Dodaj do ulubionych

oceny dla zarzadu

IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 10.04.02, 17:52
zbliza sie okres gdy czlonkowie zarzadu musza drzec jak osiki - co
roku nasi wybrancy oceniaja dokonania czlonkow zarzadu - komu za 2001
pala komu pozytywna ocana , ja negatywnie oceniam caly zarzond i
uwazam ze powinien honorowo podac sie do dymisji i przygotowywac
protokol zdawczo-odbiorczy dla nastepcow
Obserwuj wątek
    • Gość: nowy Re: oceny dla zarzadu IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 10.04.02, 19:10
      zastanawiam się, czy w ogóle zarząd jest zainetresowany jakąś oceną ? przeciez
      i tak robią , co chcą i z nikim sie nie liczą. Nowy prezydent ciągle ogląda się
      na starego(Zdroja) i podlizuje sie mu aż do obrzydliwości , albo podpiera się
      stwierdzeniem :"ja, tak samo jak mój poprzednik" - to po co pchałeś się na
      prezydenta, jak teraz nie masz nawet wlasnej twarzy. Ludzie !! Czy tylko na
      takich rządzących zasłużyliśmy ????
      • kolejarz_200 Re: oceny dla zarzadu 10.04.02, 19:12
        Gość portalu: nowy napisał(a):

> zastanawiam się, czy w ogóle zarząd jest zainetresowany jakąś oceną ? przeciez
        > i tak robią , co chcą i z nikim sie nie liczą. Nowy prezydent ciągle ogląda się
        >
        > na starego(Zdroja) i podlizuje sie mu aż do obrzydliwości ,

to akurat nieprawda, może kiedytś, ale zmienia się, zmienia!

albo podpiera się
        > stwierdzeniem :"ja, tak samo jak mój poprzednik" - to po co pchałeś się na
        > prezydenta, jak teraz nie masz nawet wlasnej twarzy. Ludzie !! Czy tylko na
        > takich rządzących zasłużyliśmy ????

No bo skoro za poprzednika było dobrze :)
    • kolejarz_200 Re: oceny dla zarzadu 10.04.02, 19:13
      Gość portalu: ela napisał(a):

> zbliza sie okres gdy czlonkowie zarzadu musza drzec jak osiki - co
      > roku nasi wybrancy oceniaja dokonania czlonkow zarzadu - komu za 2001
      > pala komu pozytywna ocana , ja negatywnie oceniam caly zarzond i
      > uwazam ze powinien honorowo podac sie do dymisji i przygotowywac
      > protokol zdawczo-odbiorczy dla nastepcow

Coś tu chyba trochę nawaliło, być może polityka informacyjna, bo nie wszystko i
      nie cały zarząd jest do d
      • Gość: yacho 11 Re: oceny dla zarzadu IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 10.04.02, 19:17
        a ktoz to taki jast twoim zdanie do d...yy a kto nadaje sie do innej
        czesci ciala
        • kolejarz_200 Re: oceny dla zarzadu 10.04.02, 19:18
          Gość portalu: yacho 11 napisał(a):

> a ktoz to taki jast twoim zdanie do d...yy a kto nadaje sie do innej
          > czesci ciala

Zależy kto do której :)
    • kolejarz_200 Re: oceny dla zarzadu 10.04.02, 19:15
      Pisz Elu trochę szybciej, bo zaczynasz zawsze jak już muszę ja kończyć :))))

Pozdrawiam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Życzę Ci romantycznego wieczoru!!!!

Ja może pooglądam Real - Bayern ...
    • kolejarz_200 Do jutra!!!! 10.04.02, 19:19
      Muszę kończyć, jadę na mecz w TV :)))
      • Gość: ela Re: Do jutra!!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 10.04.02, 19:33
        oj wytrwalosc meska - dlatego polityka opanowana przez mezczyzn jest do
        du-py podaje czesci ciala - oko,noga ,plecy reka / wiadomo do czego / na
        razie dosc
    • Gość: Janek Re: oceny dla zarzadu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.04.02, 21:18
      Proszę bardzo. Pan wiceprezydent Łoś za sprawę kierowcy, psa i budowę Geanta
      obok Astry do wycięcia. To samo pan wiceprezydent Jaroch za załatwienie działki
      dla Exbudu i zakup mieszkania w tej firmie. Tyle i aż tyle na początek. Władza
      jak żona Cezara musi być nieposzlakowana. :(((
      • Gość: yacho 11 Re: oceny dla zarzadu IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 10.04.02, 21:32
        dodajmy kolege kiliana za spaprany przetarg i spolke kolesiow oraz
        pani skarbnik za brak umiejetnosci liczenia / koncert p.domingo oraz
        sprawe ganta /
        • Gość: oskar Re: oceny dla zarzadu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.04.02, 22:31
          do Yacho -myślę ,że lista tych ,,zasłużonych " mogłaby być o wiele większa ,w
          piątkowej gazecie wyczytałam o ukaraniu urzędasów za spaprane rzeczy ,ale coś
          nie mogę doczekać się kiedy główki polecą . pozdrawiam
          • Gość: yacho 11 Re: oceny dla zarzadu IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 11.04.02, 17:19
            coz mozna oczekiwac jak glowki mniejsze od kapuscianych glow a te
            uchodza za najglupsze .....
            • Gość: duzY A ja dodam nieśmiertelną IP: *.dtvk.tpnet.pl 11.04.02, 17:23
              ekspozycję na placu Gołębim wrocławskiego Rynku za 2,4 mln zł.
              • Gość: Bryła Re: A ja dodam nieśmiertelną IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.04.02, 19:36
                może ktoś jest w temacie i mi wytłumaczy o co chodzi z tym pafawagiem???????
                kolejna wpadka urzędasów??????
                • Gość: yach 11 Re: A ja dodam nieśmiertelną IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 11.04.02, 20:10
                  co to jest ten pafawag czy pa-fa-wag chinski bisnesmen robiacy kariere
                  we wrocku nie doppuszczony do glosu przez urzednicza mafie , lub obiekt
                  przemyslowy dotychzcas dla zmylenia przeciwnika popadajacy w riune - bo
                  ruine tanej sprzedac ???????? dlA SWOICH
                  • Gość: kpw Re: A ja dodam nieśmiertelną IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 11.04.02, 20:18
                  • Gość: olśniony Re: A ja dodam nieśmiertelną IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 11.04.02, 20:28
                    olśnilo mnie !! bdzięki tobie !! nieżle kombinują- już raz najpierw sprzedali
                    exbudowi dzialkęw w srodku miasta a potem za zupelną darmochę "kupili" sobie
                    mieszkankan - historia lubi się powtarzać - szczególnie, jak jej sie dobrze
                    pomaga. Po tym pafawagu będą jakies ruiny i rozkradzione zawaliska, a potem
                    ktos sobie postawi niewielki supermarkecik albo hurtownie z drobiazgami na
                    wielka skalę. Grunt to siedzieć na ławce decydentów. Najpierw maja zwalniać
                    winnych , potem ich nie zwalniają - już sa niewinni ?? Ludzie, przeciez, jak
                    sie trochę poczyta i zacznie kojarzyć informacje, to oni CIĄGLE TO SAMO !!!
                    Tylko kasa coraz większa. Do zobaczenia przy następnym przekręcie !
                  • Gość: bryła Re: A ja dodam nieśmiertelną IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.04.02, 20:40
                    Yacho ty masz rację ,ty dobrze jarzysz ,pafawag się rozsypie ,teren sie zaora
                    ,Exbud kupi teren za grosze i wybuduje sie kilka mieszkan.
                    • Gość: Janek Re: A ja dodam nieśmiertelną IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.04.02, 21:40
                      A z Pa-Fa-wagiem koledzy nie macie racji. Tu Urząd Miejski nigdy nic nie
                      mieszał. Pa-fa-wag sprzedało koncernowi ADTranz ministerstwo, bodajże
                      przemysłu. Za psie pieniądze. 74 hektary gruntu w centrum miasta z halami,
                      maszynami, itd, czyli całkiem nienajgorszą fabrykę za trochę więcej niż 5 mln.
                      dolców. Cena darmowa, to pół biedy. Ale AD Tranz zobowiązał się utrzymać
                      minimalne zatrudnienie jak otrzyma zamówienie z PKP na elektrowozy i wagony,
                      które miały wykonać ...brzuch mnie boli z radości.. jego zakłady ale w
                      Niemczech. PKP nie miało szmalu. Z zamówienia nic nie wyszło. Pa-fa-wag został
                      korzystnie wyprzedany, a resztki kupuje lub kupiła firma kanadyjska. A pani
                      Bochniarz minister przemysłu w rządzie premiera Mazowieckiego powiedziała na
                      spotkaniu z dyrektorami przedsiębiorstw państwowych, że niech się szykują do
                      piachu i w krótkim czasie politykę tą wdrożono i zrealizowano. Dobre firmy
                      państwowe celowo niszczono, żeby je za bezcen sprzedać lub pozbyć się co prawda
                      byle jakiej ale zawsze jakiejś tam konkurencji.
                      Trzeba zarządowi miasta oddać sprawiedliwość, że w rozgrywkach o przejęcie,
                      /czytaj likwidację/ fabryk wrocławskich bronił interesu tych fabryk ale nie
                      wiele mógł zdziałać bo w tym zakresie nie miał żadnych umocowań. Pozdrawiam.
                      • Gość: ela Re: A ja dodam nieśmiertelną IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 11.04.02, 23:06
                        janku skad masz takie wiadomosci - nosisz teczke za kazdy prezydentem lub
                        pracujesz w archimum miasta , co za pamiec,`co za werwa ,co refleks ja
                        taki tekst musialbym skladac dwa dni
                        • Gość: A ja dod Re:A ja dodam kostkę z Rynku i figury z Pułaskiego IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.04.02, 00:31
                          Dzisiaj się dowiedziałem od Bonczka, że któś gwizdnął figury z Pułaskiego, a
                          Dari napisał o kostce brukowej w Rynku. Przy remoncie zamieniono tą oryginalną
                          na kostkę z innych ćzęści miasta. I tak jak widzisz puzzle się układają.
                          Najgorzej człowiek się wstydzi jak widzi takie coś potem eksponowane. Łącznie z
                          portretem antenata.
                          • Gość: Janek Re:A ja dodam kostkę z Rynku i figury z Pułaskiego IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.04.02, 00:32
                            Przepraszam, źle mi się wpisało do miejsca na nick. Sorry.
                            • gruda koleszkowie z ratusza 13.04.02, 10:25
                              ... zarzad? jaki to jest zarzad? to banda koleszkow, ktorzy tna w chuja na
                              kazdym kroku, wpierajac wroclawianom, ze sa czysci jak lza.Nie tylko sam
                              zarzad ma za pazurami jak piszecie powyzej. A co sie stalo z Dariuszem
                              Stankiem vice dyrektorem wydz. inicjatyw gosp. albo z bylym komendantem strazy
                              miejskiej stare miasto? no co? siedza juz za machloje. Pierwszy za lapowki
                              drugi za machloje zwiazane ze Swiebodzkim. Piechota, Zdrojewski, Jaroch i Los
                              maja w tej chwili postePOwania prokuratorskie iwyroki musza zapasc. Zdroja
                              mogliby ulaskawic bo chodzi o vat, ale pozostali sprawy maja za machloje. O co
                              tu chodzi? jakby ci ludzie mieli honor to dawno podaliby sie do dymisji. Ale
                              oni nawet nie wiedza co to honor. Zal mi Wroclawia bo przez takich gosci to
                              miasto sie cofa. Wstyd

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka