Gość: nvr IP: 10.0.0.* / *.ctk.com.pl 04.07.01, 15:00 ... czy ktoś pamięta taką audycję w "Trójce" ? Może macie jakieś nagrania, mp3, albo spisane teksty ? molim was krucha :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Konrad I Re: NIE TYLKO DLA ORŁÓW IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 04.07.01, 22:20 Tu latający słoń, który mówi! Również poszukuję wszelkich nagrań tego programu! Te licealne wieczory spędzone przy moim GRUNDIGU w towarzystwie Gandalfa i jemu podobnych... Posiadacze nagrań - odezwijcie się! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzxysie Re: NIE TYLKO DLA ORŁÓW IP: 213.76.92.* 04.07.01, 22:23 Mam tego terochę, a w zadzie trochę więcej niż trochę. Część płyt własnie pozyczona u kolegi, ale w tym tygodniu powinna do mnie wrócić. Gdybym zapomniał to się odezwijcie w piątek: krzysieksarna@onet.pl Pozdrawiam Krzysiek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: NIE TYLKO DLA ORŁÓW IP: 213.76.92.* 04.07.01, 22:24 poprawka w adresie krzysieksarna@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nvr Re: NIE TYLKO DLA ORŁÓW IP: 10.0.0.* / *.ctk.com.pl 05.07.01, 08:57 Gość portalu: Konrad I napisał(a): > Tu latający słoń, który mówi! > Również poszukuję wszelkich nagrań tego programu! > Te licealne wieczory spędzone przy moim GRUNDIGU w towarzystwie Gandalfa i jemu > > podobnych... > Posiadacze nagrań - odezwijcie się! Hurrrrrra, ktoś się odezwał !!! Ech, to były czasy :-)))) Malutka poprawka - nie słoń, a SŁÓJ - "słój, który mówi" " - dokąd lecisz słoju ? - do banku... - a dlaczego do banku ? - bo sobie nie mogę nigdzie znaleźć kąta..." :-))))))))))) A pamiętacie Baronową Schlohen ?? A deszcz padał... i padał... Mam kasetę wydaną chyba w 1990 lub 1991 typu "the best of...", tyle, że nie mogę obecnie zlokalizować jej położenia :-( Natomiast w necie są (lub kiedyś były) strony z textami NTDO, ale to przecież kropla w morzu..... pozdro :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basil Re: NIE TYLKO DLA ORŁÓW IP: *.wroc.gazeta.pl 05.07.01, 09:27 To były, że zacytuje Allena, "złote czasy radia". O ile sie nie myle sobota 22 z minutami (po liście Niedźwiedzia), raz na miesiąc. Pamiętam Gandalfa (doradzajacego nieśmiałym chłopcom, napastowanym przez wstrętne babska), doktora Wyciora, Zwierzenia Pana Henia, Zwierzę Mariackie, Maksymy Gorkiego, Lato Oleśnych Ludzi, no i przede wszystkim Opowiesci z Deszczykiem (a dzeszcz, proszę księdza padał i pada...). No i kuplety w wykonaniu Super Trio: Ociec, Wuj i Stryjo ("jakiem rano szedł przez skwerek, gołąb mi pobrudził beret; pocieszała mnie teściowa: ciesz sie, że nie krowa") Wg mnie najlepsza audycja rozrywkowa w radiu, ze swoim specyficznym klimatem, juz chyba nie do powtórzenia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nvr Re: NIE TYLKO DLA ORŁÓW IP: 10.0.0.* / *.ctk.com.pl 05.07.01, 09:58 polecam: http://www.man.poznan.pl/~lukask/orly/index.html Odpowiedz Link Zgłoś