Gość: red IP: *.wroc.gazeta.pl 12.03.02, 19:57 Czy miasto jeszcze w ogóle obchodzi Przegląd Piosenki Aktorskiej. Kidyś zawsze był wydarzeniem, jak jest dziś? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bolek Re: Wrocław, a PPA IP: 213.77.64.* 13.03.02, 08:49 PPA przypomina mi Piwnicę pod Baranami w ujęciu Maleńczuka: "banda zgredów i szpanerów". Chodzi mi i o wykonawców (co roku podobne nazwiska, tylko w innych konstelacjach), i o widzów. Byłem parę razy na samym konkursie i to ma sens! Skąd oni wykopali Mariannę F. - artystkę przeciętną do bólu, nieistniejącą bez Jaggera? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rychu Re: Wrocław, a PPA IP: *.wroc.gazeta.pl 13.03.02, 16:36 Gość portalu: bolek napisał(a): > PPA przypomina mi Piwnicę pod Baranami w ujęciu Maleńczuka: "banda zgredów i > szpanerów". Chodzi mi i o wykonawców (co roku podobne nazwiska, tylko w innych > konstelacjach), i o widzów. Byłem parę razy na samym konkursie i to ma sens! > Skąd oni wykopali Mariannę F. - artystkę przeciętną do bólu, nieistniejącą bez > Jaggera? Słuchaj, Bolek, głupio mi to pisać, ale jesteś ostatni ignorant. To że nie słyszałeś płyt MF, nie znaczy,że jest złą artystką. Na początek edukacji proponuję płyty „Broken English”, „22th Century Blues”, „Strange Weather” i „Secret Life”. Ostatnią „Kissin Time” możesz sobie odpuścić, bo faktycznie cienka. A jak już się czegoś o MF nauczysz, to wpadni na forum znowu, może pogadamy. Tymczasem. Zawsze Twój - Rychu Odpowiedz Link Zgłoś
kinga!!! Re: Wrocław, a PPA 13.03.02, 22:19 Gość portalu: red napisał(a): > Czy miasto jeszcze w ogóle obchodzi Przegląd Piosenki Aktorskiej. Kidyś zawsze > był wydarzeniem, jak jest dziś? DZiś? Dziś jest inaczej, kedys całe miasto zyło PPA teraz tylko nieliczni, kiedyś były widoczne falgi i plakaty w całym mieście a nie tylko w centrum . Jakos powoli zaczął tacić PPA na swoim prestiżu, szkoda. Jednakże jest to jedyna duza,poządna, ogólnopolska impreza kulturalna w naszym pięknym Wrocławiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: Wrocław, a PPA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.03.02, 22:35 Drogi Redzie. Przeczytaj proszę wątek o ppa kilka linijek niżej. Może cosik z tego dla Ciebie wyniknie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
postmodern Re: Wrocław, a PPA 13.03.02, 23:14 Myślę, że Wrocławzawsze był, jest i ędzie dumny, że to właśnie u nas coś takiego się odbywa... Tym bardziej ja jestem dumny, także z tego, że dziś pierwszy raz w życiu wreszcie odważyłem się "być" na występie związanym z PPA. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sraluch Re: Wrocław, a PPA 05.05.02, 03:24 Gość portalu: red napisał(a): > Czy miasto jeszcze w ogóle obchodzi Przegląd Piosenki Aktorskiej. Kidyś zawsze > był wydarzeniem, jak jest dziś? Odpowiedz Link Zgłoś