Dodaj do ulubionych

Strajk w BARZE

IP: 62.89.121.* 26.03.02, 19:51
Idę przez Świdnicką, zaglądam do BARU w Solpolu, a tam...nie ma barmanów.
Pytam o co chodzi i okazuje się, że kilku z nich było pijanych , mieli ich
usunąc z programu więc zaczęli strajk! reszta przyłączyła się do nich, siedzą
na Bielanach i mają akcję strajkową :)
Ciekawe czy na bramie wywieszą flagi i zdjęcie Papieza?

jas
Obserwuj wątek
    • Gość: Żarłacz Re: Strajk w BARZE IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.03.02, 00:35
      korzystajac z okazji, chciałabym Cię zapytać, co skłania ludzi do chodzenia w
      takie miejsca. Czego oczkujesz wchodzac do BARu, czy chcesz żeby Cię pokazała
      kamera, czy planujesz wielką karierę i zamierzasz tam ją rozpocząć, czy też po
      prostu jesteś ekshibicjonistą? Bez urazy, naprawde bardzo mnie to interesuje.
      Napisz też, proszę, ile masz lat. Pozdrowienia
      • Gość: Khamidov Re: Strajk w BARZE IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 27.03.02, 01:30
        My muzulmany nie pijemy wudki i dlatego te ludzie wylecialy jak my nie pijemy
        to wy tez morzecie nie pic czgo wam zycze. Moi kolegi z Tadzykistanu co sa
        fahowcy i ja sciaglem ich do pracy przy baze tez nie pija i patrzom sie na
        pijane polaki z zgorszenie. Sprawa prosta jest i tyle.
        A Arwene dalej zapraszam bo ona jest fanko naszego prog4ramu i niech przyjdie.
        Pozdrawiam naszych widzuw!
      • Gość: jas Re: Strajk w BARZE IP: 62.89.121.* 27.03.02, 10:18
        > korzystajac z okazji, chciałabym Cię zapytać,

Korzystajac z okazji odpowiadam:

> co skłania ludzi do chodzenia w
        > takie miejsca.

Jakie: bar, knajpa, kawiarnia, dyskoteka? Zazwyczaj chodzi sie w takie miejsca,
        zeby spotkac innych ludzi, napic sie piwa, posluchac muzyki. Podejrzewam, ze
        jest jeszcze kilkaset innych powodow, ale te chyba wystarcza.

>Czego oczkujesz wchodzac do BARu,

W tym konkretnym przypadku chcialem po prostu wypic piwo. Przepraszam, czy to
        jyz jest zabronione?

>czy chcesz żeby Cię pokazała
        > kamera, czy planujesz wielką karierę i zamierzasz tam ją rozpocząć, czy też po
        > prostu jesteś ekshibicjonistą?

Mam na tyle znana we Wroclawiu twarz, ze ani o kamerze, ani karierze nie mysle.
        A co do ekshibicjonizmu - chyba kazdy z nas po trochu nim jest.

>Bez urazy, naprawde bardzo mnie to interesuje.

No to prosze bardzo - odpowiedz powyzej

> Napisz też, proszę, ile masz lat.

Wstydze sie, ale na pewno wszystkie mozliwe szkoly mam juz za soba. Niestety.

>Pozdrowienia

Takoz
        • waldek.s Re: Strajk w BARZE 27.03.02, 12:56
          a co ty isis jesteś taka ciekawa , klonie jeden.
          • Gość: Żarłacz Re: Strajk w BARZE IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.03.02, 12:48
            do tej pory nie atakowaliscie mnie bezposrednio, więc i ja wam w drogę nie
            wchodziłam. Teraz jednak wkurzyłeś mnie mały chamie, więc będę z wami rozmawiać
            waszym językiem. To, że wy sie klonujecie nie oznacza, że wszyscy to robią.
            Jakbyś poobserwował trochę forum, a do tego posiadł umiejętnosć czytania ze
            zrozumieniem, to wiedziałbys, że isis i ja to zupełnie inne osoby. Lubimy się ,
            wiec nie obraża mnie pomylenie z nią, ale i tak nie życzę sobie. Choćby admin
            wywalał mnie teraz regularnie do oślej ławki, będę do Ciebie przemawiać mały
            dupku twoim jezykiem. Spierdalaj stąd!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka