lesny7 13.11.12, 08:54 Hej, ,,falubazy'' z Zielonej Góry, czy u was brakuje już miejsca do manifestowania. Macie własny rynek i duży plac przy ul. Westerpllate - ten przy pomniku. Zmiatajcie więc do siebie z waszymi faszystowskimi hasłami. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: WKS WKS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.12, 09:50 noponazioki po dłuuuugich umizgach w końcu uwiodły hasłami paru kibolii i wykorzystują ich jako bojówkę. sam nop to raptem kilku(nastu?) leszczy. własnymi silłami to sobie mogą napaść na studenta a nie skłot. Odpowiedz Link Zgłoś
flugufrelsarinn Narodowcy zawłaszczyli Wrocław. Nie możemy być ... 13.11.12, 10:05 Już za późno.Miasto należy do nazioli z NOP wspomaganych przez naiwnych młodych kiboli ze Śląska.Dlaczego?Bo nie ma już kto się im postawić - tak jak to było na przełomie lat 80/90.Policja nic nie pomoże bo jest po prostu bierna... Odpowiedz Link Zgłoś
nyla zakompleksione tempe ryje w dresach 13.11.12, 10:07 Mocni tylko w grupie i zamaskowani. Najgorsze jest to, że są bezkarni, bo policja się z nimi cacka, bo PISki by robiły aferę, gdyby dostali pałami. Odpowiedz Link Zgłoś
korcia2000 Narodowcy zawłaszczyli Wrocław. Nie możemy być ... 13.11.12, 10:19 Panie Prezydencie Dutkiewicz! Co się dzieje z tym wielokulturowym, przyjaznym wszystkim miastem?! Dlaczego Pan milczy? Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofczyz Re: Narodowcy zawłaszczyli Wrocław. Nie możemy by 13.11.12, 12:46 A jakiej odpowiedzi oczekujesz? Przeczytaj co mają ludzie do powiedzenia a dalej się zastanawiaj. Czemu to zabranić czegoś co prawem nie jest zabronione? czy lewica popadła już w tak straszną ksenofobię, że ma strach przed wszystkim co nie jest czerwone. Nawet homoseksualiści poszli do Palikota! Nie chcą z czerwonymi. Odpowiedz Link Zgłoś
krasnaladamu Re: Narodowcy zawłaszczyli Wrocław. Nie możemy by 14.11.12, 09:56 Wódz przemówił: www.wroclaw.pl/oswiadczenie_prezydenta_wroclawia,.dhtml Odpowiedz Link Zgłoś
poborowy102 Narodowcy zawłaszczyli Wrocław. Nie możemy być ... 13.11.12, 11:33 Jeśli chcecie świętego spokoju to stwórzcie ludziom godne warunki życia. Skąd się wziął nazizm w Niemczech? Z biedy, bezrobocia, zbyt dużych rozwarstwień społecznych, skąd się wzięła Rewolucja Październikowa? Z tego samego. Nie uczycie się na błędach, wydaje wam się, ze mozecie oskubać społeczeństwo do cna, napchać własne kieszenie, a propagandą załatwicie spokój. Kiedyś też takim jak wy tak się wydawało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: Narodowcy zawłaszczyli Wrocław. Nie możemy by IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.12, 14:45 co ty pitolisz? "dajcie mi kasę albo będę rozrabiał"? to terroryzm nierobów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Narodowcy zawłaszczyli Wrocław. Nie możemy by IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.12, 16:47 Partie w parlamencie zrobiły tak samo" dajcie nam kasę (dotacje) na partie, albo ..." ćzy protestujesz przeciwko PO, PIs itp? Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik Pytanie do redakcji 13.11.12, 12:02 Czemu usunięto moją wypowiedź, w której (jako naoczny świadek, ale nie uczestnik manifestacji) napisałem, że wcale nie zauważyłem wyludnienia się centrum ani nie odczułem żadnego zagrożenia ze strony manifestantów? Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofczyz Re: Pytanie do redakcji 13.11.12, 12:17 Nie tylko twoje wypowiedzi są usuwane. Moje jeszcze nie. Głównie chodzi o to, aby na stronach internetowych nie było opinii ośmieszajacych zamieszczane tam artykuły. Tak jest np. na stronie www.demokraci.pl lub ich fejsie. Ksenofobia dotyczy głównie lewicy. To dla nich każdy kto nie jest lewakiem jest zły i niedobry. To oni są chorzy, a zdrowym wciskają chorobę. Co do pojmowania patriotyzmu to proszę sobie przypomnieć rotę Skautów i Harcertwa " Wszystko co nasze Polsce oddamy itd.". Czy Skauci, harcerze, związki strzeleckie to obiaw nazizmu czy nacjonalizmu? Przed tobą autor komentarza napisał o przyczynach powstania patologii i ma rację. Nie można od głodnego, bez szans na przyszłość, źle wykształconego oczekiwać całkowicie rozsądnych postaw. Prawda jest taka, że lewica zbuduje faszyzm aby tylko można było z nim walczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
katonzwybiorczej Re: Pytanie do redakcji 13.11.12, 12:30 Może kasują prewencyjnie?! Masz takie, a nie inne poglądy, więc wypad z tego forum! Koniec zabawy w demokracje, teraz GW przechodzi do czynów! Odpowiedz Link Zgłoś
kklement Wyślijcie na Kołymę tych kilka tysięcy ludzi.. 13.11.12, 12:27 ... którzy szli w marszu. Duch Ozajasza Szechtera i jego kumpli z bolszewickiej agentury będzie wam z piekła klaskać, a Stefan Michnik wyśle gratulacje. Odpowiedz Link Zgłoś
dfgfdg Nazizm i faszyzm - quiz dla inteligentnych 13.11.12, 13:06 Czy jakiś mądry lewak mógłby odpowiedzieć na moje pytania: - co było nazistowskiego w demonstracjach 11.XI - co było faszystowskiego w demonstracjach 11.XI Zanim udzielicie odpowiedzi to poczytajcie. Bo póki co widzę, że nie wiecie o czym mówicie. Odpowiedz Link Zgłoś
wielka_smuta Dzisiaj rano usunięto wszystkie wpisy (około 30) 13.11.12, 13:09 Dzisiaj rano usunięto wszystkie wpisy pod tym artykułem (około 30), które pojawiały się od wczoraj. Podkreślam WSZYSTKIE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yendrol Re: Dzisiaj rano usunięto wszystkie wpisy (około IP: *.181.126.26.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 13.11.12, 22:02 Mój wpis również został usunięty. Tak wygląda wolność i prawo do własnych, innych nieco poglądów w wykonaniu Gazety Wyborczej. Smutne i żenujące. Odpowiedz Link Zgłoś
krasnaladamu Re: Dzisiaj rano usunięto wszystkie wpisy (około 14.11.12, 10:00 Nie tylko pod tym artykułem. Odpowiedz Link Zgłoś
trombozuh Nasze kamienice i tak ma być 13.11.12, 14:42 Szpicle SB są najbogatszymi Polakami, byli UB-ecy są obecnie prokuratorami, sędziami, prezesami banków, członkami rad naszorczych albo pobierają co miesiąc 8000 tysięcy emerytury, a Adaś Michnik do spółki ze swoim kolegą Ketmanem i Blumsztajnem wrzeszczą w swoich , że tak właśnie powinno być, bo to uczciwi fachowcy i ludzie honoru. W TV szefem jest synuś sekretarza PZPR pan Kraśko, w TVN bryluje córunia oficera SB, Monisia Olejnik. Całe to towarzystwo do spółki z klerem od 20 lat okrada Polskę ze wszystkiego, co tylko da się ukraść. Ale to nie jest problem. Problemem są narodowcy i antysemici. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofczyz Re: Nasze kamienice i tak ma być 13.11.12, 14:58 No właśnie. Wszystkiemu jest winien okrągły stół. Czasu nie cofniesz. Problem z narodowcami to jest taki, że chcą wyjść z UE. Ja nie chcę powrotu do komuny i starania się o paszport, wizy, dolary itd. Alienacja z Europy to wielki błąd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Nasze kamienice i tak ma być IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.12, 16:18 Zawsze znajdą się sflustrowani, pymitywni, niewykształceni osobnicy, których pociągają "proste" rozwiązania. I tu doskonałym przykładem są ci faszyści - te ich hasła, śmiechu warte:"Precz z lewakami", "Precz z pedałami" i "Wielka Polska". Przecież to jest tak infantylne, dobre dla 5-letnich dzieci. Ale o czym my mówimy: wystarczy popatrzeć na fotki tych faszoli - gęby głupie, jak jacyś jaskiniowcy, i tylko szukają okazji jak tu komu nap...erdolić. Srać na nich i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grot Re: Nasze kamienice i tak ma być IP: *.swidnica.mm.pl 13.11.12, 18:20 Bredzisz jak ostatni idiota! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Narodowcy zawłaszczyli Wrocław. Nie możemy by IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.12, 16:42 a co faszysto- Wrocław tylko dla wrocławian? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Premier Re: Narodowcy zawłaszczyli Wrocław. Nie możemy by IP: *.static.tvk.wroc.pl 14.11.12, 19:46 Terroryści. Wysłać GROM do miejsc ich zlotów, niech zrobią to co SEALS z Bin Ladenem. Dobry terrosta to martwy terrorysta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) A gdzie podziały się wpisy z 12 listopada??? IP: *.static.tvk.wroc.pl 13.11.12, 18:31 A gdzie podziały się wpisy z 12 listopada??? Trybuna Ludu Wyborcza usunęła wszystkie? Dobre :) Odpowiedz Link Zgłoś
konkretna.informacja Re: A gdzie podziały się wpisy z 12 listopada??? 13.11.12, 21:22 "Policjanci byli celem ataków manifestantów. To w nich rzucane były petardy i kamienie, jednak nie reagowali na zaczepki i agresję." To zdanie w artykule jest totalnie ŻAŁOSNE. Była prowokacja, wszyscy wiedzą - nagrane jest na filmikach w internecie. Nawet dowódca GROM to potwierdził, mówiąc że policja chciała się wykazać i przetestować nową broń - granaty hukowe. Ponadto udawajmy, że nie wiemy nic o PROWOKATORACH gestapo w kominiarkach. Pamiętajcie, niech nikt nie docieka kto jest na tym zdjęciu ... img.interia.pl/wiadomosci/nimg/o/8/dostepnych_Internecie_fot_5965847.jpg NIE WOLNO ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bul goscia Re: A gdzie podziały się wpisy z 12 listopada??? IP: *.play-internet.pl 24.05.13, 21:35 To jest guwno wyborcze tego sie nie czyta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Falubaz Lechia IP: *.play-internet.pl 14.11.12, 18:17 Tak gwoli ścisłości, to byli kibole Lechii ZG i Promienia Żary. Na transparencie "zielonogórskich patriotów" jest logo Lechii, a nie Falubazu. Nie zmienia to faktu, że grupy te nie muszą tak piegrzymować po miastach. Odpowiedz Link Zgłoś