Dodaj do ulubionych

Fajna laske (18-23)zaprosze na kielicha

15.08.04, 17:31
Zaprosilbym mloda i zgrabna dziewczyne w wieku od 18 do 23 lat na zakrapiana
kolacyjke w mily lokalu.Mam swoje mieszkanie,bmw i niezly dochod.28 lat -
lekko przypakowany - ale samotny
Obserwuj wątek
    • Gość: fajna laska Re: Fajna laske (18-23)zaprosze na kielicha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 17:35
      A jakie masz bmw? Ile masz w bicepsie?
      Jaka dlugosc?
      • Gość: Cornolio Re: Fajna laske (18-23)zaprosze na kielicha IP: *.provider.pl / *.provider.pl 16.08.04, 23:18
        Pytanie "Ile masz w bicepsie?" może być dla kolegi niezrozumiałe. Proponuję
        inaczej sformułować, np. "Ile masz w kablu?"
    • Gość: aaaaaaaa Re: Fajna laske (18-23)zaprosze na kielicha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.08.04, 20:02
      a potem do mieszkanka na małe conieco?? nieeeee, to nie dla mnie:P
    • Gość: Babka Re: Fajna laske (18-23)zaprosze na kielicha IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.08.04, 20:41
      Żałosne! Nic dziwnego, że jesteś sam!
      • Gość: erni Re: Fajna laske (18-23)zaprosze na kielicha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 20:52
        A co w tym żałosnego??
    • Gość: to ja fajna laska Re: Fajna laske (18-23)zaprosze na kielicha IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.08.04, 21:58
      Pasuję - mam 2x po 20 lat!Tez mam mieszkanie a nawet kilka, bmw i niezły dochód.
      Mogę napisać ile mam w bicepsie, w kłębie i zmarszczek na gębie.
      Szukajcie a znajdziecie :))
    • Gość: kklement BUHAHAHAHAHA :))))) Samotność dresa :)))) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 15.08.04, 22:13
      Facet, albo kpisz tu sobie, albo jesteś najbardziej żałosnym palantem, jaki dał
      tu głos ostatnio :) "Mam swoje mieszkanie,bmw i niezly dochod. (...) lekko
      przypakowany". Bardzo ładna charakterystyka twoich zalet i przymiotów
      osobistych :) Zapewne w pełni odzwierciedla twoją hierarchię wartości. A i
      propozycja niesłychanie romantyczna :)

Zapewne znajdą się amatorki. To te, dla których bardzo ważne jest, że wyraźnie
      napisałeś "bwm", a nie po prostu samochód. No i git :) Twoje geny w sam raz się
      będą dobrze mieszać z ich genami :)
      • Gość: volf Re: BUHAHAHAHAHA :))))) Samotność dresa :)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 22:20
        to na pewno jaja;). niemozliwe, zeby wrocek_moon byl takim tepym prostakiem.
        • Gość: erni Re: BUHAHAHAHAHA :))))) Samotność dresa :)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 22:29
          NIe rozumiem a co niby jest takiego prostackiego w jego tekscie??
          Przedstawil sie po prostu.
          • wielki_czarownik Ale jak! 15.08.04, 22:36
            Jak się przedstawił! O to chodzi.
            Mam BMW, mieszkanie etc. Nic o tym KIM on jest tylko o tym co to on MA.
            Szukam fajnej laski. A co ona ma lubić? Jaką ma mieć osobowość?
            Nie napisał nic czego oczekuje ani co może dać (choć wiadomo, że oczekuje seksu i tylko tego).
            Po prostu typowy dreso-przygłup który myśli, że jak ma BMW i mieszkanie to wszystkie panienki we Wrocku nogi połamią biegnąc do niego.
            Jak chce znaleźć jakąś kobitę to niech podejdzie z drugiej strony bo gadka typu: "Laska mam BMW M3 to zrób mi loda" to działa chyba tylko plastika z IQ 17.
            • Gość: postponus Re: Ale jak! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 23:05
              wielki_czarownik napisał:

> Nie napisał nic czego oczekuje ani co może dać (choć wiadomo, że oczekuje
              > seksu i tylko tego).

Hmmm, wu_cecie, skąd Ci to "wiadomo"? Jesteś tą osobą? Czy tylko się z nią
              utożsamiasz? Albo, hmmmm, tylko tego Ci w życiu brakuje i myślisz, że innym
              podobnie????

Szczęścia w realu życzę!!!
              • wielki_czarownik Logika 15.08.04, 23:14
                A czego może oczekiwać facet piszący, że pozna młodą ładną dziewczynę i nie opisujący żadnych wymaganych przez niego cech jej osobowości?
                Gdyby mu zależało na czymś więcej to napisałby, że powinna np. lubić koty, spacery, słuchać J. Lopez etc.
                • postponus Re: Logika 15.08.04, 23:28

> A czego może oczekiwać facet piszący, że pozna młodą ładną dziewczynę i nie opi
                  > sujący żadnych wymaganych przez niego cech jej osobowości?
                  > Gdyby mu zależało na czymś więcej to napisałby, że powinna np. lubić koty, spac
                  > ery, słuchać J. Lopez etc.

Najwyraźniej poprzez pryzmat swej osoby patrzysz na społeczeństwo....
                  • wielki_czarownik A więc... 15.08.04, 23:30
                    Inni ludzie nie zwracają uwagi na osobowość kogoś z kim mają spędzić więcej czasu (może resztę życia)?
                    Dziwne...
                    • postponus Bład podstawowy 15.08.04, 23:36
                      Nie zaczyna się zdania ani tematu od: " A więc..."
                      • Gość: erni Re: Bład podstawowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 23:38
                        A więc zaczyna się.
                      • wielki_czarownik A więc... 15.08.04, 23:41
                        A więc z braku argumentów zaczynamy się czepiać słówek.
                        • postponus Re: A więc... 15.08.04, 23:42

> A więc z braku argumentów zaczynamy się czepiać słówek.

Nie słówek, poziomu...
                          • wielki_czarownik Przykre 15.08.04, 23:43
                            Toniesz i łapiesz się czego popadnie?
                            • postponus Re: Przykre 15.08.04, 23:44

> Toniesz i łapiesz się czego popadnie?

:D

Twój styl obcym mi jest...
                              • wielki_czarownik No i wszystko jasne 15.08.04, 23:47
                                Dlatego nie jesteś w stanie utrzymać mego wysokiego poziomu dyskusji i lecisz w dół amigo.
                                • postponus Niestety 15.08.04, 23:54

> Dlatego nie jesteś w stanie utrzymać mego wysokiego poziomu dyskusji i lecisz w
                                  > dół amigo.

Primo:! Gratuluję samooceny swego poziomu dyskusji!

Secundo:! Bardzo mi przykro, nie mnie go oceniać. Ale gratuluję samopoczucia...
                                  • wielki_czarownik Re: Niestety 15.08.04, 23:56
                                    postponus napisał:

> Primo:! Gratuluję samooceny swego poziomu dyskusji!

Dziękuję.

>
                                    > Secundo:! Bardzo mi przykro, nie mnie go oceniać. Ale gratuluję samopoczucia...

Masz rację. Szeregowiec nie powinien oceniać marszałka.
                                    • postponus Kolejne braki wykształcenia 16.08.04, 00:06

> postponus napisał:
                                      >
                                      >
                                      > > Primo:! Gratuluję samooceny swego poziomu dyskusji!
                                      >
                                      > Dziękuję.
                                      >
                                      > >
                                      > > Secundo:! Bardzo mi przykro, nie mnie go oceniać. Ale gratuluję samopoczu
                                      > cia...
                                      >
                                      > Masz rację. Szeregowiec nie powinien oceniać marszałka.

marszałka ??? Szeregowiec?

Marzy sie niektórym , że z WC gdzieś awansują...

Ale przyznaj, tak uczciwie i między nami :-)

Też chciałbyś mieć BMW /nawet trójkę z 1995 roku/ i lolitkę co ci wenątrz tego
                                      bolida loda zrobi... :D

Inaczej nie zabierałbyś głosu w dyskusji która Cię w ogóle nie dotyczy???
                                      • wielki_czarownik Re: Kolejne braki wykształcenia 16.08.04, 11:40
                                        1. Nie żadnego BMW. To wóz dresów i bandytów. Porządni ludzie takimi nie jeżdżą.
                                        2. Co do kobiety to wolę aby imponowała mi intelektem, poczuciem humoru i innymi zaletami umysłu a nie techniką seksualną.
                                        • Gość: erni Re: Kolejne braki wykształcenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.04, 12:04
                                          >1. Nie żadnego BMW. To wóz dresów i bandytów. Porządni ludzie takimi nie
                                          jeżdżą.

Nie pozwalaj sobie na takie teksty.
                                          • wielki_czarownik Re: Kolejne braki wykształcenia 16.08.04, 12:22
                                            Bo co?
                                            Widzisz Erni-Wrocku? Zwyczajny z ciebie dresio :P
                                            • Gość: erni Re: Kolejne braki wykształcenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.04, 17:05
                                              Dzieciaku ja nie jestem wrocek. Lepiej spedzaj wiecej czasu w rzeczywistosci a
                                              nie przed komputerkiem bo ci psychika powoli siada. Bedziesz miec duze problemy
                                              w kontaktowaniu sie z ludzmi..
                                              • wielki_czarownik HEHEHE 16.08.04, 17:09
                                                Przechodzimy do ataków ad personam?
            • Gość: -ZED- Re: Ale jak! IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 23.08.04, 18:34
              Hej!

> Jak się przedstawił! O to chodzi.

Rynkowo się przedstawił. Może nie poszukuje deklaracji
              wysokiego IQ, może nie chce niczego więcej, tylko postawić
              lasce kielicha (i być może ja przelecieć) - i to takiej
              pannie, dla której to BMW i perspektywa wypadu do knajpy
              ma jakies znaczenie.
              Taka jest jego oferta, jaka grupa docelowa. Rozumiesz -
              adresat otrzymuje komunikat dopasowany do własnego poziomu
              percepcji i systemu wartości.

> Mam BMW, mieszkanie etc. Nic o tym KIM on jest tylko
              > o tym co to on MA.

A co miał napisać?
              Mam IQ >146, lubię poezję, śpiew ptaków, górskie wyprawy,
              ekspresjonizm abstrakcyjny? I jak by przy tym brzmiało -
              "i szukam chętnej i młodej pudernicy na niezobowiązujący
              seks"? ;-P

> Szukam fajnej laski. A co ona ma lubić? Jaką ma mieć osobowość?

Ma lubić seks. Widocznie jej osobowośc nie jest mu potrzebna! ;-P

> Po prostu typowy dreso-przygłup który myśli, że jak ma BMW
              > i mieszkanie to wszystkie panienki we Wrocku nogi połamią
              > biegnąc do niego.

Nie wszystkie, nie wszystkie. Nie napisał, że ma flotę autobusów
              BMW - więc maks 4. ;-P

Poza tym - za łatwo oceniasz ludzi po prostu. Skoro nie jesteś
              chętna laską - to po co sie odzywasz? ;-P
    • Gość: Rafis Re: Fajna laske (18-23)zaprosze na kielicha IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.08.04, 22:31
      A ja chętnie się z Tobą umówię.
      • Gość: erni Re: Fajna laske (18-23)zaprosze na kielicha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 23:01
        Wy kompletnie nie rozumiecie kobiet. A właśnie że kobiety bardzo zwracają na to
        uwage czy facet ma samochód i własne mieszkanie! Bogactwo faceta świadczy (dla
        kobiet) o jego sile i zaradności , a więc bedzie on mógł zapewnić jej jak i
        całej rodzinie zarówno bezpieczeństwo.
        • wielki_czarownik HEHEHE! 15.08.04, 23:15
          Jasne! I wszystkie polecą na przygłupa który ma BMW. Bo zapewni dzieciom byt! Bez jaj Gringo!
          • Gość: erni Re: HEHEHE! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 23:28
            A zkad wiesz ze on jest przygłupem? Moze to ty jestes przygłupem?
            • wielki_czarownik Re: HEHEHE! 15.08.04, 23:31
              To widać po treści jego (twojej drogi wrocku) wypowiedzi.
              I pisz z jednego nicka.
              • Gość: erni Re: HEHEHE! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 23:32
                Ja jestem ERNI . I nic nie widac z jego wypowiedzi. Bo wcale nie napisal ile
                chce czau spedzic z ta dziewczyną.
                • wielki_czarownik To po co? 15.08.04, 23:36
                  Po co się chwalił, że ma dresomobil i niezły dochód?
                  • Gość: erni Re: To po co? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 23:38
                    Moze po to aby miec wieksze powodzenie, albo poto aby wrocic uwage takim
                    pieniaczom jak ty. Albo ze 100 innych przyczyn.
                    • wielki_czarownik Sądzisz... 15.08.04, 23:43
                      Sądzisz, że posiadanie dresomobilu zwiększa szanse na poznanie interesującej dziewczyny? Może pod dyskoteką w Wiszni Małej to tak...
                      • Gość: erni Re: Sądzisz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.04, 08:42
                        Pod dyskoteką na ul. Oławskiej również...
                        • wielki_czarownik Zależy 16.08.04, 11:41
                          Zależy kogo szukasz. Jak idiotki po 6 klasach podstawówki to akurat ją na BMW wyciągniesz.
        • Gość: Tusiu Re: Fajna laske (18-23)zaprosze na kielicha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.04, 09:23
          No chyba, ze to tatus mu to wszystko kupil a ma wysokie dochody, bo prezesem
          firmy jest ... tak tatus :)
    • Gość: laskaOsiemnastka Re: Fajna laske (18-23)zaprosze na kielicha IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.08.04, 23:28
      chętnie spotkam się z tobą.
      mam 18 lat, jestem blondynką mam 176 cm wzrostu 90 cm w biuście, 60 w pasie i
      90 w biodrach. lubię się kochać we wszystkich pozycjach i nie straszne mi
      wylewanie płynów organicznych na twarz.
      zadzwoń do mnie : mój numer 997 na terenie całego kraju :))
      • postponus Re: Fajna laske (18-23)zaprosze na kielicha 15.08.04, 23:41
        Gość portalu: laskaOsiemnastka napisał(a):

