Dodaj do ulubionych

Michał Janicki: Ja nie kłamię. I grozi sądem Du...

10.10.12, 21:49
Wypowiedzi rzecznika są skandaliczne, poziom rynsztokowy rodem z sejmowych trybun. Trzymam stronę Janickiego. Mimo, że niejedno ma za za uszami i paznokciami itd a cała ta awantura to najpewniej też sposób na zatarcie swojego "wkładu" w aferę, to wzbudza we mnie sympatię za otwarte postawienie się klice z magistratu - co będzie skutkowało tym, że w mieście już pracy nie znajdzie.

Wybieram "mniejsze zło". Wybieram Janickiego!
Obserwuj wątek
    • piotrekkkkkkkkkk Poziom Janickiego jest porażający 10.10.12, 21:56
      Poziom Janickiego jest poniżej krytyki. Nie dość, że zawalił sprawy Wrocławia, to jeszcze teraz zwala na Dutkiewicza.
      • Gość: gąsior Re: Poziom Janickiego jest porażający IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.12, 12:56
        Muszę przypomnieć Wrocławianom ,że nasz szacowny ,najlepszy prezydent jest JEDNOOSOBOWO odpowiedzialny za wszelkie decyzje ,łącznie z powoływaniem swoich wice i prezesów spółek,z czego do tej pory skwapliwie korzystał .Myślę ,że w końcu przydałoby się wziąć na spowiedż szacownego skarbnika p.Urbana.Mam nadzieję ,że tych dwóch panów rozliczą za tzw.NIEGOSPODARNOŚĆ!!!!!!
    • Gość: werw Re: Michał Janicki: Ja nie kłamię. I grozi sądem IP: *.adsl.inetia.pl 11.10.12, 14:15
      Ja to bym całe to towarzystwo rozpędził w cholerę... Obaj są umoczeni po uszy, Janicki nie dość, że nic nie umie, kompletnie nie ma honoru i klasy, Dutkiewicz nie ma za grosz lojalności (nie po raz pierwszy, przypomnijcie sobie sprawę wycieku danych z urzędu...) i teraz najwyraźniej lata mu d..a i ratuje się wywalając najbliższych kumpli. Prawdziwy rynsztok godny szacownych władz Wrocławia. Ale czego się spodziewać, gdy większość tych gości siedzi już w tym urzędzie po 20 lat. Nawet w najlepszej rodzinie może się coś popsuć przy takim stażu...
      • Gość: wojtuś Janicki kłamie IP: *.wro-com.net 11.10.12, 14:40
        Janicki to teraz człowiek Schetyny i teraz zrobi wszystko, żeby odeprzeć swoją winę i zwalić ją na Dutkiewicza.
        • Gość: tropicieltrolli Re: Janicki kłamie IP: *.171.116.77.static.cdpnetia.pl 11.10.12, 15:29
          wojtuś to troll ratuszowy

> Janicki to teraz człowiek Schetyny i teraz zrobi wszystko, żeby odeprzeć swoją
          > winę i zwalić ją na Dutkiewicza.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka