Dodaj do ulubionych

Dobry stomatolog Wrocław

24.10.12, 09:57
Możecie kogoś polecić z Wrocławia?
Obserwuj wątek
    • anusia_magda Re: Dobry stomatolog Wrocław 24.10.12, 10:15
      Bardzo dokładna lekarka p. Górska w evadnecie na przesmyckiego
      • pagaa Re: Dobry stomatolog Wrocław 24.10.12, 10:30
        fajne babeczki są też w takim gabinecie na Hallera (naprzeciwko carreforura, ździebko za nim, po drugiej str. ulicy), fajne miejsce jak dziecko sie boi. czekaj.. o tu:
        mmdent.pl/
    • wro-tka Re: Dobry stomatolog Wrocław 02.09.13, 20:39
      ja dziś byłam u dr Renaty Skotnickiej - bulwar Ikara 25B 54-130 Wrocław , NZOZ "Salus"

cierpliwa i czarodziejka - dziecko bawi się fotelem, narzędziami, nalewa wodę do kubeczka, wysysa ją, włącza światło a jak już się oswoi to pokazuje krokodyla i dalej jakoś leci.
      jeśli mnie tak potraktują to zmieniam dentystę ;-)
      • agar2208 Re: Dobry stomatolog Wrocław 02.09.13, 21:30
        Marcin Zakrzewski przyjmuje w rynku.
        Ma mega podejście i cierpliwość do dzieci. Nie ma jakiś bajerów dziecięcych w gabinecie ( typu oglądanie bajek na fotelu itp), ale ma takie podejście, że mój syn pomimo tego, że miał leczonych sporo ząbków za każdym razem z chęcią jechał do niego. Jeździmy do niego około 60 km, bo warto.
        • annwy Re: Dobry stomatolog Wrocław 04.09.13, 12:00
          my sobie bardzo chwalimy MSA-DENT na ul. Czajkowskiego. Dr Beata ma wspaniałe podejście do dzieci (tylko dzieci przyjmuje). Chodzimy do niej juz 1,5 roku. Mała wcześniej nie dawała sobie do paszczy zaglądnąć a teraz siada na fotelu, ręce zakłada za głowe i daje sobie zęby borować a ma dopiero 4 lata.
      • kymanol69 Re: Dobry stomatolog Wrocław 18.02.15, 03:42
        Od wielu lat najlepszy dentysta w mieście Wrocław wg mnie to dr Anna Tomaszewska. Chodze na leczenie do gabinetu stomatolog na Karłowice, Kasprowicza 7a/2. Nigdy jeszcze się nie zawiodłem, a chodze 8 lat. Polecam stronę www.stomatologiatomaszewska.pl
    • me_gusta_la_maniana Re: Dobry stomatolog Wrocław 03.09.13, 12:32
      Zgadza się, dr Ewa Świech z www.live-dent.pl/ jest fenomenalna. Zawsze korzystam z jej usług :)
    • beti458 Re: Dobry stomatolog Wrocław 13.08.18, 10:11
      Lityńscy w Jaworze - super gabinet! Jestem bardzo zadowolona z leczenia ząbków, profesjonalna obsługa, miła atmosfera, przyjazne dzieciom. Warto, nawet mimo dojazdu :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka