Dodaj do ulubionych

ForumStudentowUniwersytetuWrocławskiego>zapraszam!

29.09.04, 19:24
forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=23690
Obserwuj wątek
    • Gość: zet Re: ForumStudentowUniwersytetuWrocławskiego>z IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.04, 20:43
      A może by tak "Forum wrocławskich studentów"? Nie każdy studiuje na U.Wr., a
      takie ogólne studenckie forum byłoby naprawdę OK. Co ty na to
      siostrokotabehemota?;)
      • siostra.kota.behemota Re: ForumStudentowUniwersytetuWrocławskiego>z 30.09.04, 09:32
        pomysle nad tym...;)
        • Gość: zet Forum wrocławskich studentów - that's it!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.04, 09:49
          siosto.kota.behemota fajnie, że dałaś mi chociaż nadzieję;)
          • Gość: zet Re: Forum wrocławskich studentów - that's it!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.04, 11:06
            Kobiety nieżle się dogadałyście w sprawie nazwy, ale według mojej skromnej
            osoby to prywatne forum przyciągnie uwagę innych przede wszytkim ilością
            odwiedzeń, więc nazwa powinna być bardziej elastyczna. Proszę was dziewczyny,
            błagam prawie na klęczkach, zróbcie coś z tym, chce się w końcu zalogować!!!;)
            Łączę wyrazy szacunku
            zet
    • Gość: KT Forum zapisow na wf IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 30.09.04, 11:16
      Jak w temacie:
      forum.pi.math.uni.wroc.pl/
      • Gość: zet Re: Forum zapisow na wf IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.04, 08:48
        no i co z moją prośbą siostro.kotab.?
        • siostra.kota.behemota Re: Forum zapisow na wf 01.10.04, 09:06
          serdecznie zapraszam na forum;) mam nadzieje, ze osiagnelismy pewien kompromis.
    • Gość: Pit Studencka Gazeta Internetowa Uniwerku IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 01.10.04, 09:17
      Zapraszamy również na forum Studenckiej Gazety Internetowej www.sgi.uni.wroc.pl
    • siostra.kota.behemota Re: ForumStudentowUniwersytetuWrocławskiego>z 15.10.04, 15:57
      up
      • siostra.kota.behemota Re: ForumStudentowUniwersytetuWrocławskiego>z 28.10.04, 17:01
        up
        • siostra.kota.behemota Re: ForumStudentowUniwersytetuWrocławskiego>z 05.11.04, 10:07
          up
          • siostra.kota.behemota Re: ForumStudentowUniwersytetuWrocławskiego>z 09.11.04, 08:47
            do gory!!!
            • siostra.kota.behemota Re: ForumStudentowUniwersytetuWrocławskiego>z 11.11.04, 13:13
              do gory! o.m.t.
              • Gość: Student Prawa Brzydzę się Wami IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 12.11.04, 16:11
                Patrząc na Tych Młodych Demokratów, którzy na początku swojej kariery posługują
                się kłamstwem, oszustwem i donosami też bym wogóle się nie przedstawiał i bedąc
                studentem Prawa brzydzę się, że są na moim Wydziale takie osoby jak taracha i
                tych paru wyszczekanych jego chłopców, którzy tak naprawde nie mają pojęcia o
                czym piszą i są podpuszczani przez niego a Sam taracha jest śmieszną marionetką
                w rękach dziekana, który rozgrywa swoje rzeczy poprzez takich tumanów.
                Na dodatek ci Demokraci powołują sie na Posłów Rzeczypospolitej Polskiej,
                którzy są oburzeni i zbulwersowani takim zachowaniem,(wkrótce przekonacie się o
                tym osobiście, bo powołujecie się na osoby z którymi nawet wcześniej nie
                rozmawialiście). Poza tym cała młodzieżowka w kraju nie chce z nimi
                współpracować, ponieważ boją sie, że tacy ludzie którzy swoja demokrację budują
                na kłamstwie, "obrzucaniu sie błotem" i donosach oraz na fałszywych
                oskarżeniach są po prostu niebezpieczni. Jest w kraju taka partia, w której
                byście się sprawdzili. Nawet kolor krawatu pasowałby do twoich wlosów
                taracha!!!
                Tak to jest jak ktoś jest facetem "bez kręgosłupa" i ma problemy z samym sobą.
                Nie znam Cię Panie Rawecki ale jak udało Ci sie wywalić tych złodziei z Planety
                Młodych z Uniwersytetu, to pogoń jeszcze tych donosicieli z Młodych Demokratów.
                Mam nadzieje, że Ci się to uda.
                ps.
                O Raweckim słyszałem, że zrobił kilka imprez, a ty taracha ile zrobiłeś???
                Poza wycieczką za ponad dwadzieścia tysięcy!!!
                Było coś jeszcze???
                A może przez dwa lata swojej kadencji skoncetrowałeś się na włażeniu w dupę
                dziekanowi, który Ci nawet nie załatwił studiów doktoranckich, o których
                wszystkim studentom opowiadałeś.
                Jesteś taracha żałosnym dupkiem bez jaj!!!
                Miałeś już jakąś dziewczynę???
                Może to Ci pomoże i staniesz się w końcu prawdziwym facetem!!!!!!
                Tylko najpierw postaw jej parę piw, żebyś sie jej spodobał!!! Buhahhaha
                Pozdrowienia
                I jeszcze jedno:
                Jakoś nie widze aby ktoś z Grona Tego Całego Raweckiego się wypowiadał,to też o
                czymś świadczy bo zawsze winni sie tłumaczą. Prawda taracha, hebrowski i ci
                śmieszni demokraci. Tłumaczycie sie z wszystkiego, z każdej wydanej złotówki.
                Z tego co wiem to Rawecki "ma więcej niz 30 lat".Buhahhah. Sprawdzcie najpierw,
                a potem piszcie bo się bardzo ośmieszacie.
                Mam nadzieję, że nie długo wszyscy o was zapomną bo jesteście żałośni.
                Jeszcze raz podkreślę. WSTYDZĘ I BRZYDZĘ SIĘ WAMI!!!!!
              • siostra.kota.behemota Re: ForumStudentowUniwersytetuWrocławskiego>z 23.11.04, 10:41
                do gory
                • siostra.kota.behemota Re: ForumStudentowUniwersytetuWrocławskiego>z 29.11.04, 20:02
                  tradycyjnie: do gory
              • siostra.kota.behemota up! 15.12.04, 16:46

• siostra.kota.behemota Re: ForumStudentowUniwersytetuWrocławskiego>z 22.12.04, 21:23
      up
      • tomek854 Re: ForumStudentowUniwersytetuWrocławskiego>z 23.12.04, 00:05
        ty bys gadala tam u nas, a nie tu spamujesz :D
        • siostra.kota.behemota Re: ForumStudentowUniwersytetuWrocławskiego>z 03.01.05, 20:33
          taaa...ja sie staram, Psze Pana...nie widac...a Ty mnie karcisz...
          ;)
          up up up !!!!
      • siostra.kota.behemota Re: ForumStudentowUniwersytetuWrocł awskiego& & #35; 62;z 15.01.05, 10:05
        up
    • siostra.kota.behemota Re: ForumStudentowUniwersytetuWrocławskiego>z 07.01.05, 15:56
      up
      • siostra.kota.behemota Re: ForumStudentowUniwersytetuWrocławskiego>z 08.01.05, 20:15
        podnosze
        • Gość: PLATYNOWY_SOMBRERO Re: ForumStudentowUniwersytetuWrocławskiego>z IP: *.block.alestra.net.mx 09.01.05, 00:29
          pomoge CI ! kobieta nie powinna dźwigać :D
          • siostra.kota.behemota Re: ForumStudentowUniwersytetuWrocławskiego>z 09.01.05, 22:10
            hoho...dzieki...jak miło;)
            pzdr.
            • Gość: potencjalny czlon Re: ForumStudentowUniwersytetuWrocł awskiego& & #35; 62;z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 10:56
              Mowiac parlamentarnie - do bani jest to Wasze forum. Z jednego banalnego powodu - zeby sie wpisac trzeba byc zalogowanym. Niepotrzebne utrudnienie. Powinny tam obowiazywac takie same zasady jak na tym forum. Dzieki za uwage:)
              • siostra.kota.behemota Re: ForumStudentowUniwersytetuWrocł awskiego& 15.01.05, 14:02
                mysle, ze student UWr jest an tyle czlowiekiem elastycznym, ze nie bedzie dla
                niego problemem zalozenie konta i nazwanie siebie niepodrabialnym nick'iem.
                skoro dla Cebie glownym kryterium oceny jakosci forum jest fakt czy trzeba
                uczestniczyc w dyskusji obowiazkowo sie logujac, eghm....to niestety nic na to
                nie poradze.
                widzisz co sie dzieje na tym forum? tragikomedia. niektore kosmiczne watki,
                oskarzenia...etc.i to dlatego m.in.,ze ludzie uprawiaja wolna amerykanke,
                podszywajac sie pod kogo popadnie.

szkoda,ze tak dosc marnie to uargumentowales.
                pzdr.
                • Gość: ceglar Re: ForumStudentowUniwersytetuWrocł awskiego& IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 16:30
                  no coz - to ja wyslalem ten watek wczesniej. po prostu nie chce mi sie logowac, nie mam na to czasu, generalnie przegladam forum w wolnej chwili ale mam ich bardzo malo. korzystajac z czyjegos komputera na kilka chwil nie oplaca mi sie logowac, to samo gdy tylko chce dopisac swoja mala opinie siedzac w uczelnianej pracowni...
                  z Twojej strony jest to pewien wyraz nietolarancji... a chyba nie tym cechuje sie Student Uniwersytetu
                  • tomek854 Re: ForumStudentowUniwersytetuWrocł awskiego 15.01.05, 16:33
                    Ja też pisuję z różnych komputyerów a jednak mogę się logować...

Ciekawe, jak dla niektórych problem logowania urasta do rangi Mount Everestu...

Na logowanie się nie mają czasu, a na długie dyskusje o podszywaczach mają :)
                    • Gość: ceglar Re: ForumStudentowUniwersytetuWrocł awskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 16:40
                      ja mowie tylko i wylacznie w swoim imieniu. czasami siedze dluzej i ew moglbym sie logoac, ale czesto sa sytuacje kiedy mam doslownie pare chwil na przeczytanie i dopisanie czegos na nie swoim kompie i nie bede bawil sie w jakies logowania. a kto ma czas na gadanie o podszywaczach ten ma:) ja nie.
                  • Gość: ceglar Re: ForumStudentowUniwersytetuWrocł awskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 16:34
                    powinna zostac zachowana zasada wyboru - kto chce ten sie loguje i jest bezpieczny, a kto nie ten sie nie loguje i juz.
                    • siostra.kota.behemota Re: ForumStudentowUniwersytetuWrocł awskiego 16.01.05, 11:10
                      forum naszego UWr jest forum otwartym.ani ukrytym, ani zamknietym. nie ja
                      ustalam zasady dzialania forow. i to nie moje 'widzi mi sie', ze jest obowiazek
                      logowania sie. teraz juz na kazdym z prywatnych forow jest wymog logowania sie.
                      przyjemnosc nielogowania sie maja jedynie Ci, ktorzy uczestnicza w dyskusjach
                      na forach 'oficjalnych'.

mnie zalogowanie sie zajmuje, prosze Pana Jasnie Studenta- 5 sekund. watpie aby
                      te 5 sekund bylo tak drogocenne i problematyczne w jego wygospodarowaniu.
                      Student UWr nie jest studentem leniwym...juz na pewno nie w sprawach, ktore
                      zostaly poruszone w Twoich,moich i Tomka wypowiedziach...
    • siostra.kota.behemota Re: ForumStudentowUniwersytetuWrocławskiego>z 08.02.05, 18:28
      up
    • Gość: kotbehemot Re: ForumStudentowUniwersytetuWrocławskiego>z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 19:54
      To ja mam siostre??
      • siostra.kota.behemota Re: ForumStudentowUniwersytetuWrocławskiego>z 08.02.05, 20:48
        "-Mamo?!!! Mama wybiega z kuchni, przewraca się o tasak i nóż, ktorym kroiła
        mięso, zdażyla go podniesc i z predkoscia trzykolowej karety wparowala do
        pokoju córki.
        * Tak, córeczko?!!!
        -Mamo?! on zyje!
        *Kto?!
        -No on! Tak napisał! To musi być on!
        *Kto córuchno?!
        -Braciszek!
        *Chryste panie, Matko Boska.'Łon żyje'!!!-chciala sie przytulic do swojej
        pierworodnej coreczki, zapominajac o tym, ze trzyma noz w reku. zblizajac sie
        do jej popiersia w celu dokonania aktu przytulania z impetem 3 kolowej karety
        gubiacej trzecie kolo przed skalistym wzgorzem wepchnela noz w brzuch
        coruchny..."

miales siostre, Bracie.....
    • siostra.kota.behemota Re: ForumStudentowUniwersytetuWrocławskiego>z 20.02.05, 10:47
      up
    • siostra.kota.behemota Re: ForumStudentowUniwersytetuWrocławskiego>z 25.02.05, 10:23
      up
    • siostra.kota.behemota up 01.03.05, 11:19

• tomek854 down :) 01.03.05, 13:18

• siostra.kota.behemota to prawie syzyfowa praca...ale popchne ten kamien 01.03.05, 13:19
          jeszcze z kilka razy;P
    • siostra.kota.behemota Re: ForumStudentowUniwersytetuWrocławskiego>z 08.03.05, 09:10
      up;P
    • siostra.kota.behemota Re: ForumStudentowUniwersytetuWrocławskiego>z 10.04.05, 20:54
      up
      • siostra.kota.behemota get up & down... 28.06.05, 11:38

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka