Gość: Kasia IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 15.08.04, 21:36 gdzie jest jakiś fajny klub we Wrocławiu grający muzykę rockową, reggae, metal.. ogólnie beż techna i hip hopu? podajcie nazwę i adres jeśli to możliwe Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: :) Re: fajny klub we Wrocławiu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.08.04, 21:48 klub rajacy muzyke tego typu to liverpool (nie wiem dokladnie jak sie pisze :P ) znajduje sie na przeciwko dawnego "PEDETU" teraz znanego jako "RENOMA" :)a takze "5 nutek" jest on kolo sklepu "PODWALE" POZDRO :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: fajny klub we Wrocławiu IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 15.08.04, 21:52 To Liverpool znów działa. Nie było mnie 2 miesiące we Wroclawiu i wiele się pozmienialo. Liverpool kiedyś był zuper, ale myślałam, że zamkneli go na dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: fajny klub we Wrocławiu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.08.04, 21:54 juz jesty otwarty bylem nie dawno :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: fajny klub we Wrocławiu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.08.04, 21:56 jest * :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: fajny klub we Wrocławiu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.08.04, 21:58 niedawno * fuck klawisze mi sie placza :P :) Odpowiedz Link Zgłoś