Gość: izzi pop IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.04, 18:48 Zróbmy konkurs na najlepszego dziennikarza GW Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: izzi pop Re: zwycięzcą jest: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.04, 19:18 Ta dziewczyna jest świetna. zgadzam się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyta Re: zwycięzcą jest: IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 14.07.04, 22:21 Że jest świetna merytorycznie nie przeczę, ale na mój sympatczno - wiernopoddańczy ( a bezprzecznie ciepły) list tzn. e - mail nie raczyła odpowiedzieć.Mam mieszane uczucia, ale - popieram, a niech tam ! Byle WrocłAW górą. Mk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Beata Maciejewska :) IP: 213.199.196.* 14.07.04, 22:32 Nic dodac, nic ująć... :) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotbehemot Re: Najlepezy dzienniarz GW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.04, 22:52 TYLKO pani Beata Maciejewska:> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik Re: Najlepezy dzienniarz GW IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.07.04, 23:10 Dla mnie jeszcze Marcin Rybak. To naprawde swietny dziennikarz. I bardzo lubie Wande Dybalska. Nie tylko za to, co pisze teraz, ale pamietam jej swietne reportaze na lamach ogolnopolskiej gazety publikowane ladne pare lat temu. Odpowiedz Link Zgłoś
caporal Re: Najlepezy dzienniarz GW 15.07.04, 07:10 Bezapelacyjnie Szempliński. Wyważony, stonowany, ale jak przyje...ie, to aż się wieża ratusza trzęsie, nie mówiąc już o portkach pewnego prezesa ZDiKu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Premiership Div Filip Mecner - wracaj Filipie!!!! IP: 62.87.130.* 15.07.04, 10:34 ech... gdzie te czasy kiedy w GW pracował Mecner... Może kiedyś wróci z tej zagramanicy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: imho Re: Najlepezy dzienniarz GW IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.07.04, 14:43 Zdecydowanie najlepszym dziennikarzem jest Maciej Maciejewski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta RYBAK, SZEMPLIŃSKI, DYBALSKA !!!!! IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 16.07.04, 08:44 Rybak za rzetelność i uczciwość, Szempliński za spokój, odwage i klase, Dybalska za dokładność, wyważoną dociekliwość i wiedzę. (Jeśli możne dodać p. Markowi kilka punktów za urodę - to ja bardzo proszę :)) pozdrawiam, Marta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tymon TO PUŁAPKA!!! IP: 62.233.177.* 16.07.04, 14:13 dziennikarze - b. maciejewska, w. dybalska, m. maciejewski, m. szemplinski, m. rybak i f. mecner (chyba wszystkich wymienilem) zostali perfidnie wrobieni. autor postu pytal o nalepszego "dzienniarza". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iti Re: TO PUŁAPKA!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.07.04, 11:22 A co tj. dzienniarz? Odpowiedz Link Zgłoś