Dodaj do ulubionych

FORMA WYSOKA- profit development

06.05.15, 21:17
witam, słyszeliście o tej inwestycji? co z planowaną obwodnicą, która ma przebiegać ok 30 metrów od budynku? ktoś już zakupił tam mieszkanie?
Obserwuj wątek
    • qsaewasw Re: FORMA WYSOKA- profit development 20.09.15, 22:01
      Kupiłem mieszkanie przy Przyjaźni i na razie mam z tą firmą same problemy zakup za gotówkę wpłacona całość a w mieszkaniu mam bubel belkę stropową ponad poziom sufitu zabudowali ją korytkiem co szpeci pokój na razie walczymy o usunięcie tego bubla ale oni się upierają że tak to robią a ja chcę mieć normalny sufit takie coś to może być w garażu a nie w mieszkaniu poszedłem na kompromis i zaproponowałem by obniżyli sufit o ok 4 cm i było by po sprawie ale oni upierają się przy korytku . mieszkanie i tak ma 260 h zatem te 4 cm by załatwiły sprawę w umowie nigdzie nie mam zapisu że taki bubel będzie miał miejsce. Zobaczymy co zwojujemy. Jak na razie jestem rozczarowany tą firmą .Ale to tak jest jak człowiek kupuje kota w worku .
    • mtrela Re: FORMA WYSOKA- profit development 27.12.16, 21:51
      i68.tinypic.com/168ere1.png

Witam,
      Znam Dewelopera i ludzi pracujących na jego budowach. Doświadczona kadra inżynierów. Polecam jednak pomoc w profesjonalnym odbiorze mieszkania od Dewelopera.
      Marcin Trela

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka