Gość: Preslaw IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 03.10.04, 10:34 Absolutnie doskonałe przedstawienie. Godne polecenia dla wszystkich. Ogląda się to lepiej niż sensacyjny film. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: s Re: Ocelot - genialne widowisko IP: *.se / *.cust.bredbandsbolaget.se 03.10.04, 10:52 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: Ocelot - genialne widowisko IP: *.kom / *.kom-net.pl 03.10.04, 12:18 Popieram, ale potem strasznie mnie bolała szyja :D a tak poważnie to profesjonalnie przygotowane, jedyne co to kilka pomyłek - ale te zdarzają się każdemu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ic Re: Ocelot - genialne widowisko IP: *.amsnet.pl / *.amsnet.pl 03.10.04, 20:51 A po ile bilety? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Preslaw Re: Ocelot - genialne widowisko IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 03.10.04, 21:00 Bilet dostałem w prezencie, ale kosztowały chyba 25 - 35 zł. Do Ali: jak tych pomyłek kompletnie nie widziałem, ale jestem laikiem. Zwykłym odbiorcą sztuki. Dodatkowo cieszy to, że grupa powstała, o ile mi widsaomo we Wrocławiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: Ocelot - genialne widowisko IP: *.kom / *.kom-net.pl 04.10.04, 17:00 wynikało to chyba z rozluźnienia atmosfery przy samym końcu... ekipa wiedziala że poszło im świetnie i na samym końcu mieli kilka wpadek... mnie tez nie mozna nazwać specjalistą w odbiorze sztuki:P ale jedno jest pewne imponujący jest nakład pracy ekipy ocelota :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś