anetakarpik 27.02.14, 18:16 Witam wszystkich Mam pytanie jak linia tramwajowa jedzie z dworca pks do CH Marino Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piotr_ze_wsi Re: jaka linia 27.02.14, 20:21 Odpowiedź najtrafniejsza: żadna. Przypuszczam, że pytanie miało być postawione inaczej: czym dojadę z dworca PKS do Marino, ale takie pytanie nie padło, więc nie mogę na niepadnięte pytanie odpowiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
almac Re: jaka linia 27.02.14, 23:46 piotr_ze_wsi napisał: > Odpowiedź najtrafniejsza: żadna. >więc nie mogę na niepadnięte pytanie odpowiedzieć. Najpierw odpowiadasz, a potem piszesz, że nie możesz odpowiedzieć. Może czas wrócić na Kraszewskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
almac Re: jaka linia 27.02.14, 23:49 Tramwaj nr 15. Przy okazji polecam Ci stronę: wroclaw.jakdojade.pl/ Tu łatwo sprawdzisz jak dojechać z punktu A do B. Odpowiedz Link Zgłoś
almac Re: "Duecik Spameryczny" z Anetka??? 28.02.14, 18:26 O ci Ci chodzi koleś? Nie znam żadnej Anetki. Pyta o dojazd więc jak ja wiem jak dojechać to odpowiadam. Odpowiedz Link Zgłoś
anetakarpik Re: "Duecik Spameryczny" z Anetka??? 28.02.14, 23:02 Almac dziekuje Ci bardzo.....za to że jesteś kultularną osobą:)Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś