Dodaj do ulubionych

Bujda w Tesco

IP: *.NAT.WRO.Korbank.PL 30.06.04, 14:27
W pierwszy dzień promocji, pierwszym autobusem pojechałam do Tesco kupować
ręczniki(ślicznie wygladały wreklamie) małe 50X100 po 1.99zł i co okazało
się, że to są ręczniki widma bo w Tesco są ale 70X140, i po 19.90. To trochę
jak w tych kawałach o radiu Erewań(kto starszy ten pamięta)
Obserwuj wątek
    • Gość: kklement Biedactwo ! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 30.06.04, 15:08
      Biedactwo ! Skoro świt się zerwał, wsiadł w pierwszy autobusik i pognał do
      hipermarketu na promocję, żeby mu nikt tych skarbów nie wykupił. A tu taaaakie
      rozczarowanie ! Ręczniczki w innym wymiarze i droższe. No no, tak mi Cię
      szkoda...

Przejeżdżając dziś rano koło Tesco na Długiej wpadłem do w.w. marketu po bułki
      i coś do nich na śniadanie. Miałem okazję zobaczyć łowców wyprzedaży ( widać
      jakaś się zaczęła ). Kłębiący się wokół koszy tłum, gorączkowe przebieranie,
      przerzucanie towarów, błędny wzrok, przepychanie się ... Zastanawiałem się, w
      jak poważnych tarapatach finansowych trzeba być, żeby się wbić w ten tłum i
      próbować wyszarpnąć coś dla siebie. I o co gra się toczy. Dzięki przedmówcy już
      wiem - o ręczniki 50X100 ...
      • Gość: teta Re: Biedactwo ! IP: *.NAT.WRO.Korbank.PL 30.06.04, 17:00
        pierwszy autobus jest o 8godz55 a wystarczy być bezrobotnym - 20 % naszej
        populacji wg GUS
      • kontour Re: Biedactwo ! 30.06.04, 17:01
        to pewnie strasznie podbudowalo twoje ego: 'sa ludzie, ktorym sie powodzi gorzej
        niz mi!'
        zenujace...
      • Gość: an Re: Biedactwo ! IP: *.wroclaw.mm.pl 30.06.04, 18:18
        Miało być śmiesznie, co??? ha ha ha naprawde sie usmiałam:/:/:/
        To naprawde super ze stac Cie na to,zeby do tesco chodzic tylko po coś na
        sniadanie (swoja droga, dziwei sie ze nie jadasz w restauracjach), a reszte
        rzeczy kupowac w drozszych sklepach. Przykro mi,ze ci wszyscy "poszukiwacze
        prezecen" zajmuja Ci miejsce w kolejce :/
        Wyobraż sobie ze wiekszosć ludzi w Polsce JEST w "poważnych tarapatach
        finansowych , żeby się wbić w ten tłum i próbować wyszarpnąć coś dla siebie. "
        Twoja ironia o tym ze gra toczy sie o reczniki jest mocno nie na miejscu. Mam
        nadzieje ze nigdy nie bedziesz zmuszony przez zycie do uczestnictwa w
        takiej "pogoni".
    • Gość: GMC Re: Bujda w Tesco IP: *.mtl.pl 30.06.04, 17:04
      Ja tam olewam wszystkie wielkie sieci i mam przynajmniej spokoj. Nikt mnie nie
      robi w karolka a i ja nie robie z siebie głupola dajacego zarabiać Angolom.!!!
      Pozdrawiam wszystkich niekupująch w sieciach;-)
      • Gość: ziutek Re: Bujda w Tesco IP: *.kom / *.kom-net.pl 30.06.04, 23:57
        I tak dajesz zarabiac rożnym "Angolom". Ostatnio rozbawił mnie niejaki
        deputowany (sic!) do Partlamentu Europejskiego Kuźmiuk zes Pe-eZ-elu, który
        powiedział tak. Dać ludziom więcej gotówki to ludzie będą wiecej kupowac i
        napędzą koniunkturę. Z zażenowaniem oglądam wypowiedzi różnej maści polityków i
        zastanawiam się jakim głupim narodem jesteśmy my Polacy, że takie matoły jak
        Kuźmiuk i jemu podobni dostają się do władzy. A teraz test. Niech każdy spojrzy
        wokół siebie i wyliczy ile i jakie ma produkty "Made in Poland"? Wracając do
        tematu. Popieram wypowiedz "an' i zycze tego samego, zebys przyjacielu nigdy
        nie musiał wbijać się do takiej kolejki i wyszarpywać. I nie mów, ze to wina
        tych ludzi!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka