agnes310 10.09.04, 08:29 Witajcie!! Szukam dla 3,5 latki jakis ciekawe zajecia plastyczne i muzyczne we Wroclawiu.Moze ktoras z Was zna cos ciekawego.Bede bardzo wdzieczna za odpowiedzi. Pozdrawiam Agnes Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniaora Re: Szukam zajec plasycznych i muzycznych dla 3,5 10.09.04, 09:52 Popytaj w MDK. Kilka lat temu moja mała brała udział w Akademii Czterolatka (chyba tak sie to nazywało) w MDK na Dubois, coś podobnego mieli też na Kołątaja. Były to zajęcia po kilka godzin dwa razy w tygodniu. Ania Odpowiedz Link Zgłoś
aaniam Re: Szukam zajec plasycznych i muzycznych dla 3,5 10.09.04, 16:26 Zapisałam moją córkę na rytmikę w MDK Krzyki , na Powstańców Śl., zajęcia są w pn i śr w godz 14-15.30 i chyba 15.45-17.15. Koszt ok 50 pln/semestr - jeszcze nie płaciła to dokładnie nie wiem. Córeczka jest zachwycona. Z tego co wiem są tam też jakieś zajęcia plastyczne czy ceramiczne dla maluchów. pozdrawiam Ania Odpowiedz Link Zgłoś
katarina32 Re: Szukam zajec plasycznych i muzycznych dla 3,5 10.09.04, 22:40 Witaj:) W Klubie Polanka na Obornickiej organizowane są zajęcia z rytmiki, plastyki i tańca dla dzieci od lat 3 do 5. Zapisałam moją córeczkę na rytmikę , kosztuje to 9 zł. za jedną godzinę zajęć raz w tygodniu. Plastyka i taniec też tyle kosztują. Jeszcze nie byliśmy, bo narazie zbiera się grupa i jak będzie więcej dzieci to mają do mnie zadzwonić. Pozdrawiam Kati Odpowiedz Link Zgłoś
ala_willa do katarina32 30.10.04, 08:30 mam nadzieje ze jeszcze tu zajrzysz,bo chcialam sie Ciebie spytac gdzie jest ten klub,dowiedzialam sie o przedszkolu polanka(nie ma tam rzadnych zajec)a zalezaloby mi na zapisaniumalego na plastyke,BARDZOOOOO:))))ala Odpowiedz Link Zgłoś
on_76 Re: Szukam zajec plasycznych i muzycznych dla 3,5 21.10.04, 17:38 Zobacz www.berek.pl/nowosci2.htm - może Cię zainteresuje, pozdrawiam :) ON Odpowiedz Link Zgłoś