Dodaj do ulubionych

FESTIWAL BUSKERBUS WE Wrocławiu.

IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 28.06.01, 19:22
Co sadzicie o tym już odbywajacym sie po raz 5 festiwalu artystów ulicznych we
Wrocławiu. Czy Wam się on podoba i co o nim sądzicie Forumowicze ???
Obserwuj wątek
    • Gość: baroni Re: FESTIWAL BUSKERBUS WE Wrocławiu. IP: 217.99.224.* 29.06.01, 23:34
      Jest to świetna inicjatywa. Występy artystów ulicznuch nadają miastu
      specyficzny klimat. Ja osobiście chciałbym, ażeby odbywały się one cały rok a
      nie raz w roku, dzięki temu wrocławski Rynek zyskałby większy prestiż, stałby
      się bardziej kulturalny.
      • Gość: marsha Re: FESTIWAL BUSKERBUS WE Wrocławiu. IP: *.kask.net.pl 30.06.01, 00:51
        Gość portalu: baroni napisał(a):

> Jest to świetna inicjatywa. Występy artystów ulicznuch nadają miastu
        > specyficzny klimat. Ja osobiście chciałbym, ażeby odbywały się one cały rok a
        > nie raz w roku, dzięki temu wrocławski Rynek zyskałby większy prestiż, stałby
        > się bardziej kulturalny.

jestem ZA! :)

• Gość: Lechita Re: FESTIWAL BUSKERBUS WE Wrocławiu. IP: *.icom.ca 30.06.01, 00:28
      Gość portalu: Roberto napisał(a):

> Co sadzicie o tym już odbywajacym sie po raz 5 festiwalu artystów ulicznych we
      > Wrocławiu. Czy Wam się on podoba i co o nim sądzicie Forumowicze ???

MARNA kopia Malty.

• Gość: mark Re: FESTIWAL BUSKERBUS WE Wrocławiu. IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 30.06.01, 00:32
        Gość portalu: Lechita napisał(a):

> Gość portalu: Roberto napisał(a):
        >
        > > Co sadzicie o tym już odbywajacym sie po raz 5 festiwalu artystów ulicznyc
        > h we
        > > Wrocławiu. Czy Wam się on podoba i co o nim sądzicie Forumowicze ???
        >
        > MARNA kopia Malty.

he he he :-)
        • Gość: Roberto Re: FESTIWAL BUSKERBUS WE Wrocławiu. IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 30.06.01, 00:38
          LECHITA zawsze musi powiedzieć coś złego, o każdej rzeczy, czy wydarzeniu
          związanym z naszym miastem. Oczywiście Poznań jest najlepszy..............
          Taką już ma mentalność..
          .
      • Gość: Roberto Re: FESTIWAL BUSKERBUS WE Wrocławiu. IP: 217.99.224.* 30.06.01, 00:33

> Gość portalu: Roberto napisał(a):
        >
        > > Co sadzicie o tym już odbywajacym sie po raz 5
        festiwalu artystów ulicznyc
        > h we
        > > Wrocławiu. Czy Wam się on podoba i co o nim sądzicie
        Forumowicze ???
        >
        > MARNA kopia Malty.

LECHITA uczestniczyłeś w tym festiwalu, widziałeś go na
        własne oczy, że się o nim wypowiadasz???????????
        >

• Gość: mark Re: FESTIWAL BUSKERBUS WE Wrocławiu. IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 30.06.01, 00:41
          Gość portalu: Roberto napisał(a):

> LECHITA uczestniczyłeś w tym festiwalu, widziałeś go na
          > własne oczy, że się o nim wypowiadasz???????????

Właśnie o to chodzi - Lechita wypowiada się na tematy o których nie ma pojęcia
          (patrz Expo) i za to go lubimy. :-)

• Gość: Grupińsk Re: FESTIWAL BUSKERBUS WE Wrocławiu. IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 30.06.01, 05:26

> MARNA kopia Malty.

Kiedy Romek Popłonyk grał na Świdnickiej na Malcie
        słychać było żabi rechot

• Gość: Roberto Re: FESTIWAL BUSKERBUS WE Wrocławiu. IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 30.06.01, 19:14
          Gość portalu: Grupińsk napisał(a):

> Gość portalu: Lechita napisał(a):
          >
          > > MARNA kopia Malty.
          >
          > Kiedy Romek Popłonyk grał na Świdnickiej na Malcie
          > słychać było żabi rechot
          >
          Dokładnie Grupińsk.
          Wiesz Lechita zawsze musi żle napisać o wszystkim co z Wrocławiem jest w
          jakikolwiek związane. Taka już jest natura tego człowieka z Toronto, co Polskę
          zna z tv sat , internetu i prasy polonijnej...
          Pozdro !

• Gość: gnu Re: FESTIWAL BUSKERBUS WE Wrocławiu. IP: 195.116.106.* 02.07.01, 12:10
        Lechito!!! Nie wiesz o czym piszesz, sam jestem z Poznania i na miesiac firma
        rzucila mnie do Wroclawia. Malta to festiwal teatralny, natomiast we Wroclawiu
        wystepowali artysci uliczni. Pewna roznica jednak jest!
        • Gość: Roberto Re: FESTIWAL BUSKERBUS WE Wrocławiu. IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 02.07.01, 18:39
          Gość portalu: gnu napisał(a):

> Lechito!!! Nie wiesz o czym piszesz, sam jestem z Poznania i na miesiac firma
          > rzucila mnie do Wroclawia. Malta to festiwal teatralny, natomiast we Wroclawiu
          > wystepowali artysci uliczni. Pewna roznica jednak jest!

Dla Lechity nie ma to żadnej różnicy, tak jak nie rozróżnia światowej wystawy
          osiągnięć jaką jest EXPO, od zwykłych targów (np MTP).
          Pozdro !
    • Gość: koneser Re: FESTIWAL BUSKERBUS WE Wrocławiu. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.07.01, 12:13
      W sumie fajny tyle ze co roku to samo ;-(
    • Gość: bonczek Re: FESTIWAL BUSKERBUS WE Wrocławiu. IP: 198.141.199.* 02.07.01, 17:51
      przyjechalem specjalnie z wawy by to zobaczyc i warto było ...pozazdroscic
      naprawde fajna rzecz i przyjade znowu by tam na tym rynku raz jeszcze to
      zobaczyc
      posdrofionka
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka