Dodaj do ulubionych

Musical Hair w Hali Ludowej

IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 03.04.02, 21:33
Kultowy już spektakl Hair Teatru Muzycznego w Gdyni w reżyserii Wojciecha
Kościelniaka i opracowaniu muzycznym Leszka Możdżera - 26 kwietnia W Hali
Ludowej. Czy ktoś miał przyjemność z w/w spektaklem w Gdyni albo w Warszawie?
Obserwuj wątek
    • Gość: Homar Re: Musical Hair w Hali Ludowej IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.04.02, 22:32
      Ja nie mialem przyjemnosci z tym musicalem w Wawie, ani w Gdyni :)

Ale chetnie pojde u nas, jesli tylko ceny blietow nie beda zbyt wygorowane.
      Ktos juz cos wie na ten temat?
      Pozdr
      • samozycie Re: Musical Hair w Hali Ludowej 04.04.02, 13:29
        Wlansie... jak z biletami? Zeby nie bylo jak z "Weselem"...
        • Gość: Jarosz Re: Musical Hair w Hali Ludowej IP: *.vogel.pl 04.04.02, 13:36
          Myślę, że aż tak źle nie będzie. W końcu Hala mieści co najmniej pięć-sześć
          razy tyle osób co Teatr Polski. Nie da się jednak ukryć, że nie możemy
          zostawiać kupienia biletów na "Hair" na ostatnią chwilę - spodziewam się dużego
          zainteresowania :-)))
          • samozycie Re: Musical Hair w Hali Ludowej 04.04.02, 13:46
            Ja jestem jak najbardziej "za". Czekam na dalsze informacje.
    • Gość: sheila Re: Musical Hair w Hali Ludowej IP: 217.153.127.* 04.04.02, 10:57
      Absolutnie i koniecznie!!!!Fantastyczna muzyka, taniec, śpiew!! Rewelacja!!!!!
      Nikt nie będzie się na tym nudził, a po spektaklu wszyscy są przepełnieni
      pozytywną energią. Kościelniak jest wielki!!! Aktorzy z Gdyni też są
      prześwietni. Ten spektakl ma chyba tylko jedną wadę - że się wogóle kończy.
      • Gość: big cyc Re: Musical Hair w Hali Ludowej IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 04.04.02, 11:19
        ja tam wole britney spears a nie jakies zramolale kawalki
        • Gość: Marta Re: Musical Hair w Hali Ludowej IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 04.04.02, 15:28
          Kto gra w tym musicalu ??
          • Gość: sheila Re: Musical Hair w Hali Ludowej IP: 217.153.127.* 04.04.02, 16:12
            Cezary Studniak, Kuba Szydłowski, Marta Smuk, Paweł i Piotr Kamińscy, Andrzej
            Śledź, Gosia Augustynów, Justyna Szafran, Monika Rowińska. Na początku grała
            też Katarzyna Jamróz, ale wybrała chałtury
            • Gość: Jarosz Link do podstrony o gdyńskim "Hair" IP: *.vogel.pl 04.04.02, 16:22
              www.teatrmuzyczny.tmiasto.pl/1/ha.htm

Tu do obejrzenia kilka zdjęć z tego spektaklu.
            • arvena Re: Musical Hair w Hali Ludowej 04.04.02, 17:23
              ja słyszałam że ma być w ludowej też meto ale nie wiem kiedy i czy w ogóle:)
            • arvena Re: Musical Hair w Hali Ludowej 04.04.02, 17:24
              miało być METRO- sorki:)
              • Gość: Marta Re: Musical Hair w Hali Ludowej IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 04.04.02, 17:36
                arvena napisał(a):

> miało być METRO- sorki:)

Metro było w Hali w październiku, ale owszem BĘDZIE - najprawdopodobniej
                pierwszego czerwca ...

dziękuję za informacje o aktorach
                czy ktoś wie gdzie można kupić bilety? numer telefonu ?

• Gość: tomki Re: Musical Hair w Hali Ludowej IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 05.04.02, 19:19
      Bilety po około 50 złotych. Ale nie ma ich jeszcze w sprzedaży. Mają być w
      poniedziałek.
    • Gość: IJ Re: Musical Hair w Hali Ludowej IP: 217.153.127.* 08.04.02, 13:34
      KONIECZNIE !!
    • Gość: Jarosz No i gdzie te bilety na "Hair"? IP: *.vogel.pl 09.04.02, 12:02
      Już wtorek, a bilety jeszcze do sprzedaży nie dotarły!!! Przynajmniej tak było
      w Empiku Megastore, gdzie o nie rano pytałem... Może ktoś z Was się pojawił
      przy jakiejś innej kasie?
      • Gość: rychu Re: No i gdzie te bilety na IP: *.wroc.gazeta.pl 09.04.02, 13:36
        Na stronie internetowej www.megaparty.pl można już zamawiać. Ale za to, czy
        skutecznie, to nie wiem.
      • samozycie Re: No i gdzie te bilety na 09.04.02, 14:55
        Hmm to moze sie umowimy i zrobimy zbiorowa wycieczke forumowiczow celem
        odchamienia? :)
    • Gość: Jarosz Środa. Biletów nadal nie ma! IP: *.vogel.pl 10.04.02, 11:18
      Co za obciach dla organizatora... Kto to w ogóle organizuje? Ignoranci jacyś
      czy co?

Pani w Dziale Muzycznym Empiku Megastore bezradnie rozłożyła ręce. I ja jej się
      nie dziwię - też bym na jej miejscu wymiękł.

Przy okazji: Rychu, gdzieś Ty widział na stronie Megaparty.pl jakąkolwiek
      wzmiankę o "Hair"? Szukałem - i nic. A może to też ci - hm - organizatorzy tak
      podali prasie?
      • Gość: rychu Re: Środa. Biletów nadal nie ma! IP: *.wroc.gazeta.pl 11.04.02, 14:44
        jak to gdzie widziałem? Na stronie www.megaparty.pl Trzeba klinąć w baner na
        górze strony
        • Gość: Jarosz Re: Środa. Biletów nadal nie ma! IP: *.vogel.pl 11.04.02, 15:14
          A, faktycznie jest :-))) Gotów bym był jednak przysiąc, że jeszcze wczoraj rano
          tego na stronie nie było. No ale mniejsza o to - dzięki serdeczne! :-)))
          • Gość: Jarosz Postscriptum IP: *.vogel.pl 11.04.02, 15:17
            Właśnie zauważyłem, że według Megaparty.pl 26 kwietnia br. przypada w
            niedzielę. Kalendarz sugeruje co innego...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka