Gość: jasiek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.04, 16:09 Słyszałem, że dawny funkcjonariusz WSI trzyma wszystkie sznurki w garści począwszy od magistratu a na obsadzie szefa TV kończąc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dixi pixi Re: CZY TYM MIASTEM RZĄDZI MJR SCHETYNA? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.08.04, 22:14 Tak mówią od dawna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mundzio Re: CZY TYM MIASTEM RZĄDZI MJR SCHETYNA? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.08.04, 23:26 Majordomus? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erni JAKA JEST RÓZNICA MIĘDZY UFO, A MGR KWAŚNIEWKIM ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.04, 23:31 .. taka że UFO juz niektórzy widzieli, a dyplom Kwaśniewskiego jeszcze nikt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taskutasku Re: JAKA JEST RÓZNICA MIĘDZY UFO, A MGR KWAŚNIEWK IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.08.04, 23:39 Erni ! ty daj se spokój z tym internetem ! I odpieprz się od kwacha ! Kawał wcale nie jest śmieszny. Nawet jeśli Kwach nie ma dyplomu, to jego umiejętności dyplomatyczne są godne pozazdroszczenia. Nawet taka miernota jak ty ich mu zazdrości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarus Re: JAKA JEST RÓZNICA MIĘDZY UFO, A MGR KWAŚNIEWK IP: *.pl / 217.30.156.* 06.08.04, 08:03 Ale dlaczego? Moze przypomnisz/uswiadomisz jakie dokonania dyplomatyczne ma nasz prezydent? Jakos nic nie obilo mi sie o uszy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mundzio Re: JAKA JEST RÓZNICA MIĘDZY UFO, A MGR KWAŚNIEWK IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.08.04, 18:43 Majordomusa szuka ale co to ma wspólnego z dyplomacją nie wiem. Jest to raczej zarządzanie od kuchni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: telewidz Re: CZY TYM MIASTEM RZĄDZI MJR SCHETYNA? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.08.04, 23:41 Ktoś w końcu musi trząść Wrocławiem. Skoro nie jest to miś Koralgol, to musi to byc ekipa "królika" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bieniek Jaki Major ??? Toż to conajmniej GENERAŁ !!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.08.04, 23:42 I o !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prezes firmy Re: Jaki Major ??? Toż to conajmniej GENERAŁ !!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.08.04, 23:46 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prezes firmy Re: Jaki Major ??? Toż to conajmniej GENERAŁ !!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.08.04, 23:47 zgadza się. generał ma długie łapy i sokoli wzrok. Potraf przypieprzyć każdemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eska Re: CZY TYM MIASTEM RZĄDZI MJR SCHETYNA? IP: *.media4.pl 05.08.04, 23:50 a jego żona to głównodowodząca w radiu eska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sil Re: CZY TYM MIASTEM RZĄDZI MJR SCHETYNA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.04, 09:58 nie ma co się ekscytować - dopóki jest obecne kierownictwo gazety - dopóty w gazecie będą sensacje typu - prezydent dutkiewicz ma dzisiaj weekend itd itp ,tylko dawna wroclawska odważyła się napisać że czarnecki /ten od getina / chce kupić sekcję kosza od schetyny - a basia za mocno siedzi w układach aby realizować jakąkolwiek misję / dlatego reszta gazety się nie wychyla- chyba że chodzi o jakiś dramatyczny temat typu usuwanie gniazda szeszeni / Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zośka Re: CZY TYM MIASTEM RZĄDZI MJR SCHETYNA? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.08.04, 19:44 A widzieliście przedwczoraj w dzienniku jak był ubrany? Major majorem ale pochodzenia z gminu sie nie ukryje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Treka Re: CZY TYM MIASTEM RZĄDZI MJR SCHETYNA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.04, 22:12 > / dlatego reszta gazety się nie > wychyla- chyba że chodzi o jakiś dramatyczny temat typu usuwanie gniazda > szeszeni / Bo Wy nie wiecie, gdzie to gniazdo było i dlaczego nie poczekano do wieczora, albo ranka, jak to fachowiec sugerował... Otóż szanowna małżonka Pana MJR rankiem się obudziwszy ok. godz 11:00, nagle się przeraziła widokiem bestii agresywnych i dlatego natychmiast zażądała likwidacji źrodła zła tego! Nota bene, dnia poprzedniego wieczorem, te szerszenie także latały! Niestety, będąc pod wpływem, nie była w stanie ocenić zagrożenia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pułkownik Re: CZY TYM MIASTEM RZĄDZI MJR SCHETYNA? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.04, 18:34 Hej, a skąd właściwie ta wiedza, że Schetyna był funkcjnoariuszem WSI? Czy to prawda? Czy jakieś komusze bzdurzenie/bajdurzenie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wtajemniczony Re: CZY TYM MIASTEM RZĄDZI MJR SCHETYNA? IP: *.interpacket.net 08.08.04, 21:57 Jakoś tak się składa, że jest to tajemnica poliszynela.Swoją drogą zgadzam sie z przedmówczynią. W faktach sprzed paru dni było widać po buźce, że mamusia musiała sobie poczynać z okupantem radzieckim (może też oficerem?). o ubiorze nie wspomnę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaś Gupi Re: CZY TYM MIASTEM RZĄDZI MJR SCHETYNA? