Dodaj do ulubionych

Żygam Małyszem!!!!!!!!!

IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 14.03.02, 00:04
Jak Boga kocham!!! A wy nie????
Obserwuj wątek
    • Gość: Janek Re: Żygam Małyszem!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.03.02, 00:11
      A ja nie. To jest normalny młody chłopak. Wiecej takich nam potrzeba. On juz
      sam jest zmęczony tym co się wokół niego dzieje. Jak by wczoraj przegrał to
      osr... by go wszyscy. Był najlepszy. Był. Nie jest, bo są inni lepsi. Normalne.
      • Gość: nat Re: Żygam Małyszem!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 14.03.02, 00:17
        No więc właśnie. Ja nie mam na myśli spokojnego, normalnego chłopaka, który
        akurat wybrał sobie taki a nie inny sposób zarabiania na życie, tylko to, co z
        nim nasze fantastyczne media, na czele z pozbawionymi wyobraźni albo zwyczajnie
        głupimi "dziennikarzami" zrobiły!!!!!
    • Gość: Stefano Re: Żygam Małyszem!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 14.03.02, 00:13
      Ja po chipsach albo po kilku winach .
    • Gość: Żarłacz Re: Żygam Małyszem!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.03.02, 00:19
      Znam wiele innych rzeczy powodujacych torsje, nie wiem dlaczego Adaś wzbudza
      takie okropne odruchy u Ciebie i może dlatego nie rozumiem Twojej "wypowiedzi",
      ale i tak uważam, że jest poniżej krytyki. Pochwal sie słoneczko jakimiś
      osiągnieciami, to podeliberujemy sobie, czy będziem z tego powodu "żygać" czy
      nie. Tymczasem postudiuj słownik ortograficzny: rzygać, rzygam, rzygają itd.
      • Gość: nat Re: Żygam Małyszem!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 14.03.02, 00:32
        Jasne, masz rację, że przez "rz". Nie przesadzaj jednak z tym "poniżej
        krytyki", bo naprawdę zjawisko Adama Małysza jest w naszym kraju co najmniej
        niezdrowe ( bezbłędnie, mam nadzieję, skonstruowałam tę wypowiedź )...
        • Gość: Żarłacz Re: ... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.03.02, 00:53
          Społeczeństwo uwielbia zwyciezców, a Małysz nim jest bezdyskusyjnie, wiec co w
          tym niezdrowego? Niezdrowe to są programy "Wybacz mi", " Zerwane wiezi", "
          Adopcje" i inne bazujące na ludzkich tragediach. Czyimiś wielkimi wyczynami,
          osiągnieciami i zwyciestwami należy sie pasjonować, jest to jak najbardziej
          zdrowe i pozytywne zjawisko, że cieszą nas cudze sukcesy, a nie tylko porażki i
          troski.
          ps. Wiecej błędów ortograficznych nie popełniłaś, konstrukcja też niezła.
          • janek.p Polskie piekielko 14.03.02, 04:39
            Nie daj Wroclawia opanowac przez polskie piekielko: jesli komus sie powiodlo,
            to trzeba go wysmiac albo uglebic.
            • Gość: yacho 1 Re: Polskie piekielko IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 06.04.02, 22:52
              a ja nie i zycze mu wszystkiego najlepszego
    • Gość: Irma Re: Żygam Małyszem!!!!!!!!! IP: 3.40.128.* 14.03.02, 08:39
      Gość portalu: nat napisał(a):

> Jak Boga kocham!!! A wy nie????

Nat, wiem co czujesz, ale chyba troche zle to sprecyzowales. Mianowicie rzygasz
      calym szumem wokol Adasia. On sam jest w porzadku kolesiem, skromnym, ambitnym i
      pracowitym i, NAPRAWDE, bardzo mu wspolczuje, ze jest pod taka presja! Tez mam
      juz dosc sluchania o nim, jesgo skokach i calego wariactwa wokol tego.
      Wiekszosc "kibicow" Adasia nie mialo przed jego sukcesami bladego pojecia o
      skokach. Ci malo ambitni zamiast wziac sie za siebie gapia sie w TV.
    • Gość: terka Re: Żygam Małyszem!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.03.02, 22:40
      Nie tak dawno przeczytałam:

"Wielki ześ, kurna, zamęt uczynił nam w głowie
      Tą niespodzianą wpadką w czeskim Harrachowie.
      "Leć Adam 300 metrów" tłum naszych skandował
      A gdzieś Ty w drugim skoku, kurna, wylądował?!
      Przy obcych kibicach taki obciach, kurna,
      To gorsze niżby Polskę odrzuciła Unia!
      Był z nami Prezydent, wyczuwasz to chyba
      On też się tamtej nocy już nie napił piwa!
      A jeszcze to pogłębia nasze przygnębienie
      Żeśmy Hannawalda nie sięgnęli kamieniem.
      Jak dzieci pyrgaliśmy kulkami ze śniegu
      Zamiast go brukowcem trafić na rozbiegu.
      Przynajmniej by nerwy człowiek wyładował
      A tak musieliśmy pociąg demolować.
      Więc w dennych nastrojach do rodzin wracamy
      I już Cię od dzisiaj, kurna, mniej kochamy!
      Ten tren podpisali, niech dobrze policzę,
      Jo, Zenek i Hubert? wkurzeni kibice.

Post scriptum:
      Wygrasz Puchar Świata,
      Krótka nasza mowa?
      Zaczniemy na rękach
      Nosić Cię od nowa!"

I Ty chyba jesteś podobnym kibicem. A Adam prawdopodobnie nie trafił z formą.
      Zbyt szybko zaczął dobrze. Nikt nie jest w stanie w tak długim czasie być na
      najwyższych obrotach. Poza tym odnoszę wrażenie, że on po prostu boi się,
      przeraziła go też famfara wokół jego osoby. A to jest zwykły facet z lepszymi i
      gorszymi dniami. Bardzo mu współczuję.
      Pozdro.
    • Gość: terka Re: Żygam Małyszem!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.03.02, 20:28
      To jeszcze raz ja. Czy nadal Ci się odbija? i w dodatku teraz gdy się pokazał?
      Gratulacje dla Adama!! :)))))))))))))))
    • Gość: mjot Re: Żygam Małyszem!!!!!!!!! IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 15.03.02, 21:08
      Jeśli chodzi o małyszomanię to odczucia mam podobne jak „nat” (nie mając nic do
      Małysza). Przecież człowieka szlak może trafić! Przecież wszystko, co w
      nadmiarze działa odstręczająco.

- A co sądzicie o tatusiu Tajnercie ciągającym synka po wszystkich skoczniach
      świata? Czyż chłopisku chodzi o jakieś swoje niespełnione ambicje?
      - A co sądzicie o synusiu Tajnercie? Gówniarzu, którego nie stać na odrobinę
      męstwa by tatusiowi powiedzieć: nie!

Najniższe ukłony!
      Wróg (nie tylko) małyszomanii M.J.
    • Gość: Bianka Re: Żygam Małyszem!!!!!!!!! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 15.03.02, 21:10
      bleh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Jajaccek Re: Żygam Małyszem!!!!!!!!! IP: *.chicago-03-04rs.il.dial-access.att.net 15.03.02, 21:13
        A kto to za jeden??
        • Gość: Genowefa Re: Żygam Małyszem!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 15.03.02, 22:01
          Gość portalu: Jajaccek napisał(a):

> A kto to za jeden??

Szanowny Panie Administrator!
          Ty rzeźniku! To my kasę na czerwoną TePsę wydajemy, czas tracimy na czytanie
          wyplwocin Isis i innych, stawiamy za darmo diagnozę psychiatryczną (kolega
          eldupa jest lekarzem z Kraszewskiego), dostajemy żylaków odbytu od siedzenia
          przed kompem a Ty, zatrądzikowany dyktatorku wywalasz efekt naszej ciężkiej
          pracy do oślej. Dobra!
          Oby Twoja paszcza zaczęła trąchać niczym trzewia Azora po suchej karmie, oby
          Twoje swetry filcowały pod pachami, żeby Twoje włosy w nosie zamieniły się w
          dżunglę z okolicy boba, oby Twój partner zaznał skrętu kiszek a Twojej Szefowej
          skończyły się bezpowrotnie podpaski.
          A od debili lub idiotów możesz wyzywać swoich kolegów z przychodni
          dermatologicznej. Pamiętaj, że jesteś tu służbowo (jak Stanisław Tym na statku)
          a noblesse oblige. Twoich inwektyw chętnie wysłucham prywatnie, zawodowo masz
          obowiązek (w przeciwieństwie do mnie i moich funfli) trzymać fason.
          Żegnam Cię, parchu mego kota spod ogona, wrzodzie na dupie wolności słowa i
          niech Ci siarkowodorem wali z rowa! Pa (gwiżdż na pryszcz).

P.S. Całuj Azora w nos, buraku.

• Gość: elka Re: Żygam Małyszem!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.04.02, 20:16
      Przez RZ,kurcze rzygam przez rz!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Janek Re: Żygam Małyszem!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.04.02, 20:33
        A rżnąć?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka