Gość: olga IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.03.02, 15:36 Może się przestraszyła? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szarykot Re: Gdzie jest wiosna????? 22.03.02, 15:41 może pojechała na Syberię tambylców straszyć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olga Re: Gdzie jest wiosna????? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.03.02, 15:51 Bardzo prawdopodobna wersja. Tylko wolałabym, aby to nas tutaj troche postraszyła. Oj schować tak te wszystkie ciepłe ciuchy i nie zamarzać na samą myśl o wyjściu z domu. WIOSNO WRÓĆ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
szarykot Re: Gdzie jest wiosna????? 22.03.02, 19:32 tutaj nie ma kogo straszyć o tej porze roku. straszyć to ona w Polsce może w styczniu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olga Re: Gdzie jest wiosna????? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.03.02, 23:34 Dla mnie wiosna może straszyć przez cały rok! Tylko gdzie ona jest? Czyżby w zaspach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: terka Re: Gdzie jest wiosna????? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.03.02, 01:11 kiedy byłam ostatnio na nartach w Pecu widziałam ją na stoku. bawiła się świetnie!! :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kombos Re: Gdzie jest wiosna????? 23.03.02, 19:03 to ja zabrałem wam wiosnę!!!!!!!!!!! ha, ha, ha!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Gdzie jest wiosna????? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.03.02, 21:28 Jeden już też śpiewał: "...zabrałaś mi lato..." Całe szczęście, że na jesień się nikt nie pokusi. Góry jesienią. Ach. To tylko pół roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olga Re: Gdzie jest wiosna????? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.03.02, 16:01 Ty na razie pomyśl jakie piekne są góry wiosną?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olga Re: Gdzie jest wiosna????? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.03.02, 20:23 Ale pomyśl jak pięknie jest, kidy zimia zaczyna byżć ciepła i można położyć się w cieniu pączkujących drzew mmmmm. Już się nie mogę doczekać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olga Re: Gdzie jest wiosna????? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.03.02, 11:51 No i co, wiosny nadal nie ma, a ja zakładam kolejne warstwy swetrów. Kiedy to się zmieni? Odpowiedz Link Zgłoś