Gość: truten IP: *.dsl.pltn13.pacbell.net 11.08.04, 05:10 sprawa powinna dawno trafic poza Wroclaw bylo by juz dawno po wyrokach i nalezaloby sie teraz przyjzec tym, ktorzy tak skutecznie odwlekali sprawe ale kto udupi prorokow??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Rafis Re: Wrocławski wymiar opieszałości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.04, 08:57 sprawa nie powinna trafić poza wrocław, ona powinna trafić poza polszę, bo u nas atak kołtuństwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ech Re: Korupcja i kołtuństwo IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 11.08.04, 10:14 Andrzej W. jest kolesiem Anmdrzeja K.-obecnie prokuratora krajowego, kandydata na w-ce ministra sprawiedliwości za poczatków Millera, a prokurator W-w Śródmieście od 30 lat, Ogiński, to jego przyjaciel. jestesmy w domu, czyli w POLSCE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ech Re: Wrocławski wymiar opieszałości IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 11.08.04, 10:19 Andrzej K., prokurator krajowy jest szefem Rady Społecznej Szpitala Klinicznego nr 1, mianowany został przez postkomucha Paradowskiego-rektora, nic dziwnego, ze prokuratura tuszuje przestępstwa ww. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ech Re: Wrocławski wymiar opieszałości IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 11.08.04, 10:25 Aha. zapomniałem dodać, że w Szpitalu Klinicznym nr 1 pracuje szwagierka prokuratora Andrzeja K., a w Akademii Medycznej jego własna żona- za rektora Paradowskiego przeniesiona na cały etat w Dziale Wydawnictw. Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik Strach się bać. 11.08.04, 10:38 Autentycznie strach się bać widząc co się dzieje w naszym wymiarze sprawiedliwości. Ale to jest kolejny argument za tym aby stanowiska sędziów i prokuratorów były elekcyjne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gen de Mello elekcyjne powiadasz:)? IP: *.man.polbox.pl 11.08.04, 11:01 Może jakoś jaśniej opisałbyś proponowana procedurę Ciekawi mnie czy wpływ na decyzje jury miałaby opalenizna i szeroki usmiech:) Niestety macie racje ten kaj na układach stoi tylko ze nie wiem jak by to mozna było zmienić i i jak długo osoba która by sie postawiła zajmowałaby swoje stanowisko. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik Re: elekcyjne powiadasz:)? 11.08.04, 15:17 Proponuję wybory powszechne wśród osób o odpowiednich kompetencjach (wykształceniu). Wiem, że to nie jest idealny system, ale to co jest teraz to woła o pomstę do nieba. Na pewno będzie lepiej niż teraz bo gorzej być nie może. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOŚC Re: Wrocławski wymiar opieszałości IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 11.08.04, 11:19 TO NIC NOWEGO.OBOK WIELU LEKARZY, SĘDZIOWIE I PROKURATORZY POWINNI IŚĆ POD SZCZEGÓLNĄ LUPĘ.TO MISTRZOWIE INTRYG I SPECE OD POPIERANIA KOLESI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sandra Re: Wrocławski wymiar opieszałości IP: *.wroclaw.mm.pl 11.08.04, 16:02 Rzecz rozpoczyna się już na początku ich zawodowej kariery- kto bowiem uczciwie, bez protekcji, dostał po studiach prawniczych pracę w wymiarze sprawiedliwości? Oni już na studiach uczą się ( no może nie na wykładach i zajęciach , ale drogą obserwacji otoczenia), że w prawniczym świecie mogą istnieć tylko ci, którzy potrafią kombinować. Trudno sie dziwić zatem, że tak gorliwie ze swoich umiejętności korzystają. Odpowiedz Link Zgłoś