Dodaj do ulubionych

Komitet Wyborczy Forumowiczow do Samorzadu

IP: 213.77.64.* 05.04.02, 21:51
Czas zalozyc komitet wyborczy. Jest okazja skoku na miejska kase. Janek
przyjmuje zapisy na radnych do zarzadu miasta. A potem, to my im pokazemy...
Obserwuj wątek
    • szarykot Re: Komitet Wyborczy Forumowiczow do Samorzadu 05.04.02, 21:58
      a jakie są warunki coby radnym zostać? chętnie przeszedłbym na dietę, brzuszek
      trochę szpeci :)
      • Gość: hrabiaa Re: Komitet Wyborczy Forumowiczow do Samorzadu IP: 213.77.64.* 05.04.02, 22:05
        Regulamin do przeczytania, po opracowaniu. Brzuszek nie wazny. Szofer bedzie
        Ci wyprowadzal psa i brzuszek na spacer. Ratusz bedzie nasz i my ustalimy
        normy na brzuchy i pasibrzuchy.
        Tweorzmy lobby samych swoich. Tak, by nie roznilo sie od tego, dzisiejszego.
        Kasa i wadza bedzie nasza.
        • Gość: MKK Re: Komitet Wyborczy Forumowiczow do Samorzadu IP: *.magma-net.pl 05.04.02, 22:12
          Gość portalu: hrabiaa napisał(a):

> Kasa i wadza bedzie nasza.

Wchodzę w to... przyjmę każde stanowisko (najchętniej 1/2 etatu na xero).
          • szarykot Re: Komitet Wyborczy Forumowiczow do Samorzadu 05.04.02, 22:13
            > Wchodzę w to... przyjmę każde stanowisko (najchętniej 1/2 etatu na xero).

chyba nie wiesz jakie zadymy potrafią być na xero!!!
            • Gość: MKK Re: Komitet Wyborczy Forumowiczow do Samorzadu IP: *.magma-net.pl 05.04.02, 22:21
              szarykot napisał(a):

> > Wchodzę w to... przyjmę każde stanowisko (najchętniej 1/2 etatu na xero).
              >
              > chyba nie wiesz jakie zadymy potrafią być na xero!!!

Co mi tam ... pojmuję, że nożyczki dostanę w komplecie :)
              • Gość: hrabiaa Re: Komitet Wyborczy Forumowiczow do Samorzadu IP: 213.77.64.* 05.04.02, 22:27
                Gość portalu: MKK napisał(a):

> szarykot napisał(a):
                >
                > > > Wchodzę w to... przyjmę każde stanowisko (najchętniej 1/2 etatu na xe
                > ro).
                > >
                > > chyba nie wiesz jakie zadymy potrafią być na xero!!!
                >
                > Co mi tam ... pojmuję, że nożyczki dostanę w komplecie :)
                W komplecie dostaniesz opalacz i bikini, bys mogla korzystac z urokow bycia w
                zarzadzie podczas wyjazdow do Meksyku i na Mauritius. Tys byla wierna Forum,
                bedziesz nagrodzona.

• Gość: MKK Re: Komitet Wyborczy Forumowiczow do Samorzadu IP: *.magma-net.pl 05.04.02, 22:43

> Gość portalu: MKK napisał(a):
                  >
                  > > szarykot napisał(a):
                  > >
                  > > > > Wchodzę w to... przyjmę każde stanowisko (najchętniej 1/2 etatu
                  > na xe
                  > > ro).
                  > > >
                  > > > chyba nie wiesz jakie zadymy potrafią być na xero!!!
                  > >
                  > > Co mi tam ... pojmuję, że nożyczki dostanę w komplecie :)
                  > W komplecie dostaniesz opalacz i bikini, bys mogla korzystac z urokow bycia w
                  > zarzadzie podczas wyjazdow do Meksyku i na Mauritius. Tys byla wierna Forum,
                  > bedziesz nagrodzona.
                  >

Nie mam żadnych uwag. Idę odprasować kiecki, odkurzę kapelusz ... i jestem gotowa
                  do podróży.
        • szarykot Re: Komitet Wyborczy Forumowiczow do Samorzadu 05.04.02, 22:12
          wow! wchodzę niezależnie od regulaminu (w razie czego to się go trochę zagnie :-
          ) kiedy będzie dostępny?
          • Gość: hrabiaa Re: Komitet Wyborczy Forumowiczow do Samorzadu IP: 213.77.64.* 05.04.02, 22:17
            Oglosmy konkurs na regilanim wadzy na Ratuszu wroxlawskim (koniecznie
            uwzglednic: szoferwo, psy, mieszkania w Exbudzie, ilosc rautow tygodniow,
            ilosc i jakosc kolesiow.) Kurde, za najlepszy regulamin ufundujemy nagrode.
            • Gość: Kociątko Re: Komitet Wyborczy Forumowiczow do Samorzadu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.04.02, 22:24
              bawcie się w te komitety, bawcie :) a ja i tak dyktatorem zostanę. :P
              • Gość: hrabiaa Re: Komitet Wyborczy Forumowiczow do Samorzadu IP: 213.77.64.* 05.04.02, 22:37
                Dzizusie ! Praprawnuczka Josifa Wissarionowicza ?
                • Gość: cyfer Re: Komitet Wyborczy Forumowiczow do Samorzadu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.04.02, 22:43
                  ja moge byc szoferem. ale pod warunkiem, ze po uplywie kadencji samochod przejdzie na moja wlasnosc :-))))
                  • Gość: hrabiaa Regulamin czas juz tworzyc IP: 213.77.64.* 05.04.02, 22:52
                    Skoro Cyfer chcesz ? Czemu nie ! My, to jak Pawlak, bedziemy uzywac Syrenek.

REGULAMIN KOMITETU:

1. Bede "uczciwym" czlonkiem zarzadu miasta.
                    2. Bede myslal o "innych uczciwych"czlonkach zarzadu i ich rodzinach.
                    3. Nie bede korzystal z koneksji innych lecz tylko wlasnych.
                    4. Do wyprowadzania przez szoferow bede "uzywal" psow rasowych.
                    5......
                • Gość: Kociątko Re: Komitet Wyborczy Forumowiczow do Samorzadu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.04.02, 22:55
                  hrabio, nie sugeruj się kocimi wąsikami :P
    • Gość: Żarłacz Re: Komitet Wyborczy Forumowiczow do Samorzadu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.04.02, 22:53
      ja poproszę o stanowisko wicedyrektora wszystko jedno jakiego wydziału.
      Wicedyrektor nie odpowiada za nic, a kompetencje i uposażnie ma jak dyrektor.
      Najchetniej administracyjny ( Gosiu, na początek podniosłabym pensyjke Paniom
      od xero, co Ty na to?)
      Z góry dziekuje
      Żarlacz Niepospolity
      • Gość: cyfer Re: Komitet Wyborczy Forumowiczow do Samorzadu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.04.02, 22:59
        przemyslalem sprawe:
        1.marke samochodu ja ustale
        2.nie bede wyprowadzal psow
        3.bede mial wstep na wszystkie rauty, a w drodze powrotnej zapewniona eskorte strazy miejskiej lub policji
      • Gość: MKK Re: Komitet Wyborczy Forumowiczow do Samorzadu IP: *.magma-net.pl 05.04.02, 23:29
        Gość portalu: Żarłacz napisał(a):

> ja poproszę o stanowisko wicedyrektora wszystko jedno jakiego wydziału.
        > (...) ( Gosiu, na początek podniosłabym pensyjke Paniom
        > od xero, co Ty na to?)

Absolutnie bez sprzeciwu. Pion administracyjny musi być szczególnie rozbudowany i
        doceniony!
        Tym bardziej, że już zaczynamy wcielać w życie paragraf :
        "2. Bede myslal o "innych uczciwych"czlonkach zarzadu i ich rodzinach."

• Gość: Tirsa Re: Komitet Wyborczy Forumowiczow do Samorzadu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.04.02, 23:20
      Hrabio... hmmm... czy myśmy już raz tych stanowisk nie obsadzali??...
      Miałam być jakimś głównym fontannowym czy innym rzecznikiem prasowym ;-)
    • Gość: sew Re: Komitet Wyborczy Forumowiczow do Samorzadu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.04.02, 23:30
      to ja sobie rezerwuję być Panem od Kultury, albo nie, zrobicie mnie zarządcą,
      albo nie, zrobię miastu festiwal, najlepiej wszytsko naraz- będę rzetelny.......
    • Gość: Pafik Re: Komitet Wyborczy Forumowiczow do Samorzadu IP: *.kom-net.pl 06.04.02, 13:30

> Czas zalozyc komitet wyborczy. Jest okazja skoku na miejska kase. Janek
      > przyjmuje zapisy na radnych do zarzadu miasta. A potem, to my im pokazemy...

Hrabioo, a dasz sie skorumpowac, jak to juz kiedys zapowiadales? :)
      • Gość: marsha Re: Komitet Wyborczy Forumowiczow do Samorzadu IP: 192.168.0.* 06.04.02, 13:36
        są jeszcze jakieś stanowiska do obsadzenia? jestem zaradna i obrotna :)
        (byle nie posada sprzątaczki- alergia na kurz...)
        ostatnio mężczyźni o kulturze Wrocławia decydują. czas oddać władzę w ręce pań!
        • Gość: Homar Re: Komitet Wyborczy Forumowiczow do Samorzadu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.04.02, 13:48
          Postuluje, zeby dac marshy jakas dobra posade, to nam do Wawy nie ucieknie!

Ja skromnie moge posiedziec w Komisji ds. Nic Nie Robienia. Bede jezdzil z
          cyfrem po miescie i Nic Nie Robil.
          Prosbe swa uzasadniam tym, ze mam spodnie w paski, przydadza sie na Karaibach.

• kombos Re: Komitet Wyborczy Forumowiczow do Samorzadu 06.04.02, 15:04
          władza w ręce pań w warszawce - powiedział kombos zza grobu
          • Gość: Janek Re: Komitet Wyborczy Forumowiczow do Samorzadu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.04.02, 15:20
            kombos napisał(a):

> władza w ręce pań w warszawce - powiedział kombos zza grobu

Forumowicze!!! Kombos na śmierć się zakochał. W Marshy oczywiście. Stąd żądanie
            oddania władzy w ręce Pań ze stolicy, a jak wiadomo Marsha tam wyjeżdża. Cuda.
            :)))
            • kombos Re: Komitet Wyborczy Forumowiczow do Samorzadu 06.04.02, 15:24
              Gość portalu: Janek napisał(a):

> kombos napisał(a):
              >
              > > władza w ręce pań w warszawce - powiedział kombos zza grobu
              >
              > Forumowicze!!! Kombos na śmierć się zakochał. W Marshy oczywiście. Stąd żądanie
              >
              > oddania władzy w ręce Pań ze stolicy, a jak wiadomo Marsha tam wyjeżdża. Cuda.
              > :)))

nadinterpretacja faktów - na razie była mowa tylko o ślubie, ale żeby się od razu
              zakochiwać - powiedział kombos zza grobu - no właśnie to dodatkowe utrudnienie,
              przecież ja nie żyję

• Gość: Janek Re: Komitet Wyborczy Forumowiczow do Samorzadu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.04.02, 15:27
                Nie żyjesz oczywiście, bo się na śmierć zakochałeś. Moje gratulacje. :)))
                • kombos Re: Komitet Wyborczy Forumowiczow do Samorzadu 06.04.02, 15:29

> Nie żyjesz oczywiście, bo się na śmierć zakochałeś. Moje gratulacje. :)))

nie żyłem już jakiś czas temu, a spotkanie było wczoraj, a co do komitetu
                  wyborczego to... niewiele mamy do powiedzenia w tej sprawie zza zaświatów

• Gość: Janek Re: Komitet Wyborczy Forumowiczow do Samorzadu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.04.02, 15:36
                    No tak. W sprawie komitetów tylko Bóg wie co robić. A pierwszy po Bogu jest JWP
                    Hrabia i jego zarządzenia tu obowiązują. Ślub przesuń na po wyborach, a teraz
                    siadaj i pisz regulamin, bo wg niego mam zapisy robić. :)))
                    • kombos Re: Komitet Wyborczy Forumowiczow do Samorzadu 06.04.02, 15:48

> No tak. W sprawie komitetów tylko Bóg wie co robić. A pierwszy po Bogu jest JWP
                      >
                      > Hrabia i jego zarządzenia tu obowiązują. Ślub przesuń na po wyborach, a teraz
                      > siadaj i pisz regulamin, bo wg niego mam zapisy robić. :)))

w takim razie proszę o stanowisko w departamencie do spraw kontaktów z zaświatami
                      • Gość: Janek Re: Komitet Wyborczy Forumowiczow do Samorzadu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.04.02, 15:55
                        Musisz złożyc oświadczenie, że umiesz posługiwać się bluffem i antycypacją.
                        • kombos Re: Komitet Wyborczy Forumowiczow do Samorzadu 06.04.02, 16:00

> Musisz złożyc oświadczenie, że umiesz posługiwać się bluffem i antycypacją.

interferencja paratranscendetalna interlinearności prospacjalnej antycypuje
                          paradygmat kostrukturalnej metatezy. To był bluff.

• Gość: hrabiaa Re: Komitet Wyborczy Forumowiczow do Samorzadu IP: 213.77.64.* 06.04.02, 15:55
                        Z pomoca Janka mozesz objac zarzadem wroclawskie cmentarze. Fucha super.
                        • Gość: Janek Re: Komitet Wyborczy Forumowiczow do Samorzadu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.04.02, 16:00
                          JWP Hrabio "basenów" /popularnie kaczkami je nazywają/ proszę nikomu nie
                          przydzielać. Mam na oku specjalistę od badania przyczyn utonięć. :)))
                        • Gość: martwy Re: Komitet Wyborczy Forumowiczow do Samorzadu IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 06.04.02, 17:16
                          zle sie chlopcy bawicie a nam chodzi o zycie - zadamy ciszy na
                          cmentarzach i walki z robakami uuuuuuuuuuuuha
                          • Gość: hrabiaa Re: Komitet Wyborczy Forumowiczow do Samorzadu IP: 213.77.64.* 06.04.02, 22:00
                            Wadzy, a nie robakow.
    • yetta Re: Komitet Wyborczy Forumowiczow do Samorzadu 06.04.02, 13:51
      A mnie się marzy miejsce w jakiejś komisji przetargowej na zarządzanie.
      Zwyciężyłby wówczas najlepszy tzn. ten który bierze najmniej, a daje od siebie
      najwięcej...
      Mieszkancom Wrocławia oczywiście :))) Zgadzam się zostać jednoosobowym
      przedstawicielem tychże...
      • Gość: hrabiaa Re: Komitet Wyborczy Forumowiczow do Samorzadu IP: 213.77.64.* 06.04.02, 22:01
        Dla kombosa osinowy kolek, dla nas wadza.
        • kombos Re: Komitet Wyborczy Forumowiczow do Samorzadu 07.04.02, 14:45
          nie wiem co to wadza ale osinowy kolek dla mnie to szczytna idea, której
          powinniśmy poświęcć więcej uwagi na forum. osinowy kolek to piękna rzecz
          • Gość: hrabiaa Re: Komitet Wyborczy Forumowiczow do Samorzadu IP: 213.77.64.* 07.04.02, 15:41
            Dostaniesz licencje na sprzedaz na terenie Ratusza osinowych kolkow.
            • Gość: Janek Re: Komitet Wyborczy Forumowiczow do Samorzadu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.04.02, 15:52
              JWP Hrabio. Jak zwykle Jaśniepan ma rację. Jak wygramy, to upiory przeszłości
              szwendające się po ratuszu trzeba zakołkować. Pudła i ich utrzymanie w
              porównaniu do kołków są znacznie droższe. :)))
              • Gość: hrabiaa Re: Komitet Wyborczy Forumowiczow do Samorzadu IP: 213.77.64.* 07.04.02, 22:42
                Tak, tak.
                • Gość: Tirsa Re: Komitet Wyborczy Forumowiczow do Samorzadu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.04.02, 23:43
                  Hrabio... ponawiam pytanie....
                  czy myśmy już aby raz stanowisk nie obsadzali?? ;-)))
    • Gość: Stefano Re: Komitet Wyborczy Forumowiczow do Samorzadu IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 07.04.02, 23:41
      Czy miejsce dla Stefano bedzie ?
      • Gość: Żarłacz Re: Komitet Wyborczy Forumowiczow do Samorzadu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.04.02, 01:20
        Stefano, dla Ciebie proponuję stanowisko przewodniczacego najwyższej komisji
        kontrolujacej bezprawne spalanie śmieci
        • Gość: feran Re: Komitet Wyborczy Forumowiczow do Samorzadu IP: *.txucom.net 08.04.02, 02:02
          Ja to chcialbym byc "szara eminencja".Nie chce nigdzie wyjezdzac,a zwlaszcza do
          Meksyku,samochod mam,szofera nie potrzebuje.Jedyne co mnie interesuje to budowa
          obwodnic i autostrad.Przekupie,przekrece.popre kazdy program budowy
          drog.Zabiore emerytom,rencistom i szpitalom a drogi zbuduje.
        • Gość: Stefano Re: Komitet Wyborczy Forumowiczow do Samorzadu IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 08.04.02, 11:18
          Dzieki,dzieki,dzieki wiec jednak troche mnie cenicie , co prawda wsrod smieci
          dajecie mi akces , ale na smieciach mozna sie dorobic .Mysle , ze jak sie
          wykarze to i wyzsze honory mnie trafia .
          Pierwszy raz pojawil sie usmiech na mojej twarzy w dniu dzisiejszym .
    • Gość: tyrysek Re: Komitet Wyborczy Forumowiczow do Samorzadu IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.04.02, 03:02
      chetnie obejme stanowisko degustatora
      jednoczesnie moge pracowac jako nadzorca spotkan integracyjnych oraz na pol
      etatu w kinie (gosci do krzeselka prowadzic)
      • Gość: Stefano Re: Komitet Wyborczy Forumowiczow do Samorzadu IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 08.04.02, 11:22
        a krzeselka u nas budut elektryczne , ot i supriza.
        • Gość: hrabiaa Re: Komitet Wyborczy Forumowiczow do Samorzadu IP: 213.77.64.* 08.04.02, 18:14
          te krzeselka dla Rysia C.? Dzisiaj widzialem te zmore w TV. Dzizusie. On
          wierzy dalej w swa uzdrawiajaca moc.
          Ten post, to nie rozdzial stanowisk, to przygotowanie kampanii wyborczej
          forum.
          • Gość: tyrysek Re: Komitet Wyborczy Forumowiczow do Samorzadu IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.04.02, 18:26
            Hrabio, czyzbys o krzeselko chcial zawalczyc?
            • Gość: Stefano Re: Komitet Wyborczy Forumowiczow do Samorzadu IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 09.04.02, 00:23
              OK , rozumiem , ze tworzy sie zubkultura forumowiczow ktora chce zajac
              polityczna pozycje . Jestem za .
              Co dalej ?
            • Gość: Stefano Re: Komitet Wyborczy Forumowiczow do Samorzadu IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 09.04.02, 00:24
              Przypomne niesmialo , ze byl czas gdy proponowalem stworzenie partii wlasnie z
              forumowiczow i ...
              • Gość: Żarłacz Re: Komitet Wyborczy Forumowiczow do Samorzadu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.04.02, 01:24
                Stefanku, my nie chcemy partii, my robimy skok na kasę!!!
                • Gość: Stefano Re: Komitet Wyborczy Forumowiczow do Samorzadu IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 09.04.02, 20:44
                  Rozumiem , ale to nudne , to robia wszyscy .
                  Chetnie bym sobie z Toba popaplal , ale opuszczam f. na miesiac . Ciao,
                  Stefanek , kiedys byly takie fajne ciasteczka Stefanki , ej...
                  • Gość: Janek Re: Komitet Wyborczy Forumowiczow do Samorzadu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.04.02, 20:50
                    Ciasteczka były i są. Torty też. Wszystko ekstra sort. :)))
    • Gość: Janek Re: Komitet Wyborczy Forumowiczow do Samorzadu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.04.02, 17:06
      Jąsnie Panie Hrabio. Zgodnie z poleceniem opracowałem podstawowe zasady zapisów
      kandydatów do samorządu wrocławskiego i związanej z tym dalszej obszady
      stanowisk. Żeby sie nie przemęczać wykorzystałem rady, które kiedyś przekazałem
      Wędzonce do gry w pokera.
      Jak zostac kandydatem:
      1. Znac prawdopodobieństwo,/wiedzą kto z kim i kiedy/,
      2. Byc cierpliwym,/umieć czekac, aż się komus noga powinie/,
      3. Umiec spekulowć,/istotne przy przetargach/,
      4. Nie wpadac w panikę, /gdy zapukają do drzwi organy ścigania/,
      5. Liczyc wyłącznie na siebie, /tzn. miec dobre układy w prokuraturze i sądzie/,
      6. Miec poczucie właściwej miary,/ nie brać się za byle g..../,
      7. Być oportunistami, /wyczuc przeciwników/.

Wyadaje się też konieczne zalecenie, żeby każdy kandydat posiadał dodatkowe
      środki w postaci bluffu i antycypacji.
      Po przyjęciu powyższych zasad przez JWP Hrabiego wejdą one w życie z dniem
      podpisania. Jak zawsze z szacunkiem, etcetera, itd., itp.
      • szarykot Re: Komitet Wyborczy Forumowiczow do Samorzadu 09.04.02, 19:36
        > 1. Znac prawdopodobieństwo,/wiedzą kto z kim i kiedy/,
        > 2. Byc cierpliwym,/umieć czekac, aż się komus noga powinie/,
        > 3. Umiec spekulowć,/istotne przy przetargach/,
        > 4. Nie wpadac w panikę, /gdy zapukają do drzwi organy ścigania/,
        > 5. Liczyc wyłącznie na siebie, /tzn. miec dobre układy w prokuraturze i sądzie/
        > 6. Miec poczucie właściwej miary,/ nie brać się za byle g..../,
        > 7. Być oportunistami, /wyczuc przeciwników/.

phi! tylko tyle? tego nas juz w przedszkolu uczyli.
        • Gość: Janek Re: Komitet Wyborczy Forumowiczow do Samorzadu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.04.02, 20:07
          To co? Mam zapisać? :)))
          • Gość: hrabiaa Re: Komitet Wyborczy Forumowiczow do Samorzadu IP: 213.77.64.* 09.04.02, 21:18
            Janek, jakie zasady i reguly ? Gdzie miejsce na wadze ?
            • szarykot Re: Komitet Wyborczy Forumowiczow do Samorzadu 09.04.02, 21:26
              ale nie trzeba się ważyć??? ja nie chcę, ja się wstydzę!
              • Gość: hrabiaa Re: Komitet Wyborczy Forumowiczow do Samorzadu IP: 213.77.64.* 09.04.02, 21:28
                Czys to rzeczniczka Strazy Miejskiej ?
                • Gość: Janek Re: Komitet Wyborczy Forumowiczow do Samorzadu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.04.02, 21:33
                  JWP Hrabio. To zapisywać jak do przedszkola? Z opłatami odpowiednimi rozumiem.
                  :)))
    • Gość: Bunia Re: Komitet Wyborczy Forumowiczow do Samorzadu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.04.02, 11:09
      Ja chętnie utworze gabinet cieni (dość spory ten mój cień będzie!)
      Ewentualnie poprowadzę silnie dotowany bufet magistracki! (pchajmy się do
      koryta!)
      Zwracam się z uprzejmą acz stanowczą prośbą o uwzględnienie mojej kandydatury w
      obsadzaniu stołków!
      Z góry serdecznie dziękuję za poparcie,
      Bunia.
      • Gość: de Re: Komitet Wyborczy Forumowiczow do Samorzadu IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 10.04.02, 12:13
        może i dla mnie jakiś stołeczek się znajdzie, mam kilka pomysłow na dalsze
        Zdroje
        • Gość: Tirsa Re: Komitet Wyborczy Forumowiczow do Samorzadu IP: *.elbacsb.com.pl 10.04.02, 15:01
          A ja sobei będę stała z boku, obserwowała i z udawolstwem komentowała na forum
          poczynania nowej wadzy ;-)))
          • Gość: Bunia Re: Komitet Wyborczy Forumowiczow do Samorzadu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.04.02, 15:24
            najłatwiej krytykować - a samemu chwycic za stołek nie łaska?!
            taka okazja!? może być fajnie, Tirsa!
      • Gość: hrabiaa Re: Komitet Wyborczy Forumowiczow do Samorzadu IP: 213.77.64.* 10.04.02, 17:33
        To ma byc komitet wyborczy, a nie komitet rozdawania synekur.
        • Gość: Janek Re: Komitet Wyborczy Forumowiczow do Samorzadu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.04.02, 17:50
          JWP Hrabio. Wszystkich zgłaszających się już zapisałem. Czy teraz mam każdemu
          teczkę zakładać i czy z IPN-em to uzgodnić. Może przed założenim niech każdy
          przeglądnie.
          • Gość: hrabiaa Re: Komitet Wyborczy Forumowiczow do Samorzadu IP: 213.77.64.* 10.04.02, 19:53
            Slusznie, zgodnie z linia partii.
          • szarykot Re: Komitet Wyborczy Forumowiczow do Samorzadu 10.04.02, 20:51
            ja mogę swoją teczke podrzucić, w charakterze kapitału początkowego...
            • Gość: Janek Re: Komitet Wyborczy Forumowiczow do Samorzadu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.04.02, 21:08
              Dla Ciebie po znajomości, jako dla wybitnego rowerzysty, wyjątek zrobimy. Na
              zebraniu Komitetu oczywiście Forumowiczów założymy plecak. Na rowerze z
              plecakiem poręczniej i bezpieczniej. :)))
              • szarykot Re: Komitet Wyborczy Forumowiczow do Samorzadu 10.04.02, 21:26
                nie lubię plecaka bo mi się momentalnie pod nim plecy mokre robią :P wolałbym
                jakiś zgrabny koszyczek na bagażnik, albo jeszcze lepiej, sakwy z logo gazety :)
                • Gość: Janek Re: Komitet Wyborczy Forumowiczow do Samorzadu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.04.02, 21:30
                  A jak Ci sie torby podobają. Jako nowa władza moglibyśmy podatek od ilości
                  zębatek wprowadzić tak, ze rowerzyści z torbami by pojechali. :)))
                  • szarykot Re: Komitet Wyborczy Forumowiczow do Samorzadu 10.04.02, 21:37
                    żebyśmy my z torbami nie poszli :)

ja proponuję rowerzystów zostawić w spokoju, bo jednak tego środowiska nie
                    zanieczyszczają...

MAM IDEĘ!! proponuję opodatkować kanarów (tylko jeszcze nie wiem od czego)...
                    • Gość: Aniel Re: Komitet Wyborczy Forumowiczow do Samorzadu IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 11.04.02, 21:16
                      Zgłaszam swoją kandydaturę.
                      Jestem specjalistką ds. leniuchowania.
                      Mam ponad dwudziestoletnie doświadczenie w Nic Nie Robieniu...
                      Główną zasadą jaką kieruję się w życiu, jest stwierdzenie: po co robić coś , co
                      może zrobić ktoś inny.
                      Obiecuję godnie was reprezentować i nie splamić moich pięknych rączek pracą.

• Gość: hrabiaa Re: Komitet Wyborczy Forumowiczow do Samorzadu IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 12.04.02, 13:52
                        Chętnych obowiązuje lustracja. Świadectwa IPN prosze wysyłać na adres Gazety.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka