Gość: S_A IP: *.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 29.09.04, 16:03 czy zna ktos szkole jezyka Big Ben ??a moze ktos slyszal opinie o niej ?jesli ktos moze sie podzielic informacjami o tej szkole to bede bardzo wdzieczna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
taxi.wroclaw Re: BIG BEN 29.09.04, 17:40 Chodzi o szkołę na Wietrznej (Krzyki)? Jeżeli tak to odpowiedzi merytorycznej Ci nie udzielę, ale wiem, że uczy się tam wiele młodych osób pracujących w mediach. Wyładowcami są też młodzi i bardzo mili ludzie, często obcego pochodzenia. Nie spotkałem niezadowolonych. Pozdrawiam, wrocławski taksówkarz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to ja Re: BIG BEN IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.09.04, 20:43 Znani w mediach z jakiegoś konfliktu ze swoim angielskim lektorem, były na forum opinie na ich temat. Młodzi,niezbyt profesjonalni - trudno doczekać sie oceny postepów w nauce dokonanie na pismie przez lektora.Na stronie internetowej deklarują wiele, ale tak naprawdę to jest sala i lektor.Lektorzy rózni - czasem ma się wrażenie, że o dydaktyce i nawiązywaniu kontaktu z grupą mają nikłe pojęcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S_A Re: BIG BEN IP: *.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 29.09.04, 23:37 dzieki wielkie, wiec bede sie zastanawiac chyba nad inna szkola;)Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś