Dodaj do ulubionych

GDZIE WE WROCŁAWIU MAMMOGRAFIA???

IP: *.kom / *.kom-net.pl 08.10.04, 11:45
We wczorajszych faktach słyszałam o możliwości zrobienia bezpłatnych badań
mammograicznych i onkologicznych w ramach jakiegoś programu we Wrocławiu...
Czy ktoś wie więcej??? Gdzie takie badania można zrobić???
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: GDZIE WE WROCŁAWIU MAMMOGRAFIA??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.04, 11:52
      na Grabiszynskiej blisko pl.Legionow jest duza przychodnia lub prywatnie tuz za
      przychodnia w podworzu jest prywatna
      • Gość: kotek Re: GDZIE WE WROCŁAWIU MAMMOGRAFIA??? IP: *.kom / *.kom-net.pl 08.10.04, 12:08
        Dziękuję:)
        Ale słyszałam o akcji, która odbywa się bodajże do jutra i może się tam
        przebadać każdy - bez skierowania. Czy to właśnie w tej przychodni??
        • Gość: Magda Re: GDZIE WE WROCŁAWIU MAMMOGRAFIA??? IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 08.10.04, 14:40
          O tej akcji mi nie wiadomo, jednak ja tez polecam przychodnie na Grabiszynskiej
          35/39 (Poliklinika). Bylam tam wczoraj, wszystko idzie szybko i sprawnie,
          lekarze w porzadku. Wizyta jest bezplatna, mammografia 15 zl, usg 5, biopsja za
          free.
          • Gość: marta Re: GDZIE WE WROCŁAWIU MAMMOGRAFIA??? IP: *.amsnet.pl 08.10.04, 20:39
            Magdo, jeśli możesz, napisz, czy trzeba się wcześniej zapisywać. Może znasz
            numer telefonu do tej przychodni? Chętnie bym skorzystała z takiej szansy. Z
            góry dziękuję.
            • Gość: Magda Re: GDZIE WE WROCŁAWIU MAMMOGRAFIA??? IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 08.10.04, 23:18
              Podaje nr telefonu komorkowego pod ktorym dokonuja rejestracji, 0603713030
              miedzy godz. 10-15. Grabiszynska 37/39.
              Ja zglosilam sie wczesniej do Punktu Nauki Samobadania Piersi w mojej
              przychodni (nie trzeba sie rejestrowac)i tam dostalam specjalna ksiazeczke i nr
              telefonu na Grabiszynska. Polecam, cale badanie wynioslo mnie 5 zl, wszystko
              robione jest na poczekaniu.
              • Gość: marta Re: GDZIE WE WROCŁAWIU MAMMOGRAFIA??? IP: *.amsnet.pl 09.10.04, 10:40
                Bardzo Ci dziękuję za ważne dla mnie informacje. Gdyby nie Twój post, nie
                wiedziałabym, że jest taka możliwość zrobienia badań. Pozdrawiam i życzę miłego
                dnia.
    • Gość: danka Re: już mówię IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.10.04, 18:56
      Akcja dot. kobiet od 50 do 69 roku zycia, dzwonić na Radiologię Kliniki przy
      ul.Skłodowskiej -Curie,akcja trwa do końca pazdziernika (jesli dobrze pamietam)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka