Gość: Pierwszy IP: *.magma / *.magma-net.pl 09.08.04, 23:05 Podoba mi się ten kolor :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: RP Czy da sie gorzej spieprzyc zabytek ??!! IP: *.core.lanet.net.pl 09.08.04, 23:06 JA PIER.... KOSZMAR !!! Oczywiscie napisali kretyńskie zdanie na koniec, w ogole pewnei nikogo nie pytając !!! ... Brak słów ... Pójde i obsikam ten kolor to może zmieni się na ładniejszy ... :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Re: Czy da sie gorzej spieprzyc zabytek ??!! IP: 213.199.196.* 09.08.04, 23:12 Gość portalu: RP napisał(a): > JA PIER.... KOSZMAR !!! > Oczywiscie napisali kretyńskie zdanie na koniec, w ogole pewnei nikogo nie > pytając !!! ... Brak słów ... > Pójde i obsikam ten kolor to może zmieni się na ładniejszy ... :( czy przywracanie oryginalnego koloru moze bys pieprzeniem zabytku? :) Odpowiedz Link Zgłoś
map4 Re: Czy da sie gorzej spieprzyc zabytek ??!! 10.08.04, 08:22 Gość portalu: Rafis napisał(a): > czy przywracanie oryginalnego koloru moze bys pieprzeniem zabytku? :) To nie jest jego oryginalny kolor. Istnieje mała różnica pomiędzy stalowym niebieskim a majtkowym niebieskim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mostowiec Re: Czy da sie gorzej spieprzyc zabytek ??!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.08.04, 09:37 > To nie jest jego oryginalny kolor. Istnieje mała różnica pomiędzy stalowym > niebieskim a majtkowym niebieskim. nie wiem jakiego masz koloru majtki i nie bede w to wnikal ale ten kolor na przeslach mostu widzialem na wlasne oczy i przysiegam ze jest stalowo-niebieski ;-P pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
piast9 Re: Czy da sie gorzej spieprzyc zabytek ??!! 10.08.04, 10:26 Ten majtkowy kolor na zdjęciu sprzed około tygodnia to był tylko podkład. Ostatnia warstwa jest dokładnie taka jak na przedwojennych zdjęciach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czas Re: Niebieski most Grunwaldzki IP: *.coxfiber.net 09.08.04, 23:32 Ja tam wole czerwony!im bardziej tym lepiej! Takie berety jak jaja Hrabiego. Odpowiedz Link Zgłoś
smi Re: Niebieski most Grunwaldzki 10.08.04, 07:49 To może lepiej odtworzyć trójkątne zakończenia pylonów Mostu Grunwaldzkiego, żeby "zniknęły" te stalowe kikuty? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
piast9 Znowu zabrakło najważniejszej informacji 10.08.04, 10:30 Tak samo jak w newsie o nastolatce, która zabłądziła w lesie, zabrakło informacji o jej upośledzeniu. Nawet sam konserwator zabytków nie zająknął się na temat tego, że jest to oryginalny kolor mostu. Przynajmniej tak wynika z artykułu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erni Re: Znowu zabrakło najważniejszej informacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.04, 10:37 Tak. Taki maly szczegolik. Jak to po naszemu. Pamietam jak byl koncert Iron Maiden, w jednej z najbardziej poczytnych gazet muzycznych, wywalono artykol o tym koncercie na cala strone, Zaprzaszamy wszystkich!. Podane daty i ceny biletów. Tylko ze przez caly, artykul całą stronę autor nawet sie nie zająknąl gdzie bedzie ten koncert. A był we Wrocławiu. Dziwne. Odpowiedz Link Zgłoś
martouf Re: Niebieski most Grunwaldzki 10.08.04, 11:27 Widziałem wczoraj "na żywo" i mi się bardzo podoba ten kolor, pasuje do mostu. Wiem, że może i rzecz gustu, może postrzegania kolorów ale byłem parę lat temu w Londynie jak dopiero co oddali z malowania Tower Bridge - przewodnik mówił jak to Anglicy zaprotestowali przeciw rzeczywiście_majteczkowemu błękitowi, dla mnie też wyglądało to piżamowato :) U nas jest ładnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
sebasr Re: Niebieski most Grunwaldzki 10.08.04, 13:08 Niebieski jest takze most Sikorskiego. Odpowiedz Link Zgłoś