e-mail 26.09.04, 10:38 Czy ktoś korzystał ze szkoły Top English? Jeśli tak- proszę o doświadczenia. Jak toczą się zajęcia? Czy przygotowują do egzaminów? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mountainking Re: Top English- doświadczenia. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.04, 14:57 Witam! Myślę, że na tej szkole się nie zawiedziecie. Stosuje się w niej, jak wiadomo, Metodę Callana. Zajęcia są całkowiecie wykorzystane, panuje miła atmosfera i nie ma częstej w innych szkołach nudy!!! Dodatkowo istnieje wiele dogodnych terminów i sposobów płatności. Naukę można zawiesić nawet na dłuższy okres bez straty pieniędzy. Ja tą szkołe mogę polecić - w końcu sam się w niej uczę, a to chyba najlepszy dowód, że uważam ją za dobry wybór :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AnnDi Re: Top English- doświadczenia. IP: *.crowley.pl 01.02.05, 08:45 Ale metoda Callana jest skuteczna tylko do pewnego poziomu nauki - od podstaw do mniej więcej FCE - później już nie zdaje tak dobrze egzaminu (co przyznaje większość szkół uczących tą metodą)... Odpowiedz Link Zgłoś