Dodaj do ulubionych

zmienilem opony

IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 04.04.02, 21:53
zmienilem opony , otwieram okna , pedze samochodem nie zwazajac na
dziury, totalny odlot , nirwana moj 10 letni samochod obudzil sie ze
snu zimowego
Obserwuj wątek
    • Gość: aa44 Re: zmienilem opony IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 04.04.02, 21:56
      fajos
    • mc_imic Re: zmienilem opony 05.04.02, 18:45
      Tylko uwazaj, zeby ze stanu nirwany nie przejsc do stanu snu wiecznego. Amen!
      • Gość: yacho 1 Re: zmienilem opony IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 06.04.02, 17:02
        mc zawwsze mi sie kojarzylo z mc2 - juz wiem jestes osiol lub
        osilca do kwadratu
        • Gość: Janek Re: zmienilem opony IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.04.02, 18:11
          Coś taki nerwowy. Zakładasz takie wątki, ze już 3-ci dzień myślę co by tu
          zmienić, chociaż jedna rzecz mi się marzy. :)))
          • Gość: yacho 11 Re: zmienilem opony IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 06.04.02, 18:32
            nie jezdem nerwowy , ale takich rzeczy nie rzyczy sie kierowcy
            oczywiscie mc /mc2/ nie chcialem obrazic ale raczej wzbudzic dalsza
            dyskuje , ciekawy jestem twych , twoich mysli , pomyslow mc sorki
          • Gość: Janek Re: zmienilem opony IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.04.02, 18:37
            Ja bym z chęcią zmienił samochód. Na letni. Cabrio - marka obojętna. A w zimie
            terenówka. I takie zmiany mi sie marzą. Co Ty na to?
            • Gość: yacho 11 Re: zmienilem opony IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 06.04.02, 23:00
              cabrio to jest pomysl - mi sie marzy garbus - ale nie nowy model
              zbyt nowocZesny jak na muj gust , garbus moze byc tez cabrio ,
              terenowy niestety nie .SAtare samochody maja niegdysiejsza elegancje ,
              wspomnienia przygody i same prowazda kierowce , kierowca w samochodzie z
              dusza to podroznik i odkrewca a nie tylko uczestenik ruchu drogowego.
              moja 10-letnia mazda wzbudza zachwyt swoja elegancja ,ale nie zawisc
              gdyz emanuje z niej aura zjawiska i artystyczna dusza - na trasie chetnie
              podwoze rozne osoby i lubie o niej opowiadac ..... terenowka w zimie
              dobry pomysl niestety te finanse ....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka