Gość: hrabiaa IP: 213.77.64.* 05.04.02, 21:51 Czas zalozyc komitet wyborczy. Jest okazja skoku na miejska kase. Janek przyjmuje zapisy na radnych do zarzadu miasta. A potem, to my im pokazemy... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szarykot Re: Komitet Wyborczy Forumowiczow do Samorzadu 05.04.02, 21:58 a jakie są warunki coby radnym zostać? chętnie przeszedłbym na dietę, brzuszek trochę szpeci :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabiaa Re: Komitet Wyborczy Forumowiczow do Samorzadu IP: 213.77.64.* 05.04.02, 22:05 Regulamin do przeczytania, po opracowaniu. Brzuszek nie wazny. Szofer bedzie Ci wyprowadzal psa i brzuszek na spacer. Ratusz bedzie nasz i my ustalimy normy na brzuchy i pasibrzuchy. Tweorzmy lobby samych swoich. Tak, by nie roznilo sie od tego, dzisiejszego. Kasa i wadza bedzie nasza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MKK Re: Komitet Wyborczy Forumowiczow do Samorzadu IP: *.magma-net.pl 05.04.02, 22:12 Gość portalu: hrabiaa napisał(a): > Kasa i wadza bedzie nasza. Wchodzę w to... przyjmę każde stanowisko (najchętniej 1/2 etatu na xero). Odpowiedz Link Zgłoś
szarykot Re: Komitet Wyborczy Forumowiczow do Samorzadu 05.04.02, 22:13 > Wchodzę w to... przyjmę każde stanowisko (najchętniej 1/2 etatu na xero). chyba nie wiesz jakie zadymy potrafią być na xero!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MKK Re: Komitet Wyborczy Forumowiczow do Samorzadu IP: *.magma-net.pl 05.04.02, 22:21 szarykot napisał(a): > > Wchodzę w to... przyjmę każde stanowisko (najchętniej 1/2 etatu na xero). > > chyba nie wiesz jakie zadymy potrafią być na xero!!! Co mi tam ... pojmuję, że nożyczki dostanę w komplecie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabiaa Re: Komitet Wyborczy Forumowiczow do Samorzadu IP: 213.77.64.* 05.04.02, 22:27 Gość portalu: MKK napisał(a): > szarykot napisał(a): > > > > Wchodzę w to... przyjmę każde stanowisko (najchętniej 1/2 etatu na xe > ro). > > > > chyba nie wiesz jakie zadymy potrafią być na xero!!! > > Co mi tam ... pojmuję, że nożyczki dostanę w komplecie :) W komplecie dostaniesz opalacz i bikini, bys mogla korzystac z urokow bycia w zarzadzie podczas wyjazdow do Meksyku i na Mauritius. Tys byla wierna Forum, bedziesz nagrodzona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MKK Re: Komitet Wyborczy Forumowiczow do Samorzadu IP: *.magma-net.pl 05.04.02, 22:43 Gość portalu: hrabiaa napisał(a): > Gość portalu: MKK napisał(a): > > > szarykot napisał(a): > > > > > > Wchodzę w to... przyjmę każde stanowisko (najchętniej 1/2 etatu > na xe > > ro). > > > > > > chyba nie wiesz jakie zadymy potrafią być na xero!!! > > > > Co mi tam ... pojmuję, że nożyczki dostanę w komplecie :) > W komplecie dostaniesz opalacz i bikini, bys mogla korzystac z urokow bycia w > zarzadzie podczas wyjazdow do Meksyku i na Mauritius. Tys byla wierna Forum, > bedziesz nagrodzona. > Nie mam żadnych uwag. Idę odprasować kiecki, odkurzę kapelusz ... i jestem gotowa do podróży. Odpowiedz Link Zgłoś
szarykot Re: Komitet Wyborczy Forumowiczow do Samorzadu 05.04.02, 22:12 wow! wchodzę niezależnie od regulaminu (w razie czego to się go trochę zagnie :- ) kiedy będzie dostępny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabiaa Re: Komitet Wyborczy Forumowiczow do Samorzadu IP: 213.77.64.* 05.04.02, 22:17 Oglosmy konkurs na regilanim wadzy na Ratuszu wroxlawskim (koniecznie uwzglednic: szoferwo, psy, mieszkania w Exbudzie, ilosc rautow tygodniow, ilosc i jakosc kolesiow.) Kurde, za najlepszy regulamin ufundujemy nagrode. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kociątko Re: Komitet Wyborczy Forumowiczow do Samorzadu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.04.02, 22:24 bawcie się w te komitety, bawcie :) a ja i tak dyktatorem zostanę. :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabiaa Re: Komitet Wyborczy Forumowiczow do Samorzadu IP: 213.77.64.* 05.04.02, 22:37 Dzizusie ! Praprawnuczka Josifa Wissarionowicza ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyfer Re: Komitet Wyborczy Forumowiczow do Samorzadu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.04.02, 22:43 ja moge byc szoferem. ale pod warunkiem, ze po uplywie kadencji samochod przejdzie na moja wlasnosc :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabiaa Regulamin czas juz tworzyc IP: 213.77.64.* 05.04.02, 22:52 Skoro Cyfer chcesz ? Czemu nie ! My, to jak Pawlak, bedziemy uzywac Syrenek. REGULAMIN KOMITETU: 1. Bede "uczciwym" czlonkiem zarzadu miasta. 2. Bede myslal o "innych uczciwych"czlonkach zarzadu i ich rodzinach. 3. Nie bede korzystal z koneksji innych lecz tylko wlasnych. 4. Do wyprowadzania przez szoferow bede "uzywal" psow rasowych. 5...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kociątko Re: Komitet Wyborczy Forumowiczow do Samorzadu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.04.02, 22:55 hrabio, nie sugeruj się kocimi wąsikami :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żarłacz Re: Komitet Wyborczy Forumowiczow do Samorzadu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.04.02, 22:53 ja poproszę o stanowisko wicedyrektora wszystko jedno jakiego wydziału. Wicedyrektor nie odpowiada za nic, a kompetencje i uposażnie ma jak dyrektor. Najchetniej administracyjny ( Gosiu, na początek podniosłabym pensyjke Paniom od xero, co Ty na to?) Z góry dziekuje Żarlacz Niepospolity Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyfer Re: Komitet Wyborczy Forumowiczow do Samorzadu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.04.02, 22:59 przemyslalem sprawe: 1.marke samochodu ja ustale 2.nie bede wyprowadzal psow 3.bede mial wstep na wszystkie rauty, a w drodze powrotnej zapewniona eskorte strazy miejskiej lub policji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MKK Re: Komitet Wyborczy Forumowiczow do Samorzadu IP: *.magma-net.pl 05.04.02, 23:29 Gość portalu: Żarłacz napisał(a): > ja poproszę o stanowisko wicedyrektora wszystko jedno jakiego wydziału. > (...) ( Gosiu, na początek podniosłabym pensyjke Paniom > od xero, co Ty na to?) Absolutnie bez sprzeciwu. Pion administracyjny musi być szczególnie rozbudowany i doceniony! Tym bardziej, że już zaczynamy wcielać w życie paragraf : "2. Bede myslal o "innych uczciwych"czlonkach zarzadu i ich rodzinach." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tirsa Re: Komitet Wyborczy Forumowiczow do Samorzadu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.04.02, 23:20 Hrabio... hmmm... czy myśmy już raz tych stanowisk nie obsadzali??... Miałam być jakimś głównym fontannowym czy innym rzecznikiem prasowym ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sew Re: Komitet Wyborczy Forumowiczow do Samorzadu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.04.02, 23:30 to ja sobie rezerwuję być Panem od Kultury, albo nie, zrobicie mnie zarządcą, albo nie, zrobię miastu festiwal, najlepiej wszytsko naraz- będę rzetelny....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pafik Re: Komitet Wyborczy Forumowiczow do Samorzadu IP: *.kom-net.pl 06.04.02, 13:30 Gość portalu: hrabiaa napisał(a): > Czas zalozyc komitet wyborczy. Jest okazja skoku na miejska kase. Janek > przyjmuje zapisy na radnych do zarzadu miasta. A potem, to my im pokazemy... Hrabioo, a dasz sie skorumpowac, jak to juz kiedys zapowiadales? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsha Re: Komitet Wyborczy Forumowiczow do Samorzadu IP: 192.168.0.* 06.04.02, 13:36 są jeszcze jakieś stanowiska do obsadzenia? jestem zaradna i obrotna :) (byle nie posada sprzątaczki- alergia na kurz...) ostatnio mężczyźni o kulturze Wrocławia decydują. czas oddać władzę w ręce pań! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Homar Re: Komitet Wyborczy Forumowiczow do Samorzadu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.04.02, 13:48 Postuluje, zeby dac marshy jakas dobra posade, to nam do Wawy nie ucieknie! Ja skromnie moge posiedziec w Komisji ds. Nic Nie Robienia. Bede jezdzil z cyfrem po miescie i Nic Nie Robil. Prosbe swa uzasadniam tym, ze mam spodnie w paski, przydadza sie na Karaibach. Odpowiedz Link Zgłoś
kombos Re: Komitet Wyborczy Forumowiczow do Samorzadu 06.04.02, 15:04 władza w ręce pań w warszawce - powiedział kombos zza grobu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Komitet Wyborczy Forumowiczow do Samorzadu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.04.02, 15:20 kombos napisał(a): > władza w ręce pań w warszawce - powiedział kombos zza grobu Forumowicze!!! Kombos na śmierć się zakochał. W Marshy oczywiście. Stąd żądanie oddania władzy w ręce Pań ze stolicy, a jak wiadomo Marsha tam wyjeżdża. Cuda. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kombos Re: Komitet Wyborczy Forumowiczow do Samorzadu 06.04.02, 15:24 Gość portalu: Janek napisał(a): > kombos napisał(a): > > > władza w ręce pań w warszawce - powiedział kombos zza grobu > > Forumowicze!!! Kombos na śmierć się zakochał. W Marshy oczywiście. Stąd żądanie > > oddania władzy w ręce Pań ze stolicy, a jak wiadomo Marsha tam wyjeżdża. Cuda. > :))) nadinterpretacja faktów - na razie była mowa tylko o ślubie, ale żeby się od razu zakochiwać - powiedział kombos zza grobu - no właśnie to dodatkowe utrudnienie, przecież ja nie żyję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Komitet Wyborczy Forumowiczow do Samorzadu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.04.02, 15:27 Nie żyjesz oczywiście, bo się na śmierć zakochałeś. Moje gratulacje. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kombos Re: Komitet Wyborczy Forumowiczow do Samorzadu 06.04.02, 15:29 Gość portalu: Janek napisał(a): > Nie żyjesz oczywiście, bo się na śmierć zakochałeś. Moje gratulacje. :))) nie żyłem już jakiś czas temu, a spotkanie było wczoraj, a co do komitetu wyborczego to... niewiele mamy do powiedzenia w tej sprawie zza zaświatów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Komitet Wyborczy Forumowiczow do Samorzadu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.04.02, 15:36 No tak. W sprawie komitetów tylko Bóg wie co robić. A pierwszy po Bogu jest JWP Hrabia i jego zarządzenia tu obowiązują. Ślub przesuń na po wyborach, a teraz siadaj i pisz regulamin, bo wg niego mam zapisy robić. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kombos Re: Komitet Wyborczy Forumowiczow do Samorzadu 06.04.02, 15:48 Gość portalu: Janek napisał(a): > No tak. W sprawie komitetów tylko Bóg wie co robić. A pierwszy po Bogu jest JWP > > Hrabia i jego zarządzenia tu obowiązują. Ślub przesuń na po wyborach, a teraz > siadaj i pisz regulamin, bo wg niego mam zapisy robić. :))) w takim razie proszę o stanowisko w departamencie do spraw kontaktów z zaświatami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Komitet Wyborczy Forumowiczow do Samorzadu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.04.02, 15:55 Musisz złożyc oświadczenie, że umiesz posługiwać się bluffem i antycypacją. Odpowiedz Link Zgłoś
kombos Re: Komitet Wyborczy Forumowiczow do Samorzadu 06.04.02, 16:00 Gość portalu: Janek napisał(a): > Musisz złożyc oświadczenie, że umiesz posługiwać się bluffem i antycypacją. interferencja paratranscendetalna interlinearności prospacjalnej antycypuje paradygmat kostrukturalnej metatezy. To był bluff. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabiaa Re: Komitet Wyborczy Forumowiczow do Samorzadu IP: 213.77.64.* 06.04.02, 15:55 Z pomoca Janka mozesz objac zarzadem wroclawskie cmentarze. Fucha super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Komitet Wyborczy Forumowiczow do Samorzadu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.04.02, 16:00 JWP Hrabio "basenów" /popularnie kaczkami je nazywają/ proszę nikomu nie przydzielać. Mam na oku specjalistę od badania przyczyn utonięć. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martwy Re: Komitet Wyborczy Forumowiczow do Samorzadu IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 06.04.02, 17:16 zle sie chlopcy bawicie a nam chodzi o zycie - zadamy ciszy na cmentarzach i walki z robakami uuuuuuuuuuuuha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabiaa Re: Komitet Wyborczy Forumowiczow do Samorzadu IP: 213.77.64.* 06.04.02, 22:00 Wadzy, a nie robakow. Odpowiedz Link Zgłoś
yetta Re: Komitet Wyborczy Forumowiczow do Samorzadu 06.04.02, 13:51 A mnie się marzy miejsce w jakiejś komisji przetargowej na zarządzanie. Zwyciężyłby wówczas najlepszy tzn. ten który bierze najmniej, a daje od siebie najwięcej... Mieszkancom Wrocławia oczywiście :))) Zgadzam się zostać jednoosobowym przedstawicielem tychże... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabiaa Re: Komitet Wyborczy Forumowiczow do Samorzadu IP: 213.77.64.* 06.04.02, 22:01 Dla kombosa osinowy kolek, dla nas wadza. Odpowiedz Link Zgłoś
kombos Re: Komitet Wyborczy Forumowiczow do Samorzadu 07.04.02, 14:45 nie wiem co to wadza ale osinowy kolek dla mnie to szczytna idea, której powinniśmy poświęcć więcej uwagi na forum. osinowy kolek to piękna rzecz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabiaa Re: Komitet Wyborczy Forumowiczow do Samorzadu IP: 213.77.64.* 07.04.02, 15:41 Dostaniesz licencje na sprzedaz na terenie Ratusza osinowych kolkow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Komitet Wyborczy Forumowiczow do Samorzadu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.04.02, 15:52 JWP Hrabio. Jak zwykle Jaśniepan ma rację. Jak wygramy, to upiory przeszłości szwendające się po ratuszu trzeba zakołkować. Pudła i ich utrzymanie w porównaniu do kołków są znacznie droższe. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabiaa Re: Komitet Wyborczy Forumowiczow do Samorzadu IP: 213.77.64.* 07.04.02, 22:42 Tak, tak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tirsa Re: Komitet Wyborczy Forumowiczow do Samorzadu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.04.02, 23:43 Hrabio... ponawiam pytanie.... czy myśmy już aby raz stanowisk nie obsadzali?? ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefano Re: Komitet Wyborczy Forumowiczow do Samorzadu IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 07.04.02, 23:41 Czy miejsce dla Stefano bedzie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żarłacz Re: Komitet Wyborczy Forumowiczow do Samorzadu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.04.02, 01:20 Stefano, dla Ciebie proponuję stanowisko przewodniczacego najwyższej komisji kontrolujacej bezprawne spalanie śmieci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: feran Re: Komitet Wyborczy Forumowiczow do Samorzadu IP: *.txucom.net 08.04.02, 02:02 Ja to chcialbym byc "szara eminencja".Nie chce nigdzie wyjezdzac,a zwlaszcza do Meksyku,samochod mam,szofera nie potrzebuje.Jedyne co mnie interesuje to budowa obwodnic i autostrad.Przekupie,przekrece.popre kazdy program budowy drog.Zabiore emerytom,rencistom i szpitalom a drogi zbuduje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefano Re: Komitet Wyborczy Forumowiczow do Samorzadu IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 08.04.02, 11:18 Dzieki,dzieki,dzieki wiec jednak troche mnie cenicie , co prawda wsrod smieci dajecie mi akces , ale na smieciach mozna sie dorobic .Mysle , ze jak sie wykarze to i wyzsze honory mnie trafia . Pierwszy raz pojawil sie usmiech na mojej twarzy w dniu dzisiejszym . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyrysek Re: Komitet Wyborczy Forumowiczow do Samorzadu IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.04.02, 03:02 chetnie obejme stanowisko degustatora jednoczesnie moge pracowac jako nadzorca spotkan integracyjnych oraz na pol etatu w kinie (gosci do krzeselka prowadzic) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefano Re: Komitet Wyborczy Forumowiczow do Samorzadu IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 08.04.02, 11:22 a krzeselka u nas budut elektryczne , ot i supriza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabiaa Re: Komitet Wyborczy Forumowiczow do Samorzadu IP: 213.77.64.* 08.04.02, 18:14 te krzeselka dla Rysia C.? Dzisiaj widzialem te zmore w TV. Dzizusie. On wierzy dalej w swa uzdrawiajaca moc. Ten post, to nie rozdzial stanowisk, to przygotowanie kampanii wyborczej forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyrysek Re: Komitet Wyborczy Forumowiczow do Samorzadu IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.04.02, 18:26 Hrabio, czyzbys o krzeselko chcial zawalczyc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefano Re: Komitet Wyborczy Forumowiczow do Samorzadu IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 09.04.02, 00:23 OK , rozumiem , ze tworzy sie zubkultura forumowiczow ktora chce zajac polityczna pozycje . Jestem za . Co dalej ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefano Re: Komitet Wyborczy Forumowiczow do Samorzadu IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 09.04.02, 00:24 Przypomne niesmialo , ze byl czas gdy proponowalem stworzenie partii wlasnie z forumowiczow i ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żarłacz Re: Komitet Wyborczy Forumowiczow do Samorzadu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.04.02, 01:24 Stefanku, my nie chcemy partii, my robimy skok na kasę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefano Re: Komitet Wyborczy Forumowiczow do Samorzadu IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 09.04.02, 20:44 Rozumiem , ale to nudne , to robia wszyscy . Chetnie bym sobie z Toba popaplal , ale opuszczam f. na miesiac . Ciao, Stefanek , kiedys byly takie fajne ciasteczka Stefanki , ej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Komitet Wyborczy Forumowiczow do Samorzadu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.04.02, 20:50 Ciasteczka były i są. Torty też. Wszystko ekstra sort. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Komitet Wyborczy Forumowiczow do Samorzadu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.04.02, 17:06 Jąsnie Panie Hrabio. Zgodnie z poleceniem opracowałem podstawowe zasady zapisów kandydatów do samorządu wrocławskiego i związanej z tym dalszej obszady stanowisk. Żeby sie nie przemęczać wykorzystałem rady, które kiedyś przekazałem Wędzonce do gry w pokera. Jak zostac kandydatem: 1. Znac prawdopodobieństwo,/wiedzą kto z kim i kiedy/, 2. Byc cierpliwym,/umieć czekac, aż się komus noga powinie/, 3. Umiec spekulowć,/istotne przy przetargach/, 4. Nie wpadac w panikę, /gdy zapukają do drzwi organy ścigania/, 5. Liczyc wyłącznie na siebie, /tzn. miec dobre układy w prokuraturze i sądzie/, 6. Miec poczucie właściwej miary,/ nie brać się za byle g..../, 7. Być oportunistami, /wyczuc przeciwników/. Wyadaje się też konieczne zalecenie, żeby każdy kandydat posiadał dodatkowe środki w postaci bluffu i antycypacji. Po przyjęciu powyższych zasad przez JWP Hrabiego wejdą one w życie z dniem podpisania. Jak zawsze z szacunkiem, etcetera, itd., itp. Odpowiedz Link Zgłoś
szarykot Re: Komitet Wyborczy Forumowiczow do Samorzadu 09.04.02, 19:36 > 1. Znac prawdopodobieństwo,/wiedzą kto z kim i kiedy/, > 2. Byc cierpliwym,/umieć czekac, aż się komus noga powinie/, > 3. Umiec spekulowć,/istotne przy przetargach/, > 4. Nie wpadac w panikę, /gdy zapukają do drzwi organy ścigania/, > 5. Liczyc wyłącznie na siebie, /tzn. miec dobre układy w prokuraturze i sądzie/ > 6. Miec poczucie właściwej miary,/ nie brać się za byle g..../, > 7. Być oportunistami, /wyczuc przeciwników/. phi! tylko tyle? tego nas juz w przedszkolu uczyli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Komitet Wyborczy Forumowiczow do Samorzadu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.04.02, 20:07 To co? Mam zapisać? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabiaa Re: Komitet Wyborczy Forumowiczow do Samorzadu IP: 213.77.64.* 09.04.02, 21:18 Janek, jakie zasady i reguly ? Gdzie miejsce na wadze ? Odpowiedz Link Zgłoś
szarykot Re: Komitet Wyborczy Forumowiczow do Samorzadu 09.04.02, 21:26 ale nie trzeba się ważyć??? ja nie chcę, ja się wstydzę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabiaa Re: Komitet Wyborczy Forumowiczow do Samorzadu IP: 213.77.64.* 09.04.02, 21:28 Czys to rzeczniczka Strazy Miejskiej ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Komitet Wyborczy Forumowiczow do Samorzadu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.04.02, 21:33 JWP Hrabio. To zapisywać jak do przedszkola? Z opłatami odpowiednimi rozumiem. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bunia Re: Komitet Wyborczy Forumowiczow do Samorzadu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.04.02, 11:09 Ja chętnie utworze gabinet cieni (dość spory ten mój cień będzie!) Ewentualnie poprowadzę silnie dotowany bufet magistracki! (pchajmy się do koryta!) Zwracam się z uprzejmą acz stanowczą prośbą o uwzględnienie mojej kandydatury w obsadzaniu stołków! Z góry serdecznie dziękuję za poparcie, Bunia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: de Re: Komitet Wyborczy Forumowiczow do Samorzadu IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 10.04.02, 12:13 może i dla mnie jakiś stołeczek się znajdzie, mam kilka pomysłow na dalsze Zdroje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tirsa Re: Komitet Wyborczy Forumowiczow do Samorzadu IP: *.elbacsb.com.pl 10.04.02, 15:01 A ja sobei będę stała z boku, obserwowała i z udawolstwem komentowała na forum poczynania nowej wadzy ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bunia Re: Komitet Wyborczy Forumowiczow do Samorzadu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.04.02, 15:24 najłatwiej krytykować - a samemu chwycic za stołek nie łaska?! taka okazja!? może być fajnie, Tirsa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabiaa Re: Komitet Wyborczy Forumowiczow do Samorzadu IP: 213.77.64.* 10.04.02, 17:33 To ma byc komitet wyborczy, a nie komitet rozdawania synekur. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Komitet Wyborczy Forumowiczow do Samorzadu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.04.02, 17:50 JWP Hrabio. Wszystkich zgłaszających się już zapisałem. Czy teraz mam każdemu teczkę zakładać i czy z IPN-em to uzgodnić. Może przed założenim niech każdy przeglądnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabiaa Re: Komitet Wyborczy Forumowiczow do Samorzadu IP: 213.77.64.* 10.04.02, 19:53 Slusznie, zgodnie z linia partii. Odpowiedz Link Zgłoś
szarykot Re: Komitet Wyborczy Forumowiczow do Samorzadu 10.04.02, 20:51 ja mogę swoją teczke podrzucić, w charakterze kapitału początkowego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Komitet Wyborczy Forumowiczow do Samorzadu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.04.02, 21:08 Dla Ciebie po znajomości, jako dla wybitnego rowerzysty, wyjątek zrobimy. Na zebraniu Komitetu oczywiście Forumowiczów założymy plecak. Na rowerze z plecakiem poręczniej i bezpieczniej. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
szarykot Re: Komitet Wyborczy Forumowiczow do Samorzadu 10.04.02, 21:26 nie lubię plecaka bo mi się momentalnie pod nim plecy mokre robią :P wolałbym jakiś zgrabny koszyczek na bagażnik, albo jeszcze lepiej, sakwy z logo gazety :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Komitet Wyborczy Forumowiczow do Samorzadu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.04.02, 21:30 A jak Ci sie torby podobają. Jako nowa władza moglibyśmy podatek od ilości zębatek wprowadzić tak, ze rowerzyści z torbami by pojechali. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
szarykot Re: Komitet Wyborczy Forumowiczow do Samorzadu 10.04.02, 21:37 żebyśmy my z torbami nie poszli :) ja proponuję rowerzystów zostawić w spokoju, bo jednak tego środowiska nie zanieczyszczają... MAM IDEĘ!! proponuję opodatkować kanarów (tylko jeszcze nie wiem od czego)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aniel Re: Komitet Wyborczy Forumowiczow do Samorzadu IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 11.04.02, 21:16 Zgłaszam swoją kandydaturę. Jestem specjalistką ds. leniuchowania. Mam ponad dwudziestoletnie doświadczenie w Nic Nie Robieniu... Główną zasadą jaką kieruję się w życiu, jest stwierdzenie: po co robić coś , co może zrobić ktoś inny. Obiecuję godnie was reprezentować i nie splamić moich pięknych rączek pracą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabiaa Re: Komitet Wyborczy Forumowiczow do Samorzadu IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 12.04.02, 13:52 Chętnych obowiązuje lustracja. Świadectwa IPN prosze wysyłać na adres Gazety. Odpowiedz Link Zgłoś