Dodaj do ulubionych

Serialowy romans w kryzysie. Włodarczyk żąda ślubu

21.07.12, 22:01
Nawet nie wiem jak to skomentować...
tzn. fakt, że ktoś mógł rozmienić Wyborczą na takie drobniaki?

Droga Autorko, jeśli jesteś gimnazjalistką na stażu w redakcji- będzie Ci to wybaczone (choć z niemałym zgrzytem zębów). Ale nie rób tego więcej. Pisz proszę o swoich ulubionych znanych_z_tego_że_są_znani na swojego blogaska, nie dalej. Jeśliś jednak zatrudniona na stałe, nie mam słów komentarza.

Redakcjo- wstydź się.
Obserwuj wątek
    • Gość: fanka seriali Re: Serialowy romans w kryzysie. Włodarczyk żąda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.12, 23:22
      Muszę cię zmartwić - pani Szulik chyba została zatrudniona przez redakcję na stałe, bo już kilka tekstów o podobnej tematyce jej autorstwa się ukazało. A pisze po prostu o tym, co ją najbardziej fascynuje. Chyba nie chcesz powiedzieć, ze kobieta nie ma prawa podzielić się z innymi swoimi zainteresowaniami, tym bardziej, gdy jest fachowcem w danej dyscyplinie?
    • wielki_czarownik Chryste 22.07.12, 00:06
      Napisać to coś, to jedno, ale podpisać się własnym nazwiskiem...
    • trawien Serialowy romans w kryzysie. Włodarczyk żąda ślubu 22.07.12, 00:53
      Ręce opadają! Gazeta Wyborcza? (sic!)
      • Gość: @ Re: Serialowy romans w kryzysie. Włodarczyk żąda IP: *.internetia.net.pl 22.07.12, 09:15
        trawien napisał(a):

> Ręce opadają! Gazeta Wyborcza? (sic!)

Bo to jest w rzeczywistości taki poziom i nawet jąkanie z centrali go nie zagłuszy.
      • Gość: cdr Re: Serialowy romans w kryzysie. Włodarczyk żąda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.12, 09:35
        Co taki zdziwiony? Wyborcza była dobra gazetą 15 lat temu, ale od tego czasu jej poziom sięgnął gruntu. Teraz to niemal szmatławiec pokroju Faktu
        • Gość: WTF? WTF??? IP: *.dynamic.chello.pl 22.07.12, 13:35
          Ale o co chodzi, co to ma wspólnego z Wrocławiem, kim są ci dziwni ludzie i co mnie ku... obchodzą ich problemy???
          Zgadzam się, wyborcza schodzi na psy (mam w dupie, że to jest na portalu gazeta.pl, jesteście podpięci pod wyborczą, jedziecie na jej renomie i ciagniecie ją do rynsztoka).
    • bulka_online Serialowy romans w kryzysie. Włodarczyk żąda ślubu 22.07.12, 14:15
      co to ma wspólnego z Wrocławiem ?? wtf?????
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka