jarunczyk Re: THE BEST DOCTOR W LEGNICY ( POŁOŻNICZY) 14.10.04, 21:05 najlepszy doktor w Legnicy? no chyba cały odział zasuguje na miano the best. Odpowiedz Link Zgłoś
etka2 Re: THE BEST DOCTOR W LEGNICY ( POŁOŻNICZY) 15.10.04, 10:53 czyzby???!!! A ordynator - czy mialyscie ta watpliwa przyjemnosc byc badana przez te łapska, bo inaczej nie moge powiedziec... Odpowiedz Link Zgłoś
doris73 Re: THE BEST DOCTOR W LEGNICY ( POŁOŻNICZY) 18.10.04, 18:56 heheheeeee... nie wiem czemu ale wszystkie dziewczyny drzały na samą myś o tym, albo szybciej miały rozwarcie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
etka2 Re: THE BEST DOCTOR W LEGNICY ( POŁOŻNICZY) 19.10.04, 09:23 no więc moja opinia nie jest odosobniona, a takiego lekarza powinno się sakazać na tortury za brak profesjonalnej wrażliwości na badanie tak intymnych i delikatnych sfer kobiecych, całe szczęście, że nie rodziłam w Legnicy i jego łapska tylko raz mnie badały (choć tak naprawdę tego nie można nazwać badaniem - a to przecież specjalista, niech spróbuje swoją żonę albo córkę tak zbadać, to dostałby takiego kopniaka, że na długo popamiętałby to ... Odpowiedz Link Zgłoś
abdzia Re: THE BEST DOCTOR W LEGNICY ( POŁOŻNICZY) 26.10.04, 18:53 Podobno miał być The Best ????? Polecam doktor Czeszejko-Sochacką. Pozdrowionka. Magda Odpowiedz Link Zgłoś
doris73 Re: THE BEST DOCTOR W LEGNICY ( POŁOŻNICZY) 26.10.04, 19:43 ooo abdzia ma juz dostep do internetu??? Odpowiedz Link Zgłoś
doris73 Re: THE BEST DOCTOR W LEGNICY ( POŁOŻNICZY) 26.10.04, 19:44 abdzia masz juz internet? Odpowiedz Link Zgłoś
abdzia Re: THE BEST DOCTOR W LEGNICY ( POŁOŻNICZY) 02.11.04, 18:23 Cześć Doris !!! Niestety Abdzia nie na Internetu . Wyzyskuję czasami szwagra, który cierpliwie znosi moją bytność w swojej oazie spokoju ;0)))) Pozdrowionka dla Natali i Alka Odpowiedz Link Zgłoś