wrocek_moon 15.08.04, 17:31 Zaprosilbym mloda i zgrabna dziewczyne w wieku od 18 do 23 lat na zakrapiana kolacyjke w mily lokalu.Mam swoje mieszkanie,bmw i niezly dochod.28 lat - lekko przypakowany - ale samotny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fajna laska Re: Fajna laske (18-23)zaprosze na kielicha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 17:35 A jakie masz bmw? Ile masz w bicepsie? Jaka dlugosc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cornolio Re: Fajna laske (18-23)zaprosze na kielicha IP: *.provider.pl / *.provider.pl 16.08.04, 23:18 Pytanie "Ile masz w bicepsie?" może być dla kolegi niezrozumiałe. Proponuję inaczej sformułować, np. "Ile masz w kablu?" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaaaaaa Re: Fajna laske (18-23)zaprosze na kielicha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.08.04, 20:02 a potem do mieszkanka na małe conieco?? nieeeee, to nie dla mnie:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Babka Re: Fajna laske (18-23)zaprosze na kielicha IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.08.04, 20:41 Żałosne! Nic dziwnego, że jesteś sam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erni Re: Fajna laske (18-23)zaprosze na kielicha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 20:52 A co w tym żałosnego?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to ja fajna laska Re: Fajna laske (18-23)zaprosze na kielicha IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.08.04, 21:58 Pasuję - mam 2x po 20 lat!Tez mam mieszkanie a nawet kilka, bmw i niezły dochód. Mogę napisać ile mam w bicepsie, w kłębie i zmarszczek na gębie. Szukajcie a znajdziecie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kklement BUHAHAHAHAHA :))))) Samotność dresa :)))) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 15.08.04, 22:13 Facet, albo kpisz tu sobie, albo jesteś najbardziej żałosnym palantem, jaki dał tu głos ostatnio :) "Mam swoje mieszkanie,bmw i niezly dochod. (...) lekko przypakowany". Bardzo ładna charakterystyka twoich zalet i przymiotów osobistych :) Zapewne w pełni odzwierciedla twoją hierarchię wartości. A i propozycja niesłychanie romantyczna :) Zapewne znajdą się amatorki. To te, dla których bardzo ważne jest, że wyraźnie napisałeś "bwm", a nie po prostu samochód. No i git :) Twoje geny w sam raz się będą dobrze mieszać z ich genami :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: volf Re: BUHAHAHAHAHA :))))) Samotność dresa :)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 22:20 to na pewno jaja;). niemozliwe, zeby wrocek_moon byl takim tepym prostakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erni Re: BUHAHAHAHAHA :))))) Samotność dresa :)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 22:29 NIe rozumiem a co niby jest takiego prostackiego w jego tekscie?? Przedstawil sie po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik Ale jak! 15.08.04, 22:36 Jak się przedstawił! O to chodzi. Mam BMW, mieszkanie etc. Nic o tym KIM on jest tylko o tym co to on MA. Szukam fajnej laski. A co ona ma lubić? Jaką ma mieć osobowość? Nie napisał nic czego oczekuje ani co może dać (choć wiadomo, że oczekuje seksu i tylko tego). Po prostu typowy dreso-przygłup który myśli, że jak ma BMW i mieszkanie to wszystkie panienki we Wrocku nogi połamią biegnąc do niego. Jak chce znaleźć jakąś kobitę to niech podejdzie z drugiej strony bo gadka typu: "Laska mam BMW M3 to zrób mi loda" to działa chyba tylko plastika z IQ 17. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: postponus Re: Ale jak! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 23:05 wielki_czarownik napisał: > Nie napisał nic czego oczekuje ani co może dać (choć wiadomo, że oczekuje > seksu i tylko tego). Hmmm, wu_cecie, skąd Ci to "wiadomo"? Jesteś tą osobą? Czy tylko się z nią utożsamiasz? Albo, hmmmm, tylko tego Ci w życiu brakuje i myślisz, że innym podobnie???? Szczęścia w realu życzę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik Logika 15.08.04, 23:14 A czego może oczekiwać facet piszący, że pozna młodą ładną dziewczynę i nie opisujący żadnych wymaganych przez niego cech jej osobowości? Gdyby mu zależało na czymś więcej to napisałby, że powinna np. lubić koty, spacery, słuchać J. Lopez etc. Odpowiedz Link Zgłoś
postponus Re: Logika 15.08.04, 23:28 wielki_czarownik napisał: > A czego może oczekiwać facet piszący, że pozna młodą ładną dziewczynę i nie opi > sujący żadnych wymaganych przez niego cech jej osobowości? > Gdyby mu zależało na czymś więcej to napisałby, że powinna np. lubić koty, spac > ery, słuchać J. Lopez etc. Najwyraźniej poprzez pryzmat swej osoby patrzysz na społeczeństwo.... Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik A więc... 15.08.04, 23:30 Inni ludzie nie zwracają uwagi na osobowość kogoś z kim mają spędzić więcej czasu (może resztę życia)? Dziwne... Odpowiedz Link Zgłoś
postponus Bład podstawowy 15.08.04, 23:36 Nie zaczyna się zdania ani tematu od: " A więc..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erni Re: Bład podstawowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 23:38 A więc zaczyna się. Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik A więc... 15.08.04, 23:41 A więc z braku argumentów zaczynamy się czepiać słówek. Odpowiedz Link Zgłoś
postponus Re: A więc... 15.08.04, 23:42 wielki_czarownik napisał: > A więc z braku argumentów zaczynamy się czepiać słówek. Nie słówek, poziomu... Odpowiedz Link Zgłoś
postponus Re: Przykre 15.08.04, 23:44 wielki_czarownik napisał: > Toniesz i łapiesz się czego popadnie? :D Twój styl obcym mi jest... Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik No i wszystko jasne 15.08.04, 23:47 Dlatego nie jesteś w stanie utrzymać mego wysokiego poziomu dyskusji i lecisz w dół amigo. Odpowiedz Link Zgłoś
postponus Niestety 15.08.04, 23:54 wielki_czarownik napisał: > Dlatego nie jesteś w stanie utrzymać mego wysokiego poziomu dyskusji i lecisz w > dół amigo. Primo:! Gratuluję samooceny swego poziomu dyskusji! Secundo:! Bardzo mi przykro, nie mnie go oceniać. Ale gratuluję samopoczucia... Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik Re: Niestety 15.08.04, 23:56 postponus napisał: > Primo:! Gratuluję samooceny swego poziomu dyskusji! Dziękuję. > > Secundo:! Bardzo mi przykro, nie mnie go oceniać. Ale gratuluję samopoczucia... Masz rację. Szeregowiec nie powinien oceniać marszałka. Odpowiedz Link Zgłoś
postponus Kolejne braki wykształcenia 16.08.04, 00:06 wielki_czarownik napisał: > postponus napisał: > > > > Primo:! Gratuluję samooceny swego poziomu dyskusji! > > Dziękuję. > > > > > Secundo:! Bardzo mi przykro, nie mnie go oceniać. Ale gratuluję samopoczu > cia... > > Masz rację. Szeregowiec nie powinien oceniać marszałka. marszałka ??? Szeregowiec? Marzy sie niektórym , że z WC gdzieś awansują... Ale przyznaj, tak uczciwie i między nami :-) Też chciałbyś mieć BMW /nawet trójkę z 1995 roku/ i lolitkę co ci wenątrz tego bolida loda zrobi... :D Inaczej nie zabierałbyś głosu w dyskusji która Cię w ogóle nie dotyczy??? Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik Re: Kolejne braki wykształcenia 16.08.04, 11:40 1. Nie żadnego BMW. To wóz dresów i bandytów. Porządni ludzie takimi nie jeżdżą. 2. Co do kobiety to wolę aby imponowała mi intelektem, poczuciem humoru i innymi zaletami umysłu a nie techniką seksualną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erni Re: Kolejne braki wykształcenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.04, 12:04 >1. Nie żadnego BMW. To wóz dresów i bandytów. Porządni ludzie takimi nie jeżdżą. Nie pozwalaj sobie na takie teksty. Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik Re: Kolejne braki wykształcenia 16.08.04, 12:22 Bo co? Widzisz Erni-Wrocku? Zwyczajny z ciebie dresio :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erni Re: Kolejne braki wykształcenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.04, 17:05 Dzieciaku ja nie jestem wrocek. Lepiej spedzaj wiecej czasu w rzeczywistosci a nie przed komputerkiem bo ci psychika powoli siada. Bedziesz miec duze problemy w kontaktowaniu sie z ludzmi.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: -ZED- Re: Ale jak! IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 23.08.04, 18:34 Hej! > Jak się przedstawił! O to chodzi. Rynkowo się przedstawił. Może nie poszukuje deklaracji wysokiego IQ, może nie chce niczego więcej, tylko postawić lasce kielicha (i być może ja przelecieć) - i to takiej pannie, dla której to BMW i perspektywa wypadu do knajpy ma jakies znaczenie. Taka jest jego oferta, jaka grupa docelowa. Rozumiesz - adresat otrzymuje komunikat dopasowany do własnego poziomu percepcji i systemu wartości. > Mam BMW, mieszkanie etc. Nic o tym KIM on jest tylko > o tym co to on MA. A co miał napisać? Mam IQ >146, lubię poezję, śpiew ptaków, górskie wyprawy, ekspresjonizm abstrakcyjny? I jak by przy tym brzmiało - "i szukam chętnej i młodej pudernicy na niezobowiązujący seks"? ;-P > Szukam fajnej laski. A co ona ma lubić? Jaką ma mieć osobowość? Ma lubić seks. Widocznie jej osobowośc nie jest mu potrzebna! ;-P > Po prostu typowy dreso-przygłup który myśli, że jak ma BMW > i mieszkanie to wszystkie panienki we Wrocku nogi połamią > biegnąc do niego. Nie wszystkie, nie wszystkie. Nie napisał, że ma flotę autobusów BMW - więc maks 4. ;-P Poza tym - za łatwo oceniasz ludzi po prostu. Skoro nie jesteś chętna laską - to po co sie odzywasz? ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Re: Fajna laske (18-23)zaprosze na kielicha IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.08.04, 22:31 A ja chętnie się z Tobą umówię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erni Re: Fajna laske (18-23)zaprosze na kielicha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 23:01 Wy kompletnie nie rozumiecie kobiet. A właśnie że kobiety bardzo zwracają na to uwage czy facet ma samochód i własne mieszkanie! Bogactwo faceta świadczy (dla kobiet) o jego sile i zaradności , a więc bedzie on mógł zapewnić jej jak i całej rodzinie zarówno bezpieczeństwo. Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik HEHEHE! 15.08.04, 23:15 Jasne! I wszystkie polecą na przygłupa który ma BMW. Bo zapewni dzieciom byt! Bez jaj Gringo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erni Re: HEHEHE! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 23:28 A zkad wiesz ze on jest przygłupem? Moze to ty jestes przygłupem? Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik Re: HEHEHE! 15.08.04, 23:31 To widać po treści jego (twojej drogi wrocku) wypowiedzi. I pisz z jednego nicka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erni Re: HEHEHE! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 23:32 Ja jestem ERNI . I nic nie widac z jego wypowiedzi. Bo wcale nie napisal ile chce czau spedzic z ta dziewczyną. Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik To po co? 15.08.04, 23:36 Po co się chwalił, że ma dresomobil i niezły dochód? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erni Re: To po co? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 23:38 Moze po to aby miec wieksze powodzenie, albo poto aby wrocic uwage takim pieniaczom jak ty. Albo ze 100 innych przyczyn. Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik Sądzisz... 15.08.04, 23:43 Sądzisz, że posiadanie dresomobilu zwiększa szanse na poznanie interesującej dziewczyny? Może pod dyskoteką w Wiszni Małej to tak... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erni Re: Sądzisz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.04, 08:42 Pod dyskoteką na ul. Oławskiej również... Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik Zależy 16.08.04, 11:41 Zależy kogo szukasz. Jak idiotki po 6 klasach podstawówki to akurat ją na BMW wyciągniesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tusiu Re: Fajna laske (18-23)zaprosze na kielicha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.04, 09:23 No chyba, ze to tatus mu to wszystko kupil a ma wysokie dochody, bo prezesem firmy jest ... tak tatus :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laskaOsiemnastka Re: Fajna laske (18-23)zaprosze na kielicha IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.08.04, 23:28 chętnie spotkam się z tobą. mam 18 lat, jestem blondynką mam 176 cm wzrostu 90 cm w biuście, 60 w pasie i 90 w biodrach. lubię się kochać we wszystkich pozycjach i nie straszne mi wylewanie płynów organicznych na twarz. zadzwoń do mnie : mój numer 997 na terenie całego kraju :)) Odpowiedz Link Zgłoś
postponus Re: Fajna laske (18-23)zaprosze na kielicha 15.08.04, 23:41 Gość portalu: laskaOsiemnastka napisał(a): > chętnie spotkam się z tobą. > mam 18 lat, jestem blondynką mam 176 cm wzrostu 90 cm w biuście, 60 w pasie i > 90 w biodrach. lubię się kochać we wszystkich pozycjach i nie straszne mi > wylewanie płynów organicznych na twarz. > zadzwoń do mnie : mój numer 997 na terenie całego kraju :)) Obawiam się, że twój numer, tzn. rozmiar, to ok. 56. Po kuracji odchudzającej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziuta_ambitna Jak kupisz maybacha IP: *.kom / *.kom-net.pl 16.08.04, 07:13 Kupisz maybacha, poprawisz biceps to dam ci potrzymać się za rączkę i przespacerować wokół rynku. Narazie nie trwoń fortuny i trenuj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: N.L.W.M. Re: Jak kupisz maybacha IP: *.wroclaw.mm.pl 16.08.04, 08:58 Halo, to ja- Najfajniejsza Laska W Mieście.Za zaproszenie na kielicha dziękuję, ale nie skorzystam. Z byle kim nie piję:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwert Re: Fajna laske (18-23)zaprosze na kielicha IP: *.devs.futuro.pl 16.08.04, 15:33 A myślałem że gazeta wyborcza jaki i forum gazety jest wolne od "inteligentnych dresiarzy" hheee. ciekawe jak on tu przyszedł?? (*_*) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emeryt Re:A w tym całym zamieszaniu o emerycie zapomniano IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.08.04, 18:44 A jemu też laska potrzebna. Bron Boże żadna ciupaga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pola Re:A w tym całym zamieszaniu o emerycie zapomnian IP: *.wroclaw.mm.pl 16.08.04, 19:23 Drogi emerycie, czyżbyś marzył o lasce marszałkowskiej?Mój głos już po starej znajomości masz:-) Odpowiedz Link Zgłoś
ed_norton Re: Fajna laske (18-23)zaprosze na kielicha 17.08.04, 11:00 osz, ale sie szanowni poprawni politycznie oburzyli!! uhhh, normalnie Was wzielo. Ze dres, ze zaprosi, ze to ze laska...a co Was ze tak powiem obchodzi?? na jakiej podstawie sad wydajecie o czlowieku? chetnie bym naublizal tu wszystkim po kolei za te belkoty w strone moona, ale juz mnie sie nie chce emocji wzbudzac, wszak jeszcze tylko 4 tygodnie :) banda hipokrytow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erni Re: Fajna laske (18-23)zaprosze na kielicha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 11:04 >wszak jeszcze tylko 4 tygodnie :) Wyjeżdzadzsz z tego poje,,nego kraju? Odpowiedz Link Zgłoś
ed_norton Re: Fajna laske (18-23)zaprosze na kielicha 23.08.04, 23:16 powiem wiecej: wypier***am :-) jeszcze 3 tygodnie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
wrocek_moon Do zainteresowanych Pan: 18.08.04, 03:50 Prosze nie zwracac uwagi na pieniaczy bo pienia sie ci ktorych nigdy w zyciu nie bedzie stac na nowe bmw i swoje mieszkanie w wieku 28 lat.ENVY. Pienia sie rowniez ci ktorzy maja 38 lat jezdza gownianym ciqocento,mieszkaja u tesciowej z zona w M1 i pracuja roznoszac ulotki. Kontaktowac sie najlepiej przez email. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mundzio Re: Masz problemy? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.08.04, 06:07 Współczuję. Widocznie ktoś Ci laską przyłożył. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cynthia Sam powiedział, że nie zarobił.. IP: *.kom / *.kom-net.pl 18.08.04, 06:58 tylko dostal w spadku, więc raczej miał głupi szczęście (jak to zwykle w życiu bywa). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kklement Masz rację, El Dresso :) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 18.08.04, 08:15 HWDP i wszystkim cieniasom, miasto rządzi, co nie ? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cherooke Re: Do zainteresowanych Pan: IP: *.kom / *.kom-net.pl 25.08.04, 06:25 widocznie nie obracasz sie w takim towarzystwie, ktore majac 28 lat ma juz wlasne domy, samochody etc no ale przypakowani to oni raczej sa gdzie indziej - a nie w 'kablu' ;) wiec nie martw sie raczej ich nie spotkasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: re Re: Fajna laske (18-23)zaprosze na kielicha IP: *.kom / *.kom-net.pl 24.08.04, 10:35 to co, mam 24 lata, juz sie nie zalapie? ;) Odpowiedz Link Zgłoś