Gość: Pioklon IP: *.lubin.dialog.net.pl 21.09.04, 21:56 Profesorze Borysławski, proszę jeszcze pogrzebać we wnętrznościach mumii. Tam na pewno jeszcze jest " s " do tytułowego Fetiwalu! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: koza Niechlujstwo językowe króluje we wszystkich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 11:11 wydaniach GW!!! Od pewnego czasu jest to normą, której w ogóle nie wstydzi się wydawca!! Oszczędzają na etatach korektorów tekstu. Festiwal Nauki jest godzien uznania, szkoda, że nie trwa przez cały rok!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia17 Re: Fetiwal Nauki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.04, 17:21 Chciałabym na początku bardzo serdecznie pozdrowić prof.Niwińskiego i podziękować za fantastyczny czas,który spędziłam na wczorajszym wykładzie. Od najmłodszych lat interesowała mnie i intrygowała kultura i historia starożytnego Egiptu. Dzięki Panu i Pańskim "współwykładowcom" uzupełniłam i znacznie powiększyłam zasoby moich wiadomości na temat Kraju Faraonów. Wykład zrobił na mnie naprawdę duże wrażenie i na długo pozostanie w mojej pamięci. Żałuję tylko że tego typu wykłady mają miejsce tak rzadko. p.s.Panie Profesorze postaram się i na pewno skorzystam z zaproszenia:"...do świata odkrywców Egiptu" Odpowiedz Link Zgłoś