> chętnie spotkam się z tobą.
        > mam 18 lat, jestem blondynką mam 176 cm wzrostu 90 cm w biuście, 60 w pasie i
        > 90 w biodrach. lubię się kochać we wszystkich pozycjach i nie straszne mi
        > wylewanie płynów organicznych na twarz.
        > zadzwoń do mnie : mój numer 997 na terenie całego kraju :))

Obawiam się, że twój numer, tzn. rozmiar, to ok. 56. Po kuracji odchudzającej!
        • Gość: ziuta_ambitna Jak kupisz maybacha IP: *.kom / *.kom-net.pl 16.08.04, 07:13
          Kupisz maybacha, poprawisz biceps to dam ci potrzymać się za rączkę i
          przespacerować wokół rynku. Narazie nie trwoń fortuny i trenuj!
          • Gość: N.L.W.M. Re: Jak kupisz maybacha IP: *.wroclaw.mm.pl 16.08.04, 08:58
            Halo, to ja- Najfajniejsza Laska W Mieście.Za zaproszenie na kielicha dziękuję,
            ale nie skorzystam. Z byle kim nie piję:-)
    • Gość: qwert Re: Fajna laske (18-23)zaprosze na kielicha IP: *.devs.futuro.pl 16.08.04, 15:33
      A myślałem że gazeta wyborcza jaki i forum gazety jest wolne od "inteligentnych
      dresiarzy" hheee. ciekawe jak on tu przyszedł?? (*_*) pozdrawiam
      • Gość: Emeryt Re:A w tym całym zamieszaniu o emerycie zapomniano IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.08.04, 18:44
        A jemu też laska potrzebna. Bron Boże żadna ciupaga.
        • Gość: pola Re:A w tym całym zamieszaniu o emerycie zapomnian IP: *.wroclaw.mm.pl 16.08.04, 19:23
          Drogi emerycie, czyżbyś marzył o lasce marszałkowskiej?Mój głos już po starej
          znajomości masz:-)
    • ed_norton Re: Fajna laske (18-23)zaprosze na kielicha 17.08.04, 11:00
      osz, ale sie szanowni poprawni politycznie oburzyli!! uhhh, normalnie Was wzielo.
      Ze dres, ze zaprosi, ze to ze laska...a co Was ze tak powiem obchodzi??
      na jakiej podstawie sad wydajecie o czlowieku?
      chetnie bym naublizal tu wszystkim po kolei za te belkoty w strone moona, ale
      juz mnie sie nie chce emocji wzbudzac, wszak jeszcze tylko 4 tygodnie :)

banda hipokrytow
      • Gość: erni Re: Fajna laske (18-23)zaprosze na kielicha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 11:04
        >wszak jeszcze tylko 4 tygodnie :)

Wyjeżdzadzsz z tego poje,,nego kraju?
        • ed_norton Re: Fajna laske (18-23)zaprosze na kielicha 23.08.04, 23:16
          powiem wiecej: wypier***am :-) jeszcze 3 tygodnie :-)
    • wrocek_moon Do zainteresowanych Pan: 18.08.04, 03:50
      Prosze nie zwracac uwagi na pieniaczy bo pienia sie ci ktorych nigdy w zyciu
      nie bedzie stac na nowe bmw i swoje mieszkanie w wieku 28 lat.ENVY.
      Pienia sie rowniez ci ktorzy maja 38 lat jezdza gownianym ciqocento,mieszkaja u
      tesciowej z zona w M1 i pracuja roznoszac ulotki.

Kontaktowac sie najlepiej przez email.
      • Gość: Mundzio Re: Masz problemy? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.08.04, 06:07
        Współczuję. Widocznie ktoś Ci laską przyłożył.
        • Gość: cynthia Sam powiedział, że nie zarobił.. IP: *.kom / *.kom-net.pl 18.08.04, 06:58
          tylko dostal w spadku, więc raczej miał głupi szczęście (jak to zwykle w życiu
          bywa).
      • Gość: kklement Masz rację, El Dresso :) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 18.08.04, 08:15
        HWDP i wszystkim cieniasom, miasto rządzi, co nie ? ;)))
      • Gość: cherooke Re: Do zainteresowanych Pan: IP: *.kom / *.kom-net.pl 25.08.04, 06:25
        widocznie nie obracasz sie w takim towarzystwie, ktore majac 28 lat ma juz
        wlasne domy, samochody etc
        no ale przypakowani to oni raczej sa gdzie indziej - a nie w 'kablu' ;)
        wiec nie martw sie raczej ich nie spotkasz
    • Gość: re Re: Fajna laske (18-23)zaprosze na kielicha IP: *.kom / *.kom-net.pl 24.08.04, 10:35
      to co, mam 24 lata, juz sie nie zalapie? ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka