Gość: ziutek IP: *.kom / *.kom-net.pl 10.07.04, 21:11 Chyba jedyne w Polsce. Brawo! www.interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: uzi Re: yahoo IP: 193.151.96.* 10.07.04, 21:26 a ja od miesiaca mam takie konto na yahoo co prawda to niepolska poczta ale 100x lepsze niz te wszystkie polskie- mam antywirusowy skaner, antyspam a te polskie antyspamy to badziewie !!!! . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BEHEMOT Re: yahoo IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 10.07.04, 21:41 Na o2 masz 250 MB :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uzi Re: yahoo IP: 193.151.96.* 10.07.04, 22:49 ale nie mam skanera antywirusowego a to sie baardzo przydaje ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M_u Re: 100MB darmowe konto e-mail na Interii IP: *.VERIZONE.COM.PL / *.verizone.com.pl 11.07.04, 00:41 ...i czym Wy się tak podniecacie. Obecnie nawet skrzynka 1GB, a taką wkrótce oferować będzie google.com, nie robi wrażenia. Pojemność, o ile posiada się chociaż te 20MB, nie ma znaczenia. Ważne są inne parametry, m.in. maksymalna wielkość pojedynczej przesyłki. Co komuś po 250MB jeżeli są trudności z wysłaniem np. 3MB. Kiedy będę mógł wysłać 20MB za jednym zamachem, to powiem, że coś nowego zrobiono w dziedzinie poczty elektronicznej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dasdas Re: 100MB darmowe konto e-mail na Interii IP: *.lubin.dialog.net.pl 11.07.04, 00:43 teoretycznie moze na tlen.pl wyslac 20 MB.. praktycznie.. jest roznie.. bo cos z ich laczem nie bardzo ostatnimi czasy.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziutek 10MB jednorazowo , dzieki za info IP: *.kom / *.kom-net.pl 11.07.04, 07:49 Mam konto na o2 i nie wiedziałem o 250 MB :)). Skaner antywirusowy nie zawsze jest wskazany. Kiedys chciałem koleżance przesłać program do usuwania wirusa ...kurka zapomniałem jaki to był wirus...i zaden serwer nie przepuścił, nawet kiedy zmieniałem rozszerzenie z exe na inne. może macie racje,że to nie jest rewelacja ale jednak malutki postęp tak. Najnormalniej się ucieszyłem ponieważ czesto korzystam. Pozdrawiam czytających. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: 10MB jednorazowo , dzieki za info IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 11.07.04, 11:46 Ja mam 1GB + miejsce na strone internetowa i pare innych rzeczy na www.spymac.com. Polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś