Dodaj do ulubionych

Wrocław, a PPA

IP: *.wroc.gazeta.pl 12.03.02, 19:57
Czy miasto jeszcze w ogóle obchodzi Przegląd Piosenki Aktorskiej. Kidyś zawsze
był wydarzeniem, jak jest dziś?
Obserwuj wątek
    • Gość: bolek Re: Wrocław, a PPA IP: 213.77.64.* 13.03.02, 08:49
      PPA przypomina mi Piwnicę pod Baranami w ujęciu Maleńczuka: "banda zgredów i
      szpanerów". Chodzi mi i o wykonawców (co roku podobne nazwiska, tylko w innych
      konstelacjach), i o widzów. Byłem parę razy na samym konkursie i to ma sens!
      Skąd oni wykopali Mariannę F. - artystkę przeciętną do bólu, nieistniejącą bez
      Jaggera?
      • Gość: rychu Re: Wrocław, a PPA IP: *.wroc.gazeta.pl 13.03.02, 16:36
        Gość portalu: bolek napisał(a):

> PPA przypomina mi Piwnicę pod Baranami w ujęciu Maleńczuka: "banda zgredów i
        > szpanerów". Chodzi mi i o wykonawców (co roku podobne nazwiska, tylko w innych
        > konstelacjach), i o widzów. Byłem parę razy na samym konkursie i to ma sens!
        > Skąd oni wykopali Mariannę F. - artystkę przeciętną do bólu, nieistniejącą bez
        > Jaggera?

Słuchaj, Bolek, głupio mi to pisać, ale jesteś ostatni ignorant. To że nie
        słyszałeś płyt MF, nie znaczy,że jest złą artystką. Na początek edukacji
        proponuję płyty „Broken English”, „22th Century Blues”, „Strange Weather”
        i „Secret Life”. Ostatnią „Kissin Time” możesz sobie odpuścić, bo faktycznie
        cienka. A jak już się czegoś o MF nauczysz, to wpadni na forum znowu, może
        pogadamy.
        Tymczasem. Zawsze Twój - Rychu
    • kinga!!! Re: Wrocław, a PPA 13.03.02, 22:19
      Gość portalu: red napisał(a):

> Czy miasto jeszcze w ogóle obchodzi Przegląd Piosenki Aktorskiej. Kidyś zawsze
      > był wydarzeniem, jak jest dziś?

DZiś? Dziś jest inaczej, kedys całe miasto zyło PPA teraz tylko nieliczni, kiedyś
      były widoczne falgi i plakaty w całym mieście a nie tylko w centrum . Jakos
      powoli zaczął tacić PPA na swoim prestiżu, szkoda.
      Jednakże jest to jedyna duza,poządna, ogólnopolska impreza kulturalna w naszym
      pięknym Wrocławiu

• Gość: Dorota Re: Wrocław, a PPA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.03.02, 22:35
        Drogi Redzie.
        Przeczytaj proszę wątek o ppa kilka linijek niżej. Może cosik z tego dla Ciebie
        wyniknie
        pozdrawiam
    • postmodern Re: Wrocław, a PPA 13.03.02, 23:14
      Myślę, że Wrocławzawsze był, jest i ędzie dumny, że to właśnie u nas coś
      takiego się odbywa... Tym bardziej ja jestem dumny, także z tego, że dziś
      pierwszy raz w życiu wreszcie odważyłem się "być" na występie związanym z
      PPA. ;)
    • sraluch Re: Wrocław, a PPA 05.05.02, 03:24
      Gość portalu: red napisał(a):

> Czy miasto jeszcze w ogóle obchodzi Przegląd Piosenki Aktorskiej. Kidyś zawsze
      > był wydarzeniem, jak jest dziś?

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka