Gość: yacho 11 IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 04.04.02, 21:53 zmienilem opony , otwieram okna , pedze samochodem nie zwazajac na dziury, totalny odlot , nirwana moj 10 letni samochod obudzil sie ze snu zimowego Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aa44 Re: zmienilem opony IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 04.04.02, 21:56 fajos Odpowiedz Link Zgłoś
mc_imic Re: zmienilem opony 05.04.02, 18:45 Tylko uwazaj, zeby ze stanu nirwany nie przejsc do stanu snu wiecznego. Amen! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yacho 1 Re: zmienilem opony IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 06.04.02, 17:02 mc zawwsze mi sie kojarzylo z mc2 - juz wiem jestes osiol lub osilca do kwadratu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: zmienilem opony IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.04.02, 18:11 Coś taki nerwowy. Zakładasz takie wątki, ze już 3-ci dzień myślę co by tu zmienić, chociaż jedna rzecz mi się marzy. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yacho 11 Re: zmienilem opony IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 06.04.02, 18:32 nie jezdem nerwowy , ale takich rzeczy nie rzyczy sie kierowcy oczywiscie mc /mc2/ nie chcialem obrazic ale raczej wzbudzic dalsza dyskuje , ciekawy jestem twych , twoich mysli , pomyslow mc sorki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: zmienilem opony IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.04.02, 18:37 Ja bym z chęcią zmienił samochód. Na letni. Cabrio - marka obojętna. A w zimie terenówka. I takie zmiany mi sie marzą. Co Ty na to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yacho 11 Re: zmienilem opony IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 06.04.02, 23:00 cabrio to jest pomysl - mi sie marzy garbus - ale nie nowy model zbyt nowocZesny jak na muj gust , garbus moze byc tez cabrio , terenowy niestety nie .SAtare samochody maja niegdysiejsza elegancje , wspomnienia przygody i same prowazda kierowce , kierowca w samochodzie z dusza to podroznik i odkrewca a nie tylko uczestenik ruchu drogowego. moja 10-letnia mazda wzbudza zachwyt swoja elegancja ,ale nie zawisc gdyz emanuje z niej aura zjawiska i artystyczna dusza - na trasie chetnie podwoze rozne osoby i lubie o niej opowiadac ..... terenowka w zimie dobry pomysl niestety te finanse .... Odpowiedz Link Zgłoś