Dodaj do ulubionych

sklepy w Kielcach

IP: *.* 24.02.03, 10:36
Nie mam praktyki w kupowaniu ubranek dla dzieci. Może mi polecicie ciekawe (i w miarę niedrogie) sklepy w Kielcach. Może któraś mama chce niedrogo odsprzedać ubranka na 80 - 86 cm i więcej dla chłopca (ma 4 i pół miesiąca)?Mały rośnie jak na drożdzach, wystarczy, że odłoże coś do prania to już po wyjęciu okazuje sie za małe!!!!!!!!Mój telefon - 692-430-737Agnieszka :-)
Obserwuj wątek
    • Gość: oSka Re: sklepy w Kielcach IP: *.* 24.02.03, 15:35
      Polecam tanią odzież - jeśli uznajesz - na ul. Koziej. Mają świetne rzeczy dla maluchów, niedrogie i niezniszczone lub komnis - tez na Koziej lub Orlej :)PozdrawiamKIKA
    • Gość: wiolontela Re: sklepy w Kielcach IP: *.* 27.02.03, 10:16
      Czesc AgnieszkaJa moje dziewczyny ubieram głównie na bazarach i Plantach. To samo co w sklepach a jednak o wiele taniej. Fakt, nie kupi sie tam ubranek firmowych (cokolwiek to znaczy ;)), ale naprawde mozna dostac ładne i niedrogie. Do tego TRWAŁE. Na firmówkach kilka razy sie sparzyłam, wiec teraz wole juz kupic coś tanszego, jakby sie miało szybko rozleciec to przynajmniej mniejszym kosztem i strate jakos łatwiej odrzałowac.Polecam jeden naprawde tani sklep na ul. Żeromskiego, w tym miejscu gdzie dawniej był Pewex, obok biblioteki. Niestety zapomniałam jak sie nazywa.Mam tez troche ubranek, ktore mogłabym odsprzedac, co prawda wiekszość dziewczecych ale tez sporo uniwersalnych. Jeslibys była zainteresowana prosze o kontakt.WiolaMoj tel.: 362 01 96lub kom.: 0 604 288 503
      • Gość: oSka Re: sklepy w Kielcach IP: *.* 28.02.03, 15:26
        Witaj, Wiolu!Ja chetnie odkupiłabym troche ciuszków od Ciebie dla mojej 2,5 latki :) - miałybyśmy okazje sie spotkać.Odpisz.PaKIKA
        • Gość: wiolontela Re: sklepy w Kielcach IP: *.* 28.02.03, 19:44
          Oj oj oj...Kika, strasznie mi przykro, ale ja mam jeszcze taka 17-sto miesieczna kruszynke, ktora po starszej siostrze nosi co tylko sie da.Ale spotkac mozemy sie niezaleznie od "ciuszkowych spraw". Daj tylko znac gdzie i kiedy?Wiola :hello:
    • Gość: wiesia Re: sklepy w Kielcach IP: *.* 28.02.03, 13:21
      Ja kupuję w sklepiku "Dzieciuch" na ulicy po drugiej stronie ulicy prowadzącej od Placu Partyzantów do Plant, na wysokości USC,przed Hawaną, taki mały sklepik z tanią odzieżą (często zupełnie nową). Obecnie jest nawet wyprzedaż zimowych ubranek np. kombinezon zimowy dla dziecko można kupić za 50% dotychczasowej ceny , czyli za 5-10zł.
      • Gość: agaki Re: sklepy w Kielcach IP: *.* 11.03.03, 16:50
        Czesc Wiesiu.Kiedