ran-ka 22.10.08, 12:58 Witam. Jestem mamą 7-miesięcznego bobaska. Mieszkam na oś.Piasta w okolicy sklepu Mieszko. Przebywam aktualnie na urlopie wychowawczym. Zapraszam wszystkie młode mamy z tej okolicy- piszcie o waszych pociechach! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anet77 Re: młode mamy z białegostoku z ul.Chrobego 22.10.08, 14:18 Myślę, ze syzbciej tu znajdziesz kogoś forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=46412 Odpowiedz Link Zgłoś
elwira151 Re: młode mamy z białegostoku z ul.Chrobego 13.11.08, 23:55 ja mieszkam na Warszawskiej wiec tez niedaleko:) moje gg to 5723776:) Odpowiedz Link Zgłoś
konwalia353 Re: młode mamy z białegostoku z ul.Chrobego 12.10.09, 10:59 witam, jestem mama 10 miesiecznej dziewczynki mieszkam w oklicy sklepu Mieszko :) chetnie nawiaze znajomosc moj nr gg 6848342, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kanaapka Re: młode mamy z białegostoku z ul.Chrobego 12.10.09, 14:37 mama 6 miesięcznej Magdy, ulica Towarowa ( naprzeciwko Mieszka), przyłączam się Odpowiedz Link Zgłoś
kanaapka Re: młode mamy z białegostoku z ul.Chrobego 13.10.09, 14:56 gdzie fajnie przejść się na spacer po osiedlu Piasta? Macie jakieś swoje stałe ścieżki? czy też wolicie: do najbliższej ławeczki i starczy! Odpowiedz Link Zgłoś
kredens2 Re: młode mamy z białegostoku z ul.Chrobego 14.10.09, 20:20 Ja jestem mamą 10 mcznego chłopca. Mieszkam na Mieszka :) Odpowiedz Link Zgłoś
ravna Re: młode mamy z białegostoku z ul.Chrobego 21.10.09, 05:14 Witam, ja jestem z Mieszka i mam synka który ma rok i miesiac. Jeśli chodzi o spacerki to śmigamy za kościół tam jest cicho i mało samochodów, czasem w strone galerii a jak nie mamy ochoty chodzic to w okolicach naszego małego parku przy placu zabaw. Chociaż ostatnio pogoda nie njalepsza, ten deszczyk i ogólnie. Pozdrawiam mamy i życzę pogodnych radosnych dni z pociechami, które napewno swoją osobą rozweselają i uszcześliwiają. Odpowiedz Link Zgłoś
dziunka-0 Re: młode mamy z białegostoku z ul.Chrobego 22.10.09, 21:42 Witam, jestem mamą 14 m-cznego chłopca i mieszkam na Chrobrego.Na spacery to głównie chodzimy po osiedlowych zakamarkach. Jak była ładna pogoda to chodziliśmy nad rzeczkę karmić kaczki a teraz to okupujemy pobliskie place zabaw, na których nie ma co robić bo wszystko brudne i mokre. Aby do wiosny. Pozdrawiam wszystkie mamy z Białegostoku Odpowiedz Link Zgłoś
herpata Re: młode mamy z białegostoku z ul.Chrobego 25.11.09, 14:39 Witam :) Ja mam córeczkę i mieszkam w okolicy Słonimskiej ;) Odzywa się tu jeszcze ktoś? Odpowiedz Link Zgłoś
ran-ka Re: młode mamy z białegostoku z ul.Chrobego 27.01.10, 12:04 Witam!!! Dawno mnie tu nie było- trochę z braku czasu a trochę z lenistwa :-). Choć nadal siedzę w domciu z moją niunią to jakoś brakowało czasu i chęci na odpalenie kompa. Mamy Nowy Rok i już niedługo moja "babka" kończy 2 lata! Aż się nie chce wieżyć!!! To już dwa lata a ja dałam radę i jakoś przeżyłam ten czas choć czasami bywało bardzo ciężko :-). Teraz czekamy na cieplejsze dni by można było w końcu wyjść na spacer. Pozdrawiam wszystkie Mamuśki i ich pociechy z okolicy!!! Aby do wiosny i cieplejszych dni!!! Odpowiedz Link Zgłoś