Dodaj do ulubionych

Gdzie jest wiosna?????

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.03.02, 15:36
Może się przestraszyła?
Obserwuj wątek
    • szarykot Re: Gdzie jest wiosna????? 22.03.02, 15:41
      może pojechała na Syberię tambylców straszyć?
      • Gość: olga Re: Gdzie jest wiosna????? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.03.02, 15:51
        Bardzo prawdopodobna wersja. Tylko wolałabym, aby to nas tutaj troche
        postraszyła. Oj schować tak te wszystkie ciepłe ciuchy i nie zamarzać na samą
        myśl o wyjściu z domu.
        WIOSNO WRÓĆ!!!
        • szarykot Re: Gdzie jest wiosna????? 22.03.02, 19:32
          tutaj nie ma kogo straszyć o tej porze roku. straszyć to ona w Polsce może w
          styczniu...
          • Gość: olga Re: Gdzie jest wiosna????? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.03.02, 23:34
            Dla mnie wiosna może straszyć przez cały rok! Tylko gdzie ona jest? Czyżby w
            zaspach?
            • Gość: terka Re: Gdzie jest wiosna????? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.03.02, 01:11
              kiedy byłam ostatnio na nartach w Pecu widziałam ją na stoku. bawiła się
              świetnie!! :))))))))))
    • kombos Re: Gdzie jest wiosna????? 23.03.02, 19:03
      to ja zabrałem wam wiosnę!!!!!!!!!!!
      ha, ha, ha!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Janek Re: Gdzie jest wiosna????? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.03.02, 21:28
        Jeden już też śpiewał: "...zabrałaś mi lato..." Całe szczęście, że na jesień
        się nikt nie pokusi. Góry jesienią. Ach. To tylko pół roku.
        • Gość: olga Re: Gdzie jest wiosna????? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.03.02, 16:01
          Ty na razie pomyśl jakie piekne są góry wiosną?!
          • postmodern Re: Gdzie jest wiosna????? 24.03.02, 16:02
            ...albo LATEM :))
            • Gość: olga Re: Gdzie jest wiosna????? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.03.02, 20:23
              Ale pomyśl jak pięknie jest, kidy zimia zaczyna byżć ciepła i można położyć się
              w cieniu pączkujących drzew mmmmm. Już się nie mogę doczekać.
              • Gość: olga Re: Gdzie jest wiosna????? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.03.02, 11:51
                No i co, wiosny nadal nie ma, a ja zakładam kolejne warstwy swetrów. Kiedy to
                się zmieni?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka