Dodaj do ulubionych

kursy zawodowe

IP: *.14.127.75.host.nwnx.net 31.03.14, 12:31
Jakie kursy zawodowe ukończyliście? Czy dały Wam jakieś szanse na rynku pracy? Czy przyniosły Wam jakieś efekty? Mam możliwość uczestnictwa w kursie masażu gorącymi kamieniami w Bartmaju www.bartmaj.pl/kursy/masaz/gorace-kamienie jako uzupełnienie kwalifikacji zawodowych. Poważnie się nad tym zastanawiam. Proszę o opinie.
Obserwuj wątek
    • pikpok89 Re: kursy zawodowe 15.04.14, 10:03
      Kurs masazu jest ok, ale wydaje mi sie, ze lepszą opcją jest po prostu kurs kosmetyczny bo można sie duzo wiecej nauczyc i wiecej robic - manicure, makijaż itp.
      • Gość: matrioshka Re: kursy zawodowe IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.04.14, 20:44
        duzo jest fajnych kursów teraz, naprawde jest w czym wybierac. U nas we wrocku zastanawiam się ostatnio nad projektowaniem wnętrz, bo słyszałam że tu są fajne warsztaty: www.akademia.ewaromanow.pl
        • emiliad Re: kursy zawodowe 22.05.14, 11:56
          Ja polecam studioforma.edu.pl w Warszawie, naprawdę warto, szkoła jako jedyna działa kompleksowo, można poznać programy wspomagające projektowanie i dzięki temu rysunki, które tworzymy wyglądają bardzo profesjonalnie. Sam kurs teoretyczny uważam za nie wystarczający i to rada dla osób wybierających takiego rodzaju szkolenia aby wybrały kurs całościowy bo naprawdę warto. Ponadto zajęcia komputerowe najobszerniejsze na rynku i do tego miejsce w samym centrum Warszawy.
    • kuku-na-muniu8 Re: kursy zawodowe 21.11.14, 17:17
      Ja przymierzam się do wybrania na podstawowy kurs dietetyki w grudniu. Przyznam szczerze, że kompletnie nie odpowiada mi obecna praca, w której nudzę się jak mops, więc postanowiłam nauczyć się czegoś nowego i zmienić swoje życie. Mam nadzieję, że po kursie dietetyki w akademiadietetyki.pl uda mi się znaleźć nową pracę, która będzie jednocześnie moją pasją.
    • 3gucia Re: kursy zawodowe 29.07.15, 11:54
      ja select w Warszawie. Polecam szkolenia w trybie weekendowym

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka