Gość: beti Re: Wypadek na torowisku IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 02.10.04, 13:52 znowu jakaś durna baba z Wałbrzycha. powinno im się zakazać dożywotnio jazdy,bo jak zobaczy taka tramwaj to myśli że to pociag Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DWR Re: Wypadek na torowisku IP: *.crowley.pl 02.10.04, 16:42 No coz. Walbrzych. Ten slynny Walbrzych. Nie na darmo trzeba na nich uwazac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małpa Re: Wypadek na torowisku IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.10.04, 17:16 Koksownie zrobiły swoje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t.j. Re: Wypadek na torowisku IP: *.238.253.46.Dial1.Philadelphia1.Level3.net 02.10.04, 20:12 Co wy tacy napastliwi jestescie? To byl wypadek. Kazdemu sie moze zdarzyc - Wroclawiakom takze, i sie zdarza. Czy ta dziewczyna zsluguje na najgorszy osad z waszej strony, bo jest z Walbrzycha? Za co ty dekors, chcialbys ta dziewczyne poslac na 15 lat do wieziena? Czyz ona jest bandyta? Czy ty i reszta przedmowcow jestescie tacy perfekt? Nigdy nie popelniacie zadnych bledow? Zawsze i wszedzie jestescie uwazni? Watpie. Nikt nie jest perfekt. A wsadzanie kazdego do wiezienia za czyny bez premedytacji, to mi smierdzi dyktatura, panstwem policyjnym, komuna, faszyzmem i wszystkim co najgorsze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: breslauer Re: Wypadek na torowisku IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.10.04, 21:46 Zgadzam się z Tobą. Trzeba jednak mieszkać we Wrocławiu, by wiedzieć, że Wałbrzyszanie powodują bardzo dużo wypadków. Głównym powodem jest ich brawura. Często obserwuję ul. Powstańców Śl. (mieszkam w pobliżu) i muszę z przykrością stwierdzić, że Wałbrzych (głównie, choć nie tylko) traktuje ją jako autostradę. Noga z gazu panowie i panie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
piast9 Re: Wypadek na torowisku 03.10.04, 00:14 Ja tam jakiś napastliwy nie jestem, ale jak we Wrocławiu widać kogoś jadącego dziwnie, halsującego przez 3 pasy bez migacza, skręcającego bez utrzymywania toru jazdy na w obrębie własnego pasa, to w znakomitej większości jest to samochód z rejestracją z dawnego województwa wałbrzyskiego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Wałbrzycha Re: Wypadek na torowisku IP: *.wlb.vectranet.pl / *.walbrzych.dialog.net.pl 26.01.05, 22:55 a ciebie powinno sie przebadac u specjalisty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NewYorker Re: Wypadek na torowisku IP: *.nyc.rr.com 27.01.05, 01:32 Dupek z ciebie.Jak w Walbrzychu jezdzily trawaje i trolejbusy to ciebie nie bylo w planach.Z powazaniem Walbrzyszanin z NYC Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Walbrzyska Baba Re: Wypadek na torowisku IP: *.nyc.rr.com 27.01.05, 02:08 "Czep sie pan tramwaja",a nie walbrzyskiej baby.Przede wszystkim proponuje kurs jezyka polskiego u profesora Miodka .Pozdrawiam- Walbrzyska Baba z USA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t Re: Wypadek na torowisku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.04, 12:16 no tak z walbrzycha. pewnie stop nie zauwazyla. pamietacie najwieksza obelge skierowana do kierowcow ? brzmiala ona : uczyles sie jezdzic w walbrzychu? cos w tym musi jednak byc. za kazdym razem jak jade do walbrzycha to modle sie zebym przezyl broge w obire strony Odpowiedz Link Zgłoś
tomek854 Re: Wypadek na torowisku 03.10.04, 14:12 A ja jezdze po walbrzychu i jakos nie zauwazam specjalnie wiekszego chamstwa niz u nas. A jezeli chodzi o tramwaje, to sa obni nie przywyczajeni, podobnie jak legniczanie czy jeleniogorzania. A to dlatego ze nie maja trramwajow, a nie dlatego, ze sa glupsi. Podobnie ja, kiedy bylem pocz. kierowcą mialem problem z rondami w krakowie... Odpowiedz Link Zgłoś
taxi.wroclaw Re: Wypadek na torowisku 03.10.04, 15:40 W Wałbrzychu kiedyś były tramwaje. Ostatnia linia 8, Plac Grunwaldzki - Szczawno Zdrój przestała istnieć kilkanaście lat temu. Ale wracając do tematu, przed zmianą podziału terytorialnego, w woj. wałbrzyskim obowiązywały najwyższe stawki ubezpieczeniowe z powodu wysokiej liczby i wartości szkód komunikacyjnych, podobne jak w Warszawie. Coś w tym jest. Odpowiedz Link Zgłoś
embriao Re: Wypadek na torowisku 26.01.05, 20:52 A takiego buractwa jak we wroclawiu to ze swieca szukac. Co widac po tym watku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milosnik kolei Re: Wypadek na torowisku IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 26.01.05, 22:37 embriao napisał: > A takiego buractwa jak we wroclawiu to ze swieca szukac. Co widac po tym watku. Co drugi tu poucza a sam rodowity wraclawianin, ta joj, ze Lwowa :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysztof Re: Wypadek na torowisku IP: 156.17.44.* 27.01.05, 08:12 Ostatnia linia tramwajowa w wałbrzychu przestała istnieć ok. 40 lat temu. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiasuch Re: Wypadek na torowisku 15.02.05, 10:49 Kilkanascie lat temu? Mieszkałam w Wałbrzychu od 76 roku i nie widziałam nigdy żadnego tramwaju... Odpowiedz Link Zgłoś
piast9 Z rondami to Wrocławianie mają kłopoty 03.10.04, 17:51 Dopiero od niedawna pojawiły się we Wrocławiu skrzyżowania z ruchem okrężnym (pl. Powstańców taki n.b. nie jest) i widzę że wielu Wrocławiaków nie ma pojęcia o tym, jak używać na nich kierunkowskazów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Wałbrzycha Re: Z rondami to Wrocławianie mają kłopoty IP: *.wlb.vectranet.pl / *.walbrzych.dialog.net.pl 26.01.05, 22:55 a u nas na "wiosce" jakos nikt nie ma z tym problemow (chyba ze jest z wroclawia) tak czytam te (niektore) wypowiedzi to robi mi sie was szkoda.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: archeo Re: Z rondami to Wrocławianie mają kłopoty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 02:11 A czytasz z kiedy jest ten artykul? I kiedy byl ostatni wpis? Burdel macie siostry w tym archeo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NewYorker Re: Z rondami to Wrocławianie mają kłopoty IP: *.nyc.rr.com 27.01.05, 02:35 Nie karzdy zapuszcza sie na takie wiochy,siostro! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Walbrzyska Baba Re: Z rondami to Wrocławianie mają kłopoty IP: *.nyc.rr.com 27.01.05, 02:58 Lepiej poddaj sie naturalizacji. Jestes brakujacym ogniwem w ewolucji miedzy nami "babami" a malpami.Pozdrawiam -Walbrzyska Baba - sekcja Genetix.Liga broni ,liga radzi ,liga nigdy nas nie zdradzi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wałbrzyszanin Re: Z rondami to Wrocławianie mają kłopoty IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 29.01.05, 00:39 Słyszałem, że litery dawnej reejestracji Wałbrzycha "WB" niektórzy Wrocławianie czytają jako "Wielka Brytania"!!!! Jakie to miłe i sympatyczne!! Odpowiedz Link Zgłoś
tomek854 Re: Z rondami to Wrocławianie mają kłopoty 29.01.05, 02:42 "a tablice DW walbrzyszanie czytaja jako "Ala ma kota" bo nie umieja czytac i zgaduja". I teraz ktos z wałbrzycha dowali i potem jemu ktoś z wrocławia i potem znowu a potem przyjdzie przedszkolanka i wszystkich wezmie na leżakowanie :P Rety ludzie przecież jak was się czyta to ręce opadają. (nieważne skąd jestem, ale jeżdże i po Wałbrzychu i po Wrocławiu i wiem, że kretynów drogowych pełno i tu i tu ( no, chyba że akurat kłócą się na forum :P) Odpowiedz Link Zgłoś