marekantonowicz 21.02.13, 15:46 Bardzo słuszna inicjatywa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
4leszekl Radni Dutkiewicza: Dolny Śląsk trzeba zdeschety... 21.02.13, 15:46 Proponowałbym najpierw oddudkiewiczyć Wrocław Odpowiedz Link Zgłoś
marekantonowicz Re: Radni Dutkiewicza: Dolny Śląsk trzeba zdesche 21.02.13, 15:50 i co potem? co by zostało? zostałoby niewiele a i tego niewiele nie byłoby komu oddać pod zarząd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tantus Re: Radni Dutkiewicza: Dolny Śląsk trzeba zdesche IP: 156.17.6.* 21.02.13, 15:57 Wystarczy tabliczka na rogatkach "Serdecznie witamy Pana Komisarza" :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan bez ziemi Re: Radni Dutkiewicza: Dolny Śląsk trzeba zdesche IP: *.dynamic.chello.pl 21.02.13, 18:21 www.gazetawroclawska.pl/artykul/767221,pilka-nozna-slask-wroclaw-znow-dostal-pieniadze-od-miasta,id,t.html Śląsk dostał kolejne 2 miliony od Dutkiewicza, a Solorz się tylko uśmiecha pod wąsem. Trzeba oddutkiewiczyć to miasto. Odpowiedz Link Zgłoś
marekantonowicz Radni Dutkiewicza: Dolny Śląsk trzeba zdeschety... 21.02.13, 15:48 nie chcę mi się jednak wierzyć, że w PO faktycznie są ludzie, którym ten "żołnierski sposób zarządzania" przeszkadza. bo niby komu i dlaczego? oni inaczej nie potrafią i tak lubią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tantus Re: Radni Dutkiewicza: Dolny Śląsk trzeba zdesche IP: 156.17.6.* 21.02.13, 15:58 "Wiemy, że wielu osobom w PO nie podoba się żołnierski styl sprawowania władzy w sejmiku. Radni nie chcą być semaforami, bezwolnymi wykonawcami partyjnych poleceń." - no patrz, i kto to mówi? Odpowiedz Link Zgłoś
marekantonowicz Re: Radni Dutkiewicza: Dolny Śląsk trzeba zdesche 21.02.13, 16:02 potrafisz uzasadniać czy tylko ironizować? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Patyś Wild pił alkohol na sesji Sejmiku? IP: *.adsl.inetia.pl 21.02.13, 16:22 Powinni ograniczac tego żółtodzioba bo zamiast pilnowac MPK gdzie zawala pokolei wszystkie obszary za jakie odpowiada, ten popija lub ćpa na sesjach sejmiku i mu faramazony do łba przychodzą.... Odpowiedz Link Zgłoś
gombro.gombrowicz Re: Patyś Wild pił alkohol na sesji Sejmiku? 21.02.13, 16:30 takich głupot dawnom nie czytał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Patyś Wild pił alkohol na sesji Sejmiku? IP: *.adsl.inetia.pl 21.02.13, 17:00 zgadzam się z tobą: takich głupot jakie wypluwają pajace pokroju Łosia, Wilda i to co oni głosza to wyjatkowo bezczelne brednie, zwłaszcza w zestawieniu z (nie)kompetencjami jakimi sami szeroko się popisują... Odpowiedz Link Zgłoś
gombro.gombrowicz Re: Patyś Wild pił alkohol na sesji Sejmiku? 21.02.13, 17:10 o pańskich głupotach pisalem. Odpowiedz Link Zgłoś
embriao Re: Radni Dutkiewicza: Dolny Śląsk trzeba zdesche 21.02.13, 16:33 Prawdziwe semafory to tylko w radzie miejskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pesel Re: Radni Dutkiewicza: Dolny Śląsk trzeba zdesche IP: *.dip.t-dialin.net 21.02.13, 18:29 marekantonowicz napisał(a): > potrafisz uzasadniać czy tylko ironizować? Chciałem taż być ironiczny ale uprzedził mnie tantus. A skoro pytasz, więc odpowiem ci wprost: radni Dulkiewicza to dokładnie TAKIE SAME SEMAFORY !!!- jak radni innych wywładców. Odpowiedz Link Zgłoś
gombro.gombrowicz Radni Dutkiewicza: Dolny Śląsk trzeba zdeschety... 21.02.13, 16:32 schetyna - jedyny prezes nzs, który miał pieniądze na zalożenie własnego medium. ciekawe skąd je wziął Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pesel Re: Radni Dutkiewicza: Dolny Śląsk trzeba zdesche IP: *.dip.t-dialin.net 21.02.13, 18:40 gombro.gombrowicz napisał(a): >... miał pieniądze na zalożenie własnego medium ciekawe skąd je wziął …bo jak mawia prezes: "jeśli ktoś ma pieniądze to skądś je ma" Myślę, że podobnie jak wszyscy "jedniznajbogatszychpolaków", dorobił się roznosząc jako student ulotki reklamowe pizzahut. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koper trzeba zdeschetynizować koniecznie IP: 178.23.110.* 21.02.13, 17:00 To jest koszmarne, Jurkowlaniec wcale nie czuje tego, do czego go powołano. Ma najlepszy w kraju region, bliskość granic jak nigdzie, krajobrazy cudne, góry, kurorty, zamki, pałace a wszystko się cofa w rozwoju, komunikacja gorsza niż przed wojną, tragiczne drogi, bieda, bezrobocie i wstyd przed Niemcami, Czechami. Beznadziejny jest ten samorząd, BEZNADZIEJNY! - najgorszy w kraju, ale zbycho i kolesie mają się całkiem dobrze. Wyciągi rosną w siłę, kar za nadużycia nie było, to próbują inni. Fuj, jak nie wstyd tak żyć. Niech ten marszałek z Bożej łaski popatrzy choćby na Łódź, na Uniejów, na Toruń, na inne regiony, do licha, albo wywalić w diabły i skończyć kolesiostwo w tym regionie. Schetyna? A czy on startuje ze swojego miasta? Dlaczego nie? Takie prowincjonalne starty powinny być zakazane w ordynacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ccc Re: trzeba zdeschetynizować koniecznie IP: *.adsl.inetia.pl 21.02.13, 17:01 Krzysztof ale przecież Jurkowlaniec stawia i daje na drogi i pociagi. Czego byś chciał, żeby balony i kosmodrom tutaj budowali??? Odpowiedz Link Zgłoś
rk111 Re: trzeba zdeschetynizować koniecznie 21.02.13, 17:27 Ale pie..lisz kolego az sie czytać nie chce. Wszyscy inni poza PO to gnojki nie ma na kogo głosować. Odpowiedz Link Zgłoś
gombro.gombrowicz PO to dno 21.02.13, 17:30 po to dno, tak to tylko można określić. nie ma jednak potrzeby przeklinać jak pan powyżej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: PO to dno IP: *.adsl.inetia.pl 21.02.13, 18:25 jestes pan idiotą skonczonym i patologiem a swoim debilnym nickiem tylko przewracasz w grobie Gombrowicza ty menelu umysłowy Odpowiedz Link Zgłoś
gombro.gombrowicz Re: PO to dno 21.02.13, 18:57 Nie ma potrzeby się unosić, mamy odmienne poglądy, dyskutujemy sobie. Myślę, że gombrowicz leży sobie spokojnie. A patolog to, o ile mi wiadomo, inaczej koroner, nie rozumiem zatem użycia tego szlachetnego zawodu w formie obelgi. Pozdrawiam!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: PO to dno IP: *.adsl.inetia.pl 21.02.13, 19:14 "Patolog" w rozumieniu Mariana Paździocha to człowiek obdarzony cechami patologicznymi. To własnie ty przyjacielu, przykro mi, dyskutujemy sobie ale stary - nie uwłaczaj sobie i innym ludziom stanowiskiem, z którego jasno wynika że bronisz bandy partacza Dutkiewicza. To jest niewybaczalne, bo wiekszych patologów niż Dutek i jego wazliniarze na świecie nie uswiadczyszz.... :) Co by się nie działo i o kim by nie mówić , nic nie przebije Dutkowych PatrykóW Wildów, Adamskich, Trzcinowiczów, Czumów itd... to jest zwierzyniec, patologia i kryminał mentalny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: PO to dno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.13, 22:52 Jeśli PO to dno, to jak określić dutkiewiczowską zgraję nieudolnych przydupasów, którzy nie potrafią porządnie przeprowadzić ani jednej inwestycji? (no, może poza budową fontann). A może wolisz pisiactwo z Old Shatterhandem na czele? Przy nich PO wygląda całkiem porządnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hania Wild boy, gowniarzu, do roboty! IP: *.centertel.pl 21.02.13, 17:43 Rusz worem Wild w MPK a nie gardluj w sejmiku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buda Re: Wild boy, gowniarzu, do roboty! IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.02.13, 17:50 jaki to ma związek z artykułem?! Odpowiedz Link Zgłoś
geolog72 Radni Dutkiewicza: Dolny Śląsk trzeba zdeschety... 21.02.13, 17:57 Panie Łoś,nie wiem czego Pan szuka ale włosów tam nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on sight A od Dutkiewicza kolejne 2 mln na WKS: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.13, 19:08 www.gazetawroclawska.pl/artykul/767221,pilka-nozna-slask-wroclaw-znow-dostal-pieniadze-od-miasta,id,t.html A Jurkowlaniec im przeszkadza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Patologiczna banda Dutkiewicza... IP: *.adsl.inetia.pl 21.02.13, 19:16 Nikt i nic nie przebije tej sfory ignorantów, złodziei, patologów i degeneracji mentalnej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łoś_bimbacz to PRomocja Dynamogrodu poprzez sport:) IP: *.internetia.net.pl 21.02.13, 21:06 > A Jurkowlaniec im przeszkadza. i jeszcze chce 50 milionów za obwodnice:) Odpowiedz Link Zgłoś
ivan2557 Radni Dutkiewicza: Dolny Śląsk trzeba zdeschety... 22.02.13, 06:46 Cudkiewicze zaczynają kampanię prezydencką a Jurkowlaniec ma być kandydatem platformy . Jak tu oddupkiewiczować Wrocław ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to ja katolik Dutkiewocz na Papieża i bedzie spokoj n/t IP: *.play-internet.pl 22.02.13, 12:39 Odpowiedz Link Zgłoś
schettino Re: Dutkiewocz na Papieża i bedzie spokoj n/t 22.02.13, 16:04 Juz dawno było na temat tego pana: forum.gazeta.pl/forum/w,72,14694869,14694869,CZY_TYM_MIASTEM_RZADZI_MJR_SCHETYNA_.html Odpowiedz Link Zgłoś