodu. A przed nami przepaść.. I tak trzymać. Coraz więcej elektoratu PiS przybywa w cmentarnych alejach. Szanse na odmłodzenie niewielkie, a przyszłość raczej niepewna. Ojciec Rydzyk też traci wpływy i wiele już nie pomoże... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Re: lokalny DUCE IP: *.e-wro.net.pl 24.03.12, 22:10 Brawo Panie Dawidzie! Cały Wrocław jest z panem! A pomysł z Halą im. Poniatowskiego, to piękna idea! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: Dawid Jackiewicz ponownie prezesem PiS we Wro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.12, 22:09 W PISzdu z taką partią ! Odpowiedz Link Zgłoś
geolog72 Dawid Jackiewicz ponownie prezesem PiS we Wrocł... 25.03.12, 08:37 Ten "pan" ma tylko głupie pomysły! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alik Brunatna, narodowo- spocjalistyczna prawica ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.12, 12:13 tylko w Polsce takie coś ... gość, z takim CV, szefem ... tylko w Polsce, tylko w PiS ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Masta Lewactwo się kończy na szczęście. IP: *.play-internet.pl 25.03.12, 19:13 Milcz. Odpowiedz Link Zgłoś
map4 Re: Dawid Jackiewicz ponownie prezesem PiS we Wro 25.03.12, 19:40 awas_awas napisała: > A ja chcę zmienić Halę Stulecia na Halę Ludową. A Jackiewicza na Shreka nie sądzę, żeby się Shrek zgodził. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helmut Re: Dawid Jackiewicz ponownie prezesem PiS we Wro IP: *.wroclaw.mm.pl 25.03.12, 19:44 Map, trzeba pogadać z Hollywood. Na takiego przywódcę ludu miast i wsi Dolnego Śląska zapewne się zgodzą.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lewacki gej Re: Dawid Jackiewicz ponownie prezesem PiS we Wro IP: *.e-wro.net.pl 03.03.13, 16:35 czy to prawda, że PiS zabroni mojemu partnerowi zapładniać mnie? Obecnie wierzymy, że jesteśmy normalni i że z mojego odbytu wkrótce wypadnie nasz owoc miłości. Odpowiedz Link Zgłoś