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.08.04, 22:09 Ciekawe kiedy nasza bojaźliwa redakcja nabrawszy wody w usta skasuje ten wątek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andzia Re: CZY TYM MIASTEM RZĄDZI MJR SCHETYNA? IP: *.interpacket.net 09.08.04, 12:20 On i jego wierne psy z magistratu doprowadzą to miasto do ruiny. Cokolwiek by rafis nie powiedział. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lulek Re: CZY TYM MIASTEM RZĄDZI MJR SCHETYNA? IP: *.um.wroc.pl 09.08.04, 12:59 Nie wiem czy rządzi, na pewno chciałby. Na pewno ma wpływy. "Sukcesy" koszykarsko - piłkarskie na pewno mu dały popalić. Gensek Schetyna zrobi z PO drugie SLD, doprowadzając swoją partię do takiego samego końca. Jeśli Rokita to kandydat na drugiego Milera, to Schetyna to może drugi Dyduch albo Szmajdziński. Demokracja to nie tylko gabinety, intrygi, matactwa, mieszanie kasy z polityką - tak można na Ukrainie. Schetyna to zguba PO, może się Tusk i spółka w tym połapią. Dla Wrocka byłoby lepiej, by się od miasta odczepił i wypłynął na szersze wody. Gdzie utonie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beavis Re: CZY TYM MIASTEM RZĄDZI MJR SCHETYNA? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.08.04, 14:39 Bez operacji plastycznej dalej będzie tylko albo aż szarą eminencją bo wszyscy będą próbowali dostroic odbiorniki widzac go na ekranie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barbapapa Re: CZY TYM MIASTEM RZĄDZI MJR SCHETYNA? IP: 5.3.1R* / *.bezeqint.net 10.08.04, 23:26 Nie wiem czy rządzi, na pewno chciałby. Na pewno ma wpływy. "Sukcesy" koszykarsko - piłkarskie na pewno mu dały popalić. Gensek Schetyna zrobi z PO drugie SLD, doprowadzając swoją partię do takiego samego końca. Jeśli Rokita to kandydat na drugiego Milera, to Schetyna to może drugi Dyduch albo Szmajdziński. Demokracja to nie tylko gabinety, intrygi, matactwa, mieszanie kasy z polityką - tak można na Ukrainie. Schetyna to zguba PO, może się Tusk i spółka w tym połapią. Dla Wrocka byłoby lepiej, by się od miasta odczepił i wypłynął na szersze wody. Gdzie utonie. Wpływy?!Toż miłościwie nam panujący Rafałek nie podejmie żadnej ważnej decyzji bez konsultacji z onym kurduplem.Niestety nie moge podać szczegółów na publicznym forum ale zaręczam, że prezydent nie jest posiadaczem okazałych jaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schetyna BZDURY NA RESORACH !!! IP: *.crowley.pl 20.10.04, 14:33 Dajcie spokój w 89 roku byłem czołową postacią NZSu, potenm już tylko we wladzach i to w Polsce. Skąd nagle miałby stac się mjorem WSI. Dajcie spokoj. To że osmieszyłem głupka-Władka to nie powod żeby zaraz robic ze mnie UOPKA . Czegóż to ludzie nie wykyslą. A propos lada dzien podpisze umowęz AIG i kasa będzie dla koszykarzy i znów bedziecie mnie na rekach nosić ... Odpowiedz Link Zgłoś
analisis Re: BZDURY NA RESORACH !!! 20.10.04, 15:03 No akurat sport to jest mały pikuś. Odpowiedz Link Zgłoś
map4 Re: CZY TYM MIASTEM RZĄDZI MJR SCHETYNA? 09.08.04, 16:42 Gość portalu: jasiek napisał(a): > Słyszałem, że dawny funkcjonariusz WSI trzyma wszystkie sznurki w garści > począwszy od magistratu a na obsadzie szefa TV kończąc. Teraz rozumiem, dlaczego w Straży miejskiej zatrudniani są emerytowani wojskowi i dlaczego prezydenciunio przydziela im mieszkania komunalne poza kolejnością. Wszystko jasne. Odpowiedz Link Zgłoś
walkiria.ochudzka Re: CZY TYM MIASTEM RZĄDZI MJR SCHETYNA? 09.08.04, 22:41 Może bystrzaki z gazety powęszyliby trochę i sprawdzili jak się sprawa ma cała? Nie. Odważni to oni są ale bez przesady. Może chociaż w drukowanej GW jako ciekawostki z forum by wsadzili ten wątek tak jak o rowerach i innych dupersznytach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kriss Re: CZY TYM MIASTEM RZĄDZI MJR SCHETYNA? IP: *.interpacket.net 10.08.04, 11:59 On i jego kolesie( Huskoszczak, kocięba, Łoś ) robią z tym miastem co im się żywnie podoba.Z kolejnych afer (np. Euro Art Meeting) wychodzą bez szwanku. Kocięba miast siedzieć w wariatkowie albo na odwyku dalej kuśtyka dumnie po rynku. Jakubczak na chwilę się przyczaił bo ma problemy zdrowotne ale kumple mieszają dalej. Sukinkoty mają w swoich rękach to całe zagłębie knajpiane obok Metropolis,zrobili przetarg na najgłupszy most w tysiącleciu, rozpieprzyli dokumentnie wszystkie placówki kultury w tym mieście. Teraz posadza swojego na Karkonoskiej.Czego im jeszcze potrzeba. Żona byłego prezydenta Basia po pijaku opowiada, że ich rodzina jest ustawiona na kilka pokoleń.I jeszcze śmie zasiadać w komisjach rewizyjnych.No po prostu już nie mam czym wymiotować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: harley Re: CZY TYM MIASTEM RZĄDZI MJR SCHETYNA? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.04, 17:05 Co Cie tak dziwi? To samojebne miasteczko przecież.Lepiej sie wyluzuj popijajac piwko w pieknym rynku i patrzac na fontanne:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdzisiek Re: CZY TYM MIASTEM RZĄDZI MJR SCHETYNA? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 12.08.04, 19:12 Może tak być! Jak się patrzy na te wszystkie głupoty to człowiek dochodzi do wniosku, że ktoś nad tym długo dumał. Albo rządzą nami prawdziwi kretyni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bryzol Re: CZY TYM MIASTEM RZĄDZI MJR SCHETYNA? IP: 5.3.1R* / *.bezeqint.net 25.08.04, 21:00 Ja mysle ze to un strzelal do fontanny.Po przegranej z REALEM wkurwil sie do czerwonosci i go ponioslo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis ON JUZ TERAZ RZĄDZI NICZYM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 22:12 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obibok ŻYWA REKLAMA ANTYKONCEPCJI (JESZCZE) IP: 5.3.1R* / *.bezeqint.net 26.08.04, 11:53 łykaj pigułki bo i ty możesz urodzic shetynke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wenflon MAJOR IP: 5.5.* / 80.58.34.* 05.10.04, 13:20 No nproszę: rp.pl/gazeta/wydanie_041005/sport/sport_a_4.html a do tego jeszcze błogosławieństwo szefa telewizji w nominowaniu dyrektora tv klecina. A ten baran Nurczyński rozpowiada, że zgłosiła się do niego firma headhunterska bo taki z niego mądrala.Firma oczywiście naszego miłościwie panującego Dutkowiaka. Ja pierdykam ale się porobiło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norka raczej kaprawy kapral. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.10.04, 21:37 orka.sejm.gov.pl/OswIVk.nsf/web/343 Przeczytajcie oświadczenia majatkowe tego pana. Juz charakter pisma zdradza ukończone trzy klasy ale najfajniejsze jest, że próbuje wmówić w czterech oświadczeniach, że ma segment wartości 300 mln STARYCH ZŁOTYCH czyli 30 tys. Złotych!!! No i nie ma samochodu biedaczysko. Ale drugie imię ma na cześć Cezara - JULIUSZ. Odpowiedz Link Zgłoś
walkiria.ochudzka Re: raczej kaprawy kapral. 16.10.04, 23:41 No i każde napisane innym charakterem pisma i inny podpis. Może po trzech klasach taki mocny w pisaniu nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tolciu Re: raczej kaprawy kapral. IP: *.NAT.WRO.Korbank.PL 17.10.04, 17:47 Schetyna skonczy taj jak jego koledzy z AWS-u - ubabrany blotem i niejasnymi powiazaniami z biznesem. Nie od dzis mowi sie na miescie w jaki sposob wymusza od przedsiebiorcow haracz na kosza - dajac do zrozumienia ze bez wplaty kasy mozesz liczyc na to ze sponiewiera cie administracja samorzadowa przy byle okazji wiec szefowie placa... To taki dresiarz z karkiem, tyle ze w gajerze, fizis i poziom intelektualny ten sam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaś Gupi Re: raczej kaprawy kapral. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.10.04, 18:01 Nie inaczej jest w sprawie wymuszenia sponsorowania Śląska przez firmę Koelner. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marc Re: raczej kaprawy kapral. IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 20.10.04, 20:44 a na czym niby to wymuszenie w przypadku Koelnera mialo polegac ? moze tez zmusza wlascicieli tej firmy do przychodzenia na kazdy mecz Slaska od dziesieciu prawie lat ? Koelner wchodzi na gielde i potrzebuje reklamy. jezeli laczysz decyzje o sponsorowaniu Slaska przez z Koelnera z zakupem przez nich gruntow na Kwidzynskiej - a mysle, ze o to ci moze chodzic - to wg mojej wiedzy sie mylisz. innych chetnych na ten teren nie bylo. co nie zmienia faktu, ze schetyny nie lubie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo_z_resortu Re: raczej kaprawy kapral. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.10.04, 22:57 Żeby on się tylko sportem zajmował to jeszcze by nie było źle ale ta mała gnida chce miec wpływ na każdą sferę życia naszego miasta. No i jeszcze mieć od tego hajc. Ciekawe kiedy sie wezmą za ten most tysiąćkurwalecia jego mać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gruby maciek Re: raczej kaprawy kapral. IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 18.10.04, 12:50 na razie przejmuja hotel kolo mostu (inter). juz zjawili sie ich zolnierze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mądrala Re: raczej kaprawy kapral. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.10.04, 15:22 znaczy Jacek K.? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba z wąsem Re: raczej kaprawy kapral. IP: *.gazeta.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.04, 20:01 Chodzi o barowicza Kocha? ___________________________________________________ NIe Zdrój zdobi człowieka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Re: raczej kaprawy kapral. IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 19.10.04, 13:48 Jestescie durni. Miastem rzadzi demokratycznie wybrany prezydent. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: predator Re: raczej kaprawy kapral. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.10.04, 14:48 Taaa....jest też biologicznym ojcem swoich dzieci a Św.Mikołaj mieszka za Kołem Polarnym i mówi tubalnym głosem ho ho ho... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil popluli popluli, poszczekali IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.04, 16:44 a ja nadal, w kilkanascie lat po przyjezdzuie do Wroclawia jestem nim zachwycony. i most mi sie podoba, i fontanna. a na wladze staram sie patrzec obiektywnie, i z porownaniem. i wychodzi mi ze skoro ponoc jest tak zle, to czemu jednak jest tak dobrze. w 15 lat tej wladzy zrobiono 1000 razy tyle co przez 40 lat komuny. ja PAMIETAM Wrocław z 89, to bylo inne miasto, i zapewniam ze nie lepsze, nie lepsze Odpowiedz Link Zgłoś
map4 Re: popluli popluli, poszczekali 18.10.04, 18:12 Gość portalu: kamil napisał(a): > a ja nadal, w kilkanascie lat po przyjezdzuie do Wroclawia jestem nim zachwycon > y. i most mi sie podoba, i fontanna. My nie dyskutujemy o gustach (fontanna jaka jest - każdy widzi), tylko o fakcie, że żaden strażnik miejski nie rozpieprzy tej samowolki budowlanej młotem w drobny mak. Bo straż miejska jest co prawda od egzekwowania prawa, ale bez przesady. a na wladze staram sie patrzec obiektywnie > , i z porownaniem. i wychodzi mi ze skoro ponoc jest tak zle, to czemu jednak j > est tak dobrze. Oczywiście, że jest dobrze. Most jest. Fontanna jest. Kolorowe fasady rynku a'la marszałek Potiomkin też. No i oczywiście - koncertów bez liku. Widzisz, ja (a i paru jeszcze innych wichrzycieli też) uważam, że jak na piętnaście lat władzy jednej ekipy to trochę mało. Zresztą mi wierzyć nie musisz - inni (organizatorzy Expo) wycenili nasze miasto na dwa punkty na 85 możliwych. Ale oczywiście przecież klawo jest. I jak jeszcze napiszę tak ze 100 razy to i może sam w to uwierzę. > w 15 lat tej wladzy zrobiono 1000 razy tyle co przez 40 lat kom > uny. ja PAMIETAM Wrocław z 89, to bylo inne miasto, i zapewniam ze nie lepsze, > nie lepsze Masz rację. Wrocław w 1989 roku był innym miastem. Lecz w tym wątku zajmujemy się zmianami we Wrocławiu dokonanymi (lub też zaniechanymi) przez jego władzę, a nie przez prywatną inicjatywę obywateli. Ogrzewanie się magistrackich przy każdym możliwym ognisku z okazji otwarcia kolejnego supersamu to zwykła machlojka. Nie ma obwodnicy, nie ma kolejki miejskiej, miasto nie jest całkowicie skanalizowane. Głównym składnikiem dróg są dziury a lotnisko bardziej przypomina kurnik mojej babci (kogut: sztuk jeden plus kury: sztuk siedem) z absolutnym hitem - kaplicą odwiedzoną przez Wiadomo Kogo, niż okno na świat. Dojazd do lotniska poodgradzany jest przejazdami kolejowymi a komunikacja miejska do i z lotniska jest w stanie ... eee, wiesz, co ? Chyba nie ma sensu Cię przekonywać. Wrocław jest kolorowy, wesoły i się rozwija. Kropka. W porównaniu do Mińska to my som przecież wielkomiejskie city. Kropka. W tym rankingu trochę przed Albanią, w innym trochę za. Czyli generalnie nie jest źle. Rynek, fontanna, genialna władza, nowy - jedynie słuszny szef miejscowej telewizji, nowy - jedynie słuszny szef od dziur w drogach i śmierdzących tramwajów. Przecież mogło być gorzej. Przecież się zmienia. Przecież rosną nowe pomniki. Przecież dziury się zalepia. Tyle tylko, że tego rodzaju argumenty używane są na Białorusi. Batiuszka jest cacy, bo batiuszka pozwala pędzić bimber. Mogło być gorzej. Czegóż nam więcej do szczęścia trzeba ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mjr_Hubal Re: popluli popluli, poszczekali IP: 212.165.158.* 18.10.04, 20:11 Ja też pamiętam Wrocław sprzed kilkunastu lat jak jeszcze Kurzewski jeździł daczią a mały poseł trzepał kapucynka podglądając koleżanki z roku na przerwie w bardaszce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rodowity WR Re: popluli popluli, poszczekali IP: *.wroclaw.mm.pl 21.03.05, 11:39 Nie dziwie się Twojej wypowiedzi. Dla przyjezdnych tak to wygląda. Ale ja tu się urodziłem, uczyłem, pracuje i umrę. Znam prawie wszystkich "bohaterów" tego i tym podobnych wątków OSOBIŚCIE i TOWARZYSKO!! Powiem tylko tyle - rzeczywistość jest jeszcze dużo bardziej tragiczna niż to co tu napisano. Lepiej o tym nie myśleć. Przyznam, że jest to jedynym powodem mojej frustracji, ale co ja mam zrobić? Ja (i moja rodzina) na nich i ich kolesi nigdy nie głosowalismy - to co, głosy przyniosły im krasnoludki ??? I tak jestem w strachu czy nie będą dociekac po ip skąd ten post (uważajcie na to, piszcie z cafe, wiecie kto to ma portal w ręku), ale piszę go nie ze swojego domu (tak jestem wystraszony). Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uu Re: CZY TYM MIASTEM RZĄDZI MJR SCHETYNA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.04, 19:40 w"<"">" e Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smutas Re: CZY TYM MIASTEM RZĄDZI MJR SCHETYNA? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.10.04, 21:25 I tak zostanie szefem kampanii wyborczej PO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mandaryn Re: CZY TYM MIASTEM RZĄDZI MJR SCHETYNA? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.10.04, 13:44 Może nie, jak zaczną rozrabiać wrocławskie machloje w mediach. Odpowiedz Link Zgłoś
analisis Re: CZY TYM MIASTEM RZĄDZI MJR SCHETYNA? 21.10.04, 17:03 Ależ mamy drapieżnych dziennikarzy w wyborczej.Szczególnie jedna mnie fascynuje co dała się wkręcić oszustowi. Nawet wyszła za niego za mąż i zrobiła z niego wróża na łamach gazety. Rany Boskie same bystrzaki.A jak sobie przypomne aferę z Cave' em to do dzisiaj boli mnie brzuch ze smiechu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lolo Re: CZY TYM MIASTEM RZĄDZI MJR SCHETYNA? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 21.10.04, 17:40 Chłopie! Jest jeszcze lepiej- wróż jest teraz z następną członkinią tej zacnej redakcji. Może przywiózł z Indii jakiś tajemniczy proszek i chce posiąść je wszystkie? Odpowiedz Link Zgłoś
u-boot Re: CZY TYM MIASTEM RZĄDZI MJR SCHETYNA? 22.10.04, 14:01 W poszukiwaniu prawdy najgorsze jest to, że można ją znaleźć! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasiek Re: CZY TYM MIASTEM RZĄDZI MJR SCHETYNA? IP: 212.217.2.* 04.12.04, 16:35 W końcu wyszło szydło z worka?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gargamel Re: CZY TYM MIASTEM RZĄDZI MJR SCHETYNA? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.12.04, 18:23 Był przed chwilą na trójce (debata z młodzieżówkami). Facet ma imponującą mimikę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POstradałem zmysły Re: CZY TYM MIASTEM RZĄDZI MJR SCHETYNA? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.12.04, 21:47 Ciekawe czy obsadą dyrektorów szpitali, sądów i przedszkoli też się zajmie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kklement Re: CZY TYM MIASTEM RZĄDZI MJR SCHETYNA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.04, 21:50 Tak, razem z Partią "Sik" (PiS) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nick-t Re: CZY TYM MIASTEM RZĄDZI MJR SCHETYNA? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.12.04, 10:57 słyszałem,ze jedna panieneczka z wrocławskiego zamtuza miała w ofercie PIS :))) Odpowiedz Link Zgłoś
map4 Re: CZY TYM MIASTEM RZĄDZI MJR SCHETYNA? 13.12.04, 11:27 Gość portalu: jasiek napisał(a): > Słyszałem, że dawny funkcjonariusz WSI trzyma wszystkie sznurki w garści > począwszy od magistratu a na obsadzie szefa TV kończąc. Właściwie to dość już było tutaj o majorze jako takim. Chciałbym postawić publicznie pytanie: czy major działa (działał) na własny rachunek ? Przejęcie wojskowej sekcji koszykówki to nie jest ten kaliber decyzji, jaka może zapaść we Wrocławiu. Ta decyzja zapadła w Warszawie. Koncesja dla Radia Eska to również jest decyzja podjęta centralnie. Personalna decyzja o posadzie szefa lokalnej, państwowej telewizji zapadła na Woronicza, to jasne. Lecz kim jest zwykły poseł, żeby mówić prezesowi publicznej kto powinien rządzić na Klecinie? Ktoś potężny a stojący w cieniu jest cichym sprzymierzeńcem naszego genseka od początku jego kariery. Kto ? Już te trzy decyzje wystarczą, żeby zapytać jak tego rodzaju przysługi zostały spłacone. Bo w to, że podjęto je bezinteresownie po prostu nie wierzę. Na takie bajki jestem już po prostu za duży. Kto więc stoi za majorem ? Czy publicznie stawiając tego rodzaju pytania nie narażam się przypadkiem na wypadek samochodowy, zupełnie jak Walerian Pańko, kiedy zaczął się interesować firmami handlującymi bronią ? Ciekawe, czy kiedykolwiek uda się nam rozjaśnić choć nieco postać naszego wybitnego lokalnego polityka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POważny Re: CZY TYM MIASTEM RZĄDZI MJR SCHETYNA? IP: *.interpacket.net 13.12.04, 12:11 Spróbuj poszperać wokół postaci pana Bębenka również kadrowego pracownika służb, który przejął dawne ZPRy (czyli ESKĘ itd). To wskazówka na początek:))) Zalatuje paranoją ale gwarantuję,że paru osobom nie jest wcale do śmiechu. Odpowiedz Link Zgłoś
kavon Re: CZY TYM MIASTEM RZĄDZI MJR SCHETYNA? 13.12.04, 12:53 Sport to miejsce, gdzie spotykają się na stosunkowo neutralnym gruncie, politycy różnych (?) opcji, postkomuna z nowopolakami, postUB z pseudoprawicowymi szczurami wyścigowyni, biznes i sponsorska kasa (KGHM itd) z mediami, politykami. Nikogo tam więc nie zdziwi Sch. obok Kaucza, SlD obok PO (piłka nożna Śląska). Szukając różnych tropów zwróćcie uwagę na słynnego prokuratora Kaucza (też "sportowiec" oczywiście, od tenisa tym razem , klucz do wielu mętnych powiązań). Odpowiedz Link Zgłoś
map4 Re: CZY TYM MIASTEM RZĄDZI MJR SCHETYNA? 13.12.04, 12:58 Gość portalu: POważny napisał(a): > Spróbuj poszperać wokół postaci pana Bębenka również kadrowego pracownika > służb, który przejął dawne ZPRy (czyli ESKĘ itd). Albo tego cichego, ubranego w zielony mundur wspólnika pana Gawronika, który załatwił mu za schyłkowego Rakowskiego koncesję na handel walutami. > To wskazówka na początek:))) Zalatuje paranoją ale gwarantuję,że paru osobom > nie jest wcale do śmiechu. Spoko. To naprawdę jest mała służba wielkich możliwości. W porównaniu do służb cywilnych własne brudy piorą we własnym gronie. To jest powód, dla którego są tak przeraźliwie skuteczni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Surabaya Johnny Re: CZY TYM MIASTEM RZĄDZI MJR SCHETYNA? IP: *.adsl.hansenet.de 09.03.05, 14:07 Może teraz nowa partia Władka trochę przytrze nosa tej mafijnej organizacji posła - co chciały być Vito Corleone a jest tylko wzrostu Danny'ego de Vito. Odpowiedz Link Zgłoś
diablinadali spokojnie 09.03.05, 15:04 spokojnie najpozniej jesienia wybory i tym razem juz nie pojdzie tak lekko Hala Ludowa raczej na tow genseka nie zaglosuje na oporo jeszcze nie widac sukcesow wiec i tu nie ma co liczyc na glosy a lista krajowa juz zdaje sie nie funkcjonuje winc gensek pewnie pojdzie na urzedy - typuje sport w MENiSku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurand z Popowic Re: spokojnie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.03.05, 20:48 Ja bym typował resort ale, że on w pismie i mowie za błyskotliwy nie jest to najlepiej by zrobił dalej rządząc z ukrycia (oczywiście dla siebie najlepiej.Nie dla nas). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WSI-owy Re: spokojnie IP: *.pureserver.info / *.de 09.03.05, 21:31 > Ja bym typował resort ale, że on w pismie i mowie za błyskotliwy nie jest to > najlepiej by zrobił dalej rządząc z ukrycia (oczywiście dla siebie > najlepiej.Nie dla nas). Znaczy wywiad? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oleg Re: spokojnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 21:03 Szkoda mi Wrocławia.Takich kretynów polityków to Wrocław dawno nie miał.Ciekawe jak to sie wszystko skończy.Jak może takim pieknym miastem rządzić taki brzydal Schetyna.A teraz jeszcze zaczyna karierę kopnięty Frasyniuk.Może się okazać że do Wrocławia sciągnie kwacha.TV klecina podupada - kumpel schetyny - kawaler do wynajęcia co to na wstepie powiedział,że na telewizji się nie zna /czytam to na innym formum/prawdopodobnie skasuje ośrodek wrocławski.Ale będą jaja.Pozyjemy,zobaczymy.Panowie politycy,jesteście żałośni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mru Re: spokojnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.05, 11:42 Szczera prawda.Ciekawe kiedy ich szlag trafi.Powołać należy kolejną komisję śledcza do spraw korupcji we Wrocławiu.Prawdopodobnie powtórzy się scenariusz Opola.Ciekaw jestem kiedy każdy z tych psudopolityków odpowie za swoje działania.Jak mozna takie beztalencia i bez przygotowania merytorycznego powoływac na odpowiedzialne stołki.W Opolu karty rozdawała ola i poniosła tego konsekwencje.Podobnie będzie zapewniam we Wrocławiu.To miasto należy już zaczynać oczyszczać z nieudaczniaków.A telewizja to widoczne pole,szybko wiadć będzie nieudaczniactwo.PO do koszar!!!!!!!!!!.Wara od czegokolwiek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t Re: CZY TYM MIASTEM RZĄDZI MJR SCHETYNA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.05, 16:40 no dobra co z tego ze facet ma wpływy? jakies teorie spiskowe dla mnie i tyle popelnil przestepstwo? wziął albo dał w łapę? a gdyby Śląsk zdobył 2 lata temu rok temu i teraz mistrza to nosilibyscie go na rekach co? nie ma tu argumentów tylko ujadanie nie chodzi o sympatie ale o skuteczność GS jest skutecznym politykiem i już jak zostanie ministrem, mam pewność że zrobi coś dobrego dla Wro ekipa zdroja i reszty duzo zrobila dla Wrocławia, nie zgodzicie się? tylko marudzenie a macie coś lepszego? wolelibyście SLD u władzy? w renkingu warsaw bussines journal Wro zajął 1sze miejsce jako miasto przyjazne dla inwestorów i to+ nowe firmy + nowe miejsca pracy sie liczy dla mnie wali mnie kto rządzi, byle by był skuteczny i już Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzanna Re: CZY TYM MIASTEM RZĄDZI MJR SCHETYNA? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.05, 18:01 a niechby rządził sam belzebub byle miasto się rozwijało , Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuck-t Re: CZY TYM MIASTEM RZĄDZI MJR SCHETYNA? IP: 210.212.252.* 12.03.05, 20:37 Własnie rzadzi belzebub(most milenijny budował Belzebud), telewizją rządzi KAZ- bubek (kawaler ale zajęty), itp itd. Zapomnieliscie już o wspaniałych politykach spod znaku PO? Łoś , Kocięba, Huskowski, Jakubczak ? Każde ważne stanowisko obsadzili swoimi "żołnierzami" . To wyrażenie na stałe weszło do wrocławskiego języka - żołnierz Schetyny. Tak wam się podoba co zrobili z inwestycjami, kulturą,sportem? Że bezczelnie wymuszają haracze od co prężniejszych biznesmenów (np. Koelner - finansował poprzednia kampanię Frasyniuka a teraz jego czestym gościem jest własnie GS. Tak się nagle zmieniły poglądy? Nie, koszykówka potrzebowała sponsora).A może koledzy ze studiów gieesa opowiedzą jaki był z niego "orzeł" na studiach? Jakoś wszyscy pamiętają go jako tęgiego tumana na siłę przeciąganego z roku na rok. Łącznie z profesorami.Zresztą - wystarczy spojrzeć w te oczka szukające rozumu....... A tu nagle jak diabełek z pudełeczka utalentowany polityk. Żałosne!!!!!!!!!!!! Ludzie otwórzcie oczy!!! Nie dajcie się zwieść powierzchownym blichtrem wspaniałego rozwoju Wrocławia. No chyba, że ktoś tu przytoczy wspaniały przykład EXPO .....to się pójdę zrzygać...a tam.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łajldsztajn Re: CZY TYM MIASTEM RZĄDZI MJR SCHETYNA? IP: *.by.proserve.nl / 81.4.66.* 12.03.05, 20:54 Może odpowidź jest w artykule: kiosk.onet.pl/art.html?NA=1&ITEM=1219479&KAT=237 " Co więc robią służby? Za ciężkie pieniądze szkolą ludzi, fundują im nowe życiorysy i wpychają do środowisk, które ich interesują. To z punktu widzenia Polski bardzo droga zabawa, a w dodatku niebezpieczna, bo w przypadku dekonspiracji agentom grozi po prostu śmierć." to a propos bystrości na uczelni:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: badacz Re: CZY TYM MIASTEM RZĄDZI MJR SCHETYNA? IP: *.marketscore.com / 66.119.34.* 13.03.05, 18:48 Mnie sie tez wydaje, że on na uczelnię został oddelegowany. Nie była to po prostu chęć zdobycia wykształcenia. Potwierdzają to znajomi historycy oraz wykładowcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sza Re: CZY TYM MIASTEM RZĄDZI MJR SCHETYNA? IP: 5.5R* / 193.159.244.* 13.03.05, 20:29 Nie tylko oni. po cichutku mówią o tym nawet włodarze miasta ale się dziwnie boją głosniej pisnąć. Ciekawe czemu? Odpowiedz Link Zgłoś
map4 Re: CZY TYM MIASTEM RZĄDZI MJR SCHETYNA? 14.03.05, 08:23 Gość portalu: sza napisał(a): > Nie tylko oni. po cichutku mówią o tym nawet włodarze miasta ale się dziwnie > boją głosniej pisnąć. Ciekawe czemu? Bo WSI zachowało swoje teczki a ich agenci bezboleśnie przeżyli zmianę ustroju. Nie wiem, kto to powiedział, ale prawdą jest, że "największą władzę ma ten, kto potrafi zasiać najwiekszy strach." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t o co w tym chodzi? IP: *.media4.pl 19.03.05, 20:03 macie coś konkretnie do faceta czy po prostu to takie polskie piekiełko? łatwo kogoś obrzucać błotem kiedy samemu jest się anonimowym prawda? i nie podaje nic konkretnego? gdyby śląsk miał mistrza w tym roku, pialibyście z zachwytu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kklement Re: o co w tym chodzi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 20:07 sportu nie oglądam - jest dla idiotów, którzy myślą, że przygrywając - wygrywają Odpowiedz Link Zgłoś
map4 Re: o co w tym chodzi? 21.03.05, 10:43 Gość portalu: t napisał(a): > macie coś konkretnie do faceta czy po prostu to takie polskie piekiełko? Oczywiście, że nic konkretnego na niego nie mamy. Koleś stoi w hierarchii organizacji zbyt wysoko, żeby osobiście moczyć sobie palce. Na tej samej jednak podstawie można by twierdzić, że Don Vito Corleone to był niewinny, uczciwy, płacący podatki obywatel, który jedynie troszczył się o swoją rodzinę handlując importowanym olejem z oliwek. To przecież nic zdrożnego. Zwalczanie mafii jest trudne, bo warstwa decyzyjna jest odseparowana od warstwy wykonawczej. Nikomu jeszcze zaś nie udało się zniszczyć mafii uderzając w zwykłych żołnierzy. Żołnierze są po to, żeby ginąć. Mafię można zniszczyć jedynie poprzez zniszczenie jej władz. > łatwo kogoś obrzucać błotem kiedy samemu jest się anonimowym prawda? > i nie podaje nic konkretnego? Pisałem przecież o kulisach przejęcia sekcji koszykówki WKS Śląsk, koledzy pisali o kulisach "prywatyzacji" ZPR, teraz mamy do tego przejęcie sekcji piłkarskiej WKS Śląsk oraz coraz ciekawsze wnioski z dyskusji o "płonących kosztorysach TVP". To są dość konkretne zarzuty. Oczywiście - najpierw trzeba chcieć zacząć babrać się w brudach i trzeba też mieć jaja. System udowodnił już, że potrafi się doskonale bronić. > gdyby śląsk miał mistrza w tym roku, pialibyście z zachwytu Piszesz o koszykówce ? Pudło. Przestań się podniecać fasadą i zajrzyj za kulisy: Tu rozchodzi się o kluczowe pytanie; kto i jak (i na podstawie jakiego mandatu) tak naprawdę rządzi naszym miastem. Dlaczego wybieramy figurantów (operacyjne określenie: słupy) skoro kluczowe decyzje i tak zapadają poza oficjalnymi strukturami władzy. Gdzie kończą się sznurki i ile ma to generalnie z demokracją wspólnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czy Re: o co w tym chodzi? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.05, 10:35 czyżewski wymienił schetiego - a co scheti odpowiedział " to jakaś prowokacja " !!! ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BND Re: o co w tym chodzi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 11:57 bo jak to nazwać - CZYSTA PROWOKACJA! koleś ma ochronę niemieckich służb, że się nie boi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mordechaj Re: o co w tym chodzi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 00:13 Miejmy nadzieję, że wyborcy z Jeleniej i Legnicy pokażą kurduplowi środkowy palec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mark Opolo Czytaliscie już artykuł w Newsweeku? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.05, 15:12 Wreszcie ktos się zaczał przyglądać temu samozwańczemu cymbałowi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wakur Re: Czytaliscie już artykuł w Newsweeku? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.05, 13:46 Żeby tylko ktoś z prokuratury przeczytał ten artykuł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: donio Re: CZY TYM MIASTEM RZĄDZI MJR SCHETYNA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 14:11 TAK , np. przeczytajcie Newsweek Odpowiedz Link Zgłoś
brat44 Opowieściu z mchu i paproci 03.08.05, 14:29 Wczoraj po ważnej naradzie dziennikarskiej w naczelnym organie ścigania zbrodni przeciwko zwykłym ludziom "Wybiórczej Gazecie Robotniczej", po konsumpcji czterech win owocowych wychylonych w imieniu Tow. Wołodi doznałem olśnienia, Wrocławiem trzęsie nie mjr WSI, ale sam Marszałek Konstantin Rokossowki, którego jednym z wcieleń jest znany nam mjr. Ntychmiast przystąpiłem do pisania notakti służbowej tzn. przepraszam artykuły śledzczego pt" Mafia Wrocławska". I zara po krótkim wstępie, w którym opisałem jak źle się we Wrocławiu dzieje i jakim to pięknym miastem był jeszcze 15 lat temu, opiasłem swą wizję. Już od rana dostaję listy z gartulacjami od światłej i postępowej części naszego miasta, szczególnie z rejonów zamieszkanych przez byłych trepów i sbeków. Wam też życzę wilu udanych i owocnych wizji wizji. Niech moc będzię z Wami, z Tow. Wołodią Cimoszenko i i Tow. Kiszczakiem. Wasz Dziennikarz Śledczy Tow. Robotniczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pizdziocha Re: Opowieściu z mchu i paproci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.05, 11:05 Wreszcie się wezmą za was gamonie. a major niech lepiej wraca do Opeln. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kutafon Re: Opowieściu z mchu i paproci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 19:05 Niestety proszę Panstwa, przespalismy swoja szansę. Buractwo dorwało się do koryta i juz nie odpuści. Po buźce Gieesa widac, że rączek to on na kołderce nie trzyma w nocy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brandzel Re: Opowieściu z mchu i paproci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 21:10 Ten syfiarz odbił mi chłopaka. Odpowiedz Link Zgłoś
brat44 Re: Opowieściu z mchu i paproci 05.08.05, 09:24 No stary, nie każdy musi być onanistą jak Ty.;-) Gość portalu: kutafon napisał(a): Po buźce Gieesa widac, że rączek to on na kołderce > nie trzyma w nocy. Qrcze stary, to Ty takie rzeczy po rysach twarzy poznajesz, a utratę dziewictwa też poznajesz, wiesz mam prośbę córce ostanio przestałem wierzyć, ten jej chłopak... pomóż!! Mam jeszcze jedno pytanie co czytasz z rysów swojej twarzy w lustrze... pedofil?? sodomita?? zoofil?? a może po prostu kretyn;-) Pozdrawiam i życzę dobrych wyników w wyborach;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sodomita Re: Opowieściu z mchu i paproci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.05, 13:51 kup lepiej brachu wazelinkę bo na suchara może cię zaboleć. Odpowiedz Link Zgłoś
brat44 Re: Opowieściu z mchu i paproci 05.08.05, 15:33 To groźba czy obietnica?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mech Re: Opowieściu z mchu i paproci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 16:21 groźba? major wszystko po dobroci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łoś_husky Re: Opowieściu z mchu i paproci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.05, 23:22 Może teraz zapali mu się pod tyłkiem. Dosłownie i w przenośni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: protasiowa Re: Opowieściu z mchu i paproci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.05, 22:34 osobiscie watpie.....:( Odpowiedz Link Zgłoś
u-boot Re: Opowieściu z mchu i paproci 09.08.05, 20:29 Jak sie kandydat na prezydenta od niego odsunie to cienko widzę pana posła. No, chyba, że na niego też coś ma.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ma Re: Opowieściu z mchu i paproci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 21:50 A na kogo nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Opowieściu z mchu i paproci IP: *.wroclaw.mm.pl 09.08.05, 21:56 Tak sobie czytam ten wątek i w głowę zachodzę, skąd tylu ludzi we Wrocławiu zna jakiegoś Schetynę? Kim u diabła jest ten gostek, bo jakoś nigdy o kimś takim nie słyszałam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Re: Opowieściu z mchu i paproci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.05, 14:38 Mozna o nim nie słyszeć pracując np. w zieleniaku w Świniarach itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opowieść z mchu Re: Opowieściu z mchu i paproci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 16:45 Skąd w zieleniaku na Świniarach internet? Wot, tiechnika! Odpowiedz Link Zgłoś