Dodaj do ulubionych

Dialog-terror telefoniczny

04.03.14, 20:56
422399902 !Od tygodnia mam "głuche" telefony.Na stacjonarny i na komórkę. Dzwoniłem już do Plusa i zanotowali numer jako "terror telefoniczny"...Dzwoniłem do Dialogu [infolinia]i tam mi powiedzieli,że nie wiedzą do kogo ten numer należy [sugerowałem, że tylko im podawałem dwa numery -stacjonarny i komórka-telefonów nikomu więcej!]i nie są w stanie "nic zrobić " w tym temacie, ewentualnie mogę dzwonić na Policję ...Poszperałem po necie i trafiłem,, że to chyba Dialog dzwoni...Zadzwoniłem kolejny raz pod ten numer 422399902 i tym razem się udało...automat Dialogu się zgłosił! ;}?! Zadzwoniłem znów na infolinię - tam paniusia stwierdziła,że nie wie do kogo numer należy ;{ ?..Złożyłem 3 skargi,żądanie wyjaśnienia kto mnie teroryzuje głuchymi telefonami w Dialogu,kto i jakim prawem używa mojego numeru komórki,i czekam...w międzyczasie powrzucam tu i ówdzie informacje na temat..
Obserwuj wątek
    • Gość: l Re: Dialog-terror telefoniczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.14, 21:28
      Dialog nie żyje.
    • Gość: nospam Re: Dialog-terror telefoniczny IP: 89.204.135.* 05.03.14, 00:14

enumery.pl/jak-zablokowac-numer
    • stefan1953 Re: Dialog-terror telefoniczny 05.03.14, 16:40
      Dalej robią za pawiany. Mimo zastrzeżenia numeru komórki,oraz zablokowania telefonów marketingowych [wczoraj na infolini] dziś w pracy ponownie telefon 422399902 na moją komórkę.Paniusia przedstawia się , że jest z Dialogu i ma mi do zaoferowania coś dobrego...Po wielu dniach terroru telefonicznego odezwała się ? Stwierdziła,że nic nie wie o głuchych telefonach z tego numeru do mnie [?!],oznajmiła,że nie wie skąd ma mój numer telefonu komórki [ bo ma w bazie] choć wczoraj infolinia mi twierdziła,że nie ma mojego telefonu komórkowego w ich bazie. Stwierdziła, że zanim mój numer komórki zostanie usunięty " to potrwa" -spytałem czy to oznacza,że mogę się pół roku spodziewać teroru telefonicznego, bo "to potrwa"..? Skończyło się na awanturze. Potem zadzwoniłem na infolinię ze skargą [kolejną ] i pytaniem co to ma znaczyć !? Kłamią , wczoraj na infolinii gostek twierdził, że nie wie co to za numer do mnie dzwonił , mimo iż sygnalizowałem, że to firma Dialog. Ale skasował mi [?]opcję marketingu na telefon- więc chyba wiedział, że to marketing Dialogu mnie atakuje !?...Na infolinii kolejna paniusia twierdziła,że ona "nic nie może mi poradzić", mogę sprawę ich teroru telefonicznego zgłosić na Policję ,lub czekać na odpowiedż na skargę, ale to trwa- twierdziła,że nie ma określonego terminu odpowiedzi na skargę [ więc teoretycznie można nie odpowiedzieć ?!], na telefony mnie nękające ona nic nie poradzi, na zastrzeżenie i zablokowanie telefonów na moją komórkę też nie widzi lekarstwa...Policja , Policja i jeszcze raz Policja na wszystkie bolączki Dialogu...
      • nazimno Gledzisz. 05.03.14, 18:30
        W praktycznie kazdym telefonie komorkowym mozesz ten numer wpisac na czarna liste
        numerow odrzucanych.

Majac w domu telefon stacjonarny z prezentacja numeru - po prostu nie odbierasz.

• stefan1953 Re: Gledzisz. 05.03.14, 22:48
          Ględzisz jak ci z Dialogu co kłamią kręcą ,oszukują, i sieją terror telefoniczny. Chorą żonę wielokrotnie obudzili [telefon stacjonarny] i nie wiedziała o co chodzi po głuchym telefonie [ po wielokrotnych głuchych telefonach]...Co Ty radziłeś tutaj bo nie dosłyszałem ;{...Co do mojego telefonu, nie zamierzam zakładać blokad bo to moja komórka to moja świętość i żaden kiep z porąbanego Dialogu nie ma prawa bezustannie wysyłać mi głuchych telefonów.Blokada nie do końca rozwiązuje problem i w przypadku zmiany telefonu,tudzież ustawień -problem się nasila.Więc uważam, że jedyny sposób to dać odpór terrorystom i zrobić z nimi porządek.. Na marginesie:-Jesteś pracownikiem Dialogu? Bo mi tak to zajeżdża,... Nie masz nic konkretnego do zaoferowania w temacie terroru telefonicznego , a wypowiadasz się negatywnie o mnie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka