Dodaj do ulubionych

Dawid Jackiewicz ponownie prezesem PiS we Wrocł...

24.03.12, 19:01
A ja chcę zmienić Halę Stulecia na Halę Ludową. A Jackiewicza na Shreka
Obserwuj wątek
    • Gość: Leon Zawodowiec poważne zebranie IP: *.wroclaw.mm.pl 24.03.12, 19:19
      Wczoraj delegaci PiS przyjęli również kilka uchwał, których realizację zapowiada wrocławski prezes PiS. Chodzi m.in. o sprzeciw wobec przekształcenia szpitali w spółki prawa handlowego, nazwaniem jednego z rond imieniem Żołnierzy Wyklętych (prawdopodobnie przy ulicy Powstańców Śląskich) oraz zmianę nazwy Hali Stulecia na Halę im. księcia Józefa Poniatowskiego. - Formalna nazwa to Hala Ludowa, a oficjalna to Hala Stulecia...

No, poważne uchwały, i to wrażenie, że tylu było ludziów, że trzeba było wynajmować Halę.
      Tylko robić nie ma komu..... I ta spontaniczność w wyborze. O mały włos nie osiągnęliby wyniku 99,99%.
      • Gość: polish-crap Re: poważne zebranie IP: *.fbx.proxad.net 24.03.12, 19:50
        Pisdzielstwo do budy i szczekac na ksiezyc i to nie za glosno. Tylko do tego toto sie nadaje.
    • Gość: MAX lokalny DUCE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.12, 20:34
      Rozkaz: baczność, spocznij i nie mysleć! Narodowo, klerykalnie i do przodu. A przed nami przepaść.. I tak trzymać. Coraz więcej elektoratu PiS przybywa w cmentarnych alejach. Szanse na odmłodzenie niewielkie, a przyszłość raczej niepewna. Ojciec Rydzyk też traci wpływy i wiele już nie pomoże...
      • Gość: Polak Re: lokalny DUCE IP: *.e-wro.net.pl 24.03.12, 22:10
        Brawo Panie Dawidzie! Cały Wrocław jest z panem! A pomysł z Halą im. Poniatowskiego, to piękna idea!
    • Gość: z Re: Dawid Jackiewicz ponownie prezesem PiS we Wro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.12, 22:09
      W PISzdu z taką partią !
    • Gość: Qwas Buda IP: *.play-internet.pl 25.03.12, 01:13
      I morda w kubeł.
    • geolog72 Dawid Jackiewicz ponownie prezesem PiS we Wrocł... 25.03.12, 08:37
      Ten "pan" ma tylko głupie pomysły!
    • Gość: Alik Brunatna, narodowo- spocjalistyczna prawica ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.12, 12:13
      tylko w Polsce takie coś ...
      gość, z takim CV, szefem ...
      tylko w Polsce, tylko w PiS ...
      • Gość: Masta Lewactwo się kończy na szczęście. IP: *.play-internet.pl 25.03.12, 19:13
        Milcz.
    • map4 Re: Dawid Jackiewicz ponownie prezesem PiS we Wro 25.03.12, 19:40
      awas_awas napisała:

> A ja chcę zmienić Halę Stulecia na Halę Ludową. A Jackiewicza na Shreka

nie sądzę, żeby się Shrek zgodził.
      • Gość: Helmut Re: Dawid Jackiewicz ponownie prezesem PiS we Wro IP: *.wroclaw.mm.pl 25.03.12, 19:44
        Map, trzeba pogadać z Hollywood. Na takiego przywódcę ludu miast i wsi Dolnego Śląska zapewne się zgodzą....
    • Gość: lewacki gej Re: Dawid Jackiewicz ponownie prezesem PiS we Wro IP: *.e-wro.net.pl 03.03.13, 16:35
      czy to prawda, że PiS zabroni mojemu partnerowi zapładniać mnie?
      Obecnie wierzymy, że jesteśmy normalni i że z mojego odbytu wkrótce wypadnie nasz owoc miłości.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka