Dodaj do ulubionych

Budżet miasta przegłosowany. PO: "To zwykłe cza...

28.12.12, 16:33
Tworzy Rotmistrz na rok nowy,budżet na suficie
Gdy go domknie,to pewnikiem wprowadzi go w życie
Po pół roku,gdy źle będzie,tak się może zdarzyć
Rotmistrz pójdzie a Dutkowi ześlą komisarzy !!!
Obserwuj wątek
    • Gość: asd Re: Budżet miasta przegłosowany. PO: "To zwykłe c IP: *.xdsl.centertel.pl 28.12.12, 16:55
      " Przestała mnie irytować niewiedza, ale irytują mnie niedomówienia i kłamstwa.[...]"

To dlaczego Czuma jeszcze pracuje?
      • Gość: Łoś_bimbacz Brawo Semafory Sternika! IP: *.internetia.net.pl 28.12.12, 17:07
        Dynamiczny budżet będzie egzekwowany czy wam się to POdoba, czy nie. POdobnie jak finasowanie Mauzoleum Sternika oraz Klubu Kopaczy Partacz Mikstat:)
        • Gość: tania Re: Brawo Semafory Sternika! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.12, 17:24
          To już jest koniec,nie chce się żyć.,tylko szkoda ,że tacy pożądni ludzie jak pan doktor na zdjęciu podnoszą bezwolnie ręce.Panie doktorze ta polityka panu ubliża,pan naprawdę nie zna swojego wodza z Długoł,,,,,,,ęki!!!
          • Gość: Łoś_bimbacz Re: Brawo Semafory Sternika! IP: *.internetia.net.pl 28.12.12, 17:54
            >tylko szkoda ,że tacy pożądni ludzie jak p
            > an doktor na zdjęciu podnoszą bezwolnie ręce.Panie doktorze ta polityka panu u
            > bliża,

???? Kogo masz na myśli? Któż to zbłądził, zaczadził się Dynamizmem i wstąpił w szeregi Semaforów Sternika?
      • Gość: gość Re: Budżet miasta przegłosowany. PO: "To zwykłe c IP: *.finemedia.pl 28.12.12, 21:44
        Bezczelność i hucpa, że dech w piersiach zapiera. I kto to mówi ? Największy kłamca i krętacz po tej stronie Odry.
    • marawis Budżet miasta przegłosowany. PO: "To zwykłe cza... 28.12.12, 19:16
      Taki czary mary jak robi po to ze swiecą nie znajdzie- szkoda świecy.
    • kszafraniec Zdezelowany Tabor 28.12.12, 22:25
      Dziś już nie wytrzymałem. Nie można w kółko pisać o starym i zdezelowanym taborze. Pół godziny siedziałem na Wikipedii i sprawdzałem Wrocław, Poznań, Kraków, Warszawę, Łódź. Ludzie ruszcie dupę poza Wrocław i rozejrzyjcie się jak jest. We Wrocławiu mamy NAJMŁODSZE tramwaje. Średnia wieku tramwaju w Polsce to ok. 30 lat. We Wrocławiu od 91-04 nie zakupiono ani jednego tramwaju. Po 2004 zakupiono 165 Tramwajów!! tylko 60 jeździ wyprodukowanych między 75-91, a i tak są po modernizacji. Tabor autobusowy także jest w większości nowy (85% niskopodłogowych autobusów). Irytuje mnie ta opozycja. Ciekawe jak teraz będą rozwijać się polskie aglomeracje, jak już są prawie wszystkie zadłużone do dziwnych 60%.
      • katonzwybiorczej Grzechem jest nie zadłużać się! 28.12.12, 22:42
        Zadłużone do dziwnych 60%?
        To przecież wszystko fikcja, taki rodzaj zabawy w księgowość.
        Zauważ, że za zabójstwo niewinnego człowieka czasami można dostać tylko 5-10 lat. 5-10 lat może dostać także i ten, kto wydrukował sobie np. "100zł" na domowej drukarce i wprowadził do obiegu.
        Ale jak państwu potrzeba kasy (bo zadłużyło się na maksa,... przejedli, przepili, itp.), to wtedy można drukować pieniążki aż zabraknie papieru w drukarni. Generalnie nikt wtedy nie idzie za kratki, co więcej, ten co drukuje dostaje brawa!
        60%?

Bu hahaha!
      • obserwattorr Re: Zdezelowany Tabor 29.12.12, 17:02
        Wszyscy spoza Wrocławia chwala Wrocław,tylko tutejsi mieszkańcy marudza.
        Kazdy by chciał od miasta dostac jeszcze to,co gwarantuje mu pańśtwo - wyzsza emeryturę, dostep do opieki społecznej,nizsze podatki i inne rzeczy na które Dutkiewicz wpływu nie ma.
        A tramwaje,mosty,drogi,kamienice i inne inwestycje?
        Za Zdroja wszystko podobno było według malkontentów,a teraz nie ma,więc nie dosc że Dutkiewicz nic nie zrobił,to jeszcze rozpieprzył sukcesy poprzedników:)
        A wystarczy tylko tak jak powyzej przytoczyc nieliczne fakty...
    • muzzyczny Budżet miasta przegłosowany. PO: "To zwykłe cza... 28.12.12, 22:38
      czemu nie przegoni się tych przestępców z magistratu

zadłużyli wrocław i kradną ale to pikuś
    • obserwattorr PO: "To zwykłe czary mary 29.12.12, 16:58
      Czary mary to my mamy w budżecie centralnym starowanym przez Rostkowskiego!!
      • Gość: tak tylko pytam Biedaku, piszesz o ministrze finansów? IP: 78.9.156.* 29.12.12, 17:02
        Bo coś nazwisko źle odczytujesz ze ściągi od Czumy.
        • obserwattorr Re: Biedaku, piszesz o ministrze finansów? 29.12.12, 17:12
          Jak zwykle jestem pod wrażaniem - bardzo konstruktywny wpis w temacie.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka