Dodaj do ulubionych

TAJEMNICZY INWESTOR WE WROCŁAWIU ?

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.03.02, 00:52
wyborcza.gazeta.pl/info/artykul.jsp?xx=761089&dzial=wrw010100

Ciekawe co to za inwestor i co zamierza we Wrocławiu produkować ?
Obserwuj wątek
    • Gość: Żarłacz Re: TAJEMNICZY INWESTOR WE WROCŁAWIU ? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.03.02, 01:18
      "- No i będzie produkować rzeczy, które wszystkim się podobają - dodawał
      Huskowski."
      NAPOLEONKI!!! Pokaż mi kogoś do kogo jak powiesz: chodźmy na napoleonkę,
      odpowie: nie stary , nie lubię napoleonek. Wszyscy lubią napoleonki!!!
      ( osioł do Shrecka)
      Wnoszę zatem, że Pan Prezydent Huskowski planuje otworzyć najwiekszą na świecie
      cukiernię!

• Gość: p.u.l.p Re: TAJEMNICZY INWESTOR WE WROCŁAWIU ? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.03.02, 18:25
        Ja nie cierpię napoleonek....

PZDR.
      • Gość: yacho 11 Re: TAJEMNICZY INWESTOR WE WROCŁAWIU ? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.03.02, 21:23
        zarlacz jestes garlacz , napoleonki dobry pomysl - ale zastanow sie
        mamy we wrocku prezydenta wszystkich silaczy - kierowcow , niech frASUNIO
        z kolegami zbuduja ta gigantyczna zajezdnie autobusowa do obslugi calej
        zazchodniej polski - wysiadaja wszystkie zajezdnie , bankrutuja wsZysstkie
        dworce i przystanki - jeden frasunio obsluguje z gromada zasluzonych
        slugusow poslugujac sie silnymi ramionami kierowcow wszystkie autobusy
        a powaznie niech tam postwia cokolwiek co da prace co radosc spowoduje
        w domach wrockow i innych ...moga nawet
    • Gość: kibicWKS A ile dali Huskowskiemu łapówki ??? IP: 217.97.139.* 27.03.02, 08:37
      Ciekawy jestem ile zapłacili Huskowskiemu że dostali pozwolenie na inwestowanie?

Trochę jestem złośliwy ale wydaje mi się że bez korupcji u Huskowskiego
      niewiele można załatwić.

Przy okazji serdeczne pozdrowienia dla pana Ryszarda Nawrata.
      • Gość: misz Re: A ile dali Huskowskiemu łapówki ??? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.03.02, 08:50
        pozdrow jeszcze cymanka i innych dzieki ktorym bedziesz chodzil na II lige(tznI)
      • Gość: max puknij sie w czło- jeśli je masz... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.03.02, 09:00
        popracuj trochę nad zawartością swojej głowy, to może zrozumiesz chociaż to co
        się dzieje wokół twojego klubu, resztę na razie zostaw innym
        • Gość: kibicWKS Do misz & max IP: 217.97.139.* 27.03.02, 09:11
          A czy ja coś wspominałem w tym wątku o Śląsku, Cymanku i innych??? Jak chcecie
          pogadać o Śląsku to zapraszam do odpowiednich wątków na tym forum.
      • Gość: ela Re: A ile dali Huskowskiemu łapówki ??? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.03.02, 21:28
        fajny ten twoj tekst i nawijka - pewnie wszyscy biora zna to kolega
        wojowod....a - tyle lat biznesmen - mizdrzenia dla nawroconego na dobra
        droge porzadnego obywatela rycha nawratila
    • Gość: kibicWKS Moje zdanie na temat inwestycji we Wrocławiu IP: 217.97.139.* 27.03.02, 09:34
      Mam pretensje do Huskowskiego bo zarząd miasta które on reprezentuje wybudował
      w centrum Wrocławia wiele blaszanych supermarketów a nie chce pozwolic na
      budowę kolejnego dzieki któremu można było pozyskać środki na budowę stadionu
      we Wrocławiu który by służył naszemu miastu. Czemu uważam że zarząd jest
      skorumpowany? Niech przykładem będzie nowy Rynek na Gądowie gdzie miasto ładnie
      mydliło oczy a później mało nie doszło do wybudowania kolejnego
      blaszanego "centrum" z którego niewiele korzyści by było dla miasta. Gdy można
      przy okazji wybudować stadion to jest problem. Nie byłoby go gdyby pan
      Huskowski został odpowiednio "zmotywowany". Takie jest moje zdanie na temat
      inwestycji we Wrocławiu i zostało ono wyrobione właśnie przez decyzje zarządu
      miasta. Wiem że wiele osób się ze mną nie zgadza więc proszę mnie przekonać że
      się mylę.
      pozdrawiam!
      • Gość: alan Re: Moje zdanie na temat inwestycji we Wrocławiu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.03.02, 10:31
        Gość portalu: kibicWKS napisał(a):

> Mam pretensje do Huskowskiego bo zarząd miasta które on reprezentuje wybudował
        > w centrum Wrocławia wiele blaszanych supermarketów a nie chce pozwolic na
        > budowę kolejnego dzieki któremu można było pozyskać środki na budowę stadionu
        > we Wrocławiu który by służył naszemu miastu. Czemu uważam że zarząd jest
        > skorumpowany? Niech przykładem będzie nowy Rynek na Gądowie gdzie miasto ładnie
        >
        > mydliło oczy a później mało nie doszło do wybudowania kolejnego
        > blaszanego "centrum" z którego niewiele korzyści by było dla miasta. Gdy można
        > przy okazji wybudować stadion to jest problem. Nie byłoby go gdyby pan
        > Huskowski został odpowiednio "zmotywowany". Takie jest moje zdanie na temat
        > inwestycji we Wrocławiu i zostało ono wyrobione właśnie przez decyzje zarządu
        > miasta. Wiem że wiele osób się ze mną nie zgadza więc proszę mnie przekonać że
        > się mylę.
        > pozdrawiam!

Kibic, a zapytałeś się nas, mieszkańców okolic Oporowskiej czy chcemy mieć pod
        oknami kolejny hipermarket ?

• Gość: kibicWKS Re: Moje zdanie na temat inwestycji we Wrocławiu IP: 217.97.139.* 27.03.02, 10:46
          Domyślam się że pewnie nie ale ja na Popowicach mam Kaufland, będą budować
          drugi hipermarket przy Popowickiej. Blisko mam do Hit-a, do Astry(w przyszłości
          Rynek2), plan obwodnicy pod oknami, plan budowy biurowca na rogu Białowieskiej
          i Legnickiej i cieszę że mieszkam we Wrocławiu bo mam wszędzie blisko.
          Chciałbym też mieć stadion u siebie na Osiedlu ;)
          pozdrawiam!
          • Gość: kibicWKS Re: Moje zdanie na temat inwestycji we Wrocławiu IP: 217.97.139.* 29.03.02, 08:56
            I zapomniałem o supermarkecie zwanym ładnie "centrum rozrywki" na terenie
            byłych zakładów mięsnych. I wszystko to w Centrum Wrocławia. A Huskowski mówi
            że w centrum budowac już nie chce. Cos chyba jest nie tak.
    • Gość: 100.000 Re: TAJEMNICZY INWESTOR WE WROCŁAWIU ? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.03.02, 13:58
      Gość portalu: bart napisał(a):

> <a href="wyborcza.gazeta.pl/info/artykul.jsp?xx=761089&dzial=wrw010100"t
      > arget="_blank">wyborcza.gazeta.pl/info/artykul.jsp?xx=761089&dzial=wrw010100</a
      > >
      >
      > Ciekawe co to za inwestor i co zamierza we Wrocławiu produkować ?

Może przeniesie się tam Unimil S.A z Krakowa ? :) "Unimil" sobie życie -
      pamiętacie tą rekalmę ? :)
      • Gość: ceglar Re: TAJEMNICZY INWESTOR WE WROCŁAWIU ? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 27.03.02, 15:01
        a ja jednak beda obstawial za nowa fabryka alkoholu.
        • Gość: beerman Re: TAJEMNICZY INWESTOR WE WROCŁAWIU ? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.03.02, 20:03
          Stawiam na nowy browar :)
        • Gość: Janek Re: TAJEMNICZY INWESTOR WE WROCŁAWIU ? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.03.02, 21:39
          Stawiam na Tolka Banana i jego przechowalnię. :)))
          • Gość: wędzonka Re: TAJEMNICZY INWESTOR WE WROCŁAWIU ? IP: 156.24.231.* 27.03.02, 21:56
            Gość portalu: Janek napisał(a):

> Stawiam na Tolka Banana i jego przechowalnię. :)))

Ach to stad ta radosc!
            Tylko nie zapomnij o szczoteczce do zebow! :)
            • Gość: Janek Re: TAJEMNICZY INWESTOR WE WROCŁAWIU ? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.03.02, 22:41
              Liczyłeś na wędzarnię? I tak Wrocław jest za bardzo zadymiony. :)))
              • Gość: wędzonka Re: TAJEMNICZY INWESTOR WE WROCŁAWIU ? IP: 156.24.231.* 27.03.02, 22:56

> Liczyłeś na wędzarnię? I tak Wrocław jest za bardzo zadymiony. :)))

Nie przesadzaj, Marsha rzuca palenie! :)
                • Gość: Janek Re: TAJEMNICZY INWESTOR WE WROCŁAWIU ? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.03.02, 23:01
                  Nie czytasz dokładnie. To ja cztery miesiące nie palę. A propos wędzenia, czy o
                  zimnym dymie coś słyszałeś? :)))
                  • Gość: wędzonka Re: TAJEMNICZY INWESTOR WE WROCŁAWIU ? IP: 156.24.231.* 28.03.02, 00:51

> Nie czytasz dokładnie. To ja cztery miesiące nie palę. A propos wędzenia, czy o
                    > zimnym dymie coś słyszałeś? :)))

Widac cztery miesiace nie rekompensuja wieloletnich nikotynowych spustoszen...
                    :)
                    • Gość: Janek Re: TAJEMNICZY INWESTOR WE WROCŁAWIU ? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.03.02, 18:49
                      Jak widzę słaby wędzarz z Ciebie. Powiem Ci tylko, że zimny dym nie ma nic
                      wspólnego z zimnym ogniem. :)))
    • brezly Czekajac na Godota 08.05.02, 17:39
      No i co? Ze 2 tygodnie temu mialo byc za tydzien wszytko wiadomo...
      Przypomina sie rysunek S.P. Szymona Kobylinskiego: wielki samochod z
      pojemnikiem w ksztalcie ogromnego gwizdka jedzie w kierunku Wytworni Pary :-((
      • Gość: wędzonka Re: Czekajac na Godota IP: *.gtech.com / 156.24.231.* 08.05.02, 17:43
        brezly napisał(a):

> No i co? Ze 2 tygodnie temu mialo byc za tydzien wszytko wiadomo...
        > Przypomina sie rysunek S.P. Szymona Kobylinskiego: wielki samochod z
        > pojemnikiem w ksztalcie ogromnego gwizdka jedzie w kierunku Wytworni Pary :-((

Konsekwentnie pozostal tajemniczy. Czyzbys Brezly nie cenil konsekwencji w
        dzialaniu? :)
        • brezly Re: Czekajac na Godota 08.05.02, 17:48
          Gość portalu: wędzonka napisał(a):

> brezly napisał(a):
          >
          > > No i co? Ze 2 tygodnie temu mialo byc za tydzien wszytko wiadomo...
          > > Przypomina sie rysunek S.P. Szymona Kobylinskiego: wielki samochod z
          > > pojemnikiem w ksztalcie ogromnego gwizdka jedzie w kierunku Wytworni Pary
          > :-((
          >
          > Konsekwentnie pozostal tajemniczy. Czyzbys Brezly nie cenil konsekwencji w
          > dzialaniu? :)

Cenie(m). Jak wiec ma byc tajemniczy to niech wogole o nim nie bedzie wiadomo.
          Kojarzy mi sie to z CK instytucja tajnego radcy tytularnego. Czy bylo tajny ze
          jest radca czy ze tytularnym?
          Ech, ciagle sie zapomina ze lwowskie korzenie Wrocka to w rzeczy samej CK
          korzenie...

• Gość: wędzonka Re: Czekajac na Godota IP: *.gtech.com / 156.24.231.* 08.05.02, 17:53
            brezly napisał(a):
            >
            > Cenie(m). Jak wiec ma byc tajemniczy to niech wogole o nim nie bedzie wiadomo.
            > Kojarzy mi sie to z CK instytucja tajnego radcy tytularnego. Czy bylo tajny ze
            > jest radca czy ze tytularnym?
            > Ech, ciagle sie zapomina ze lwowskie korzenie Wrocka to w rzeczy samej CK
            > korzenie...
            >

No wlasnie, trzeba bylo o nim wspomniec chocby przez szacunek do tradycji. Poza
            tym gdyby nie ow inwestor, mielibysmy juz ok 30 postow w plecy... :)
      • Gość: Pafik Re: Czekajac na Godota IP: 2.4.STABLE* / *.kom-net.pl 09.05.02, 20:28
        brezly napisał(a):

> No i co? Ze 2 tygodnie temu mialo byc za tydzien wszytko wiadomo...

Wykrakales, Brezly ;) Tym inwestorem okazuje sie byc Maco Pharma - francuski
        koncern medyczny. Wiecej w jutrzejszej GD i tu:
        wyborcza.gazeta.pl/info/artykul.jsp?xx=828634&dzial=wrw010100

Pozdrawiam!
    • Gość: redaktor Re: TAJEMNICZY INWESTOR WE WROCŁAWIU ? IP: *.wroc.gazeta.pl 10.05.02, 11:40

Maco Pharma nie jest wspomnianym przez Huskowskiego tajemniczym inwestorem, który produkuje
      to, co wszyscy lubimy. Francuzi ulokują się przy ul. Szwajcarskiej-Klecińskiej, w miejscu fińskiej firmy
      Elcoteq. Tajemniczy inwestor zas ma się budowac na Psim Polu, obok Boscha, ale jeszcze na
      terenie Wrocławia.

pozdrawiam
      jacek kulesza
      • brezly Re: TAJEMNICZY INWESTOR WE WROCŁAWIU ? 10.05.02, 12:20
        Gość portalu: redaktor napisał(a):

>
        > Maco Pharma nie jest wspomnianym przez Huskowskiego tajemniczym inwestorem, któ
        > ry produkuje
        > to, co wszyscy lubimy. Francuzi ulokują się przy ul. Szwajcarskiej-Klecińskiej,
        > w miejscu fińskiej firmy
        > Elcoteq. Tajemniczy inwestor zas ma się budowac na Psim Polu, obok Boscha, ale
        > jeszcze na
        > terenie Wrocławia.
        >
        > pozdrawiam
        > jacek kulesza

No i chwala Bogu. Bo juz myslalem ze wg PT. pana Prezydenta wszysycy lubimy plyny
        infuzyjne :-).
        B/Y
        • Gość: asx Re: TAJEMNICZY INWESTOR WE WROCŁAWIU ? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.05.02, 01:04
          brezly napisał(a):

> Gość portalu: redaktor napisał(a):
          >
          > >
          > > Maco Pharma nie jest wspomnianym przez Huskowskiego tajemniczym inwestorem
          > , któ
          > > ry produkuje
          > > to, co wszyscy lubimy. Francuzi ulokują się przy ul. Szwajcarskiej-Klecińs
          > kiej,
          > > w miejscu fińskiej firmy
          > > Elcoteq. Tajemniczy inwestor zas ma się budowac na Psim Polu, obok Boscha,
          > ale
          > > jeszcze na
          > > terenie Wrocławia.
          > >
          > > pozdrawiam
          > > jacek kulesza
          >
          > No i chwala Bogu. Bo juz myslalem ze wg PT. pana Prezydenta wszysycy lubimy ply
          > ny
          > infuzyjne :-).
          > B/Y

A co byś powiedział o dożylnie podawanym browarku ? :)
          • Gość: Janek Re: TAJEMNICZY INWESTOR WE WROCŁAWIU ? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.05.02, 01:15
            Myśl przednia. Tylko, że z beczką niewygodnie chodzić. Spirytusik natomiast w
            piersióweczce by się zmieścił. :)))
          • Gość: Pafik Re: TAJEMNICZY INWESTOR WE WROCŁAWIU ? IP: 2.4.STABLE* / *.kom-net.pl 11.05.02, 02:07
            Gość portalu: asx napisał(a):

> A co byś powiedział o dożylnie podawanym browarku ? :)

Nie powiedzialbym nie, choc doustnie jest bardziej wciagajace :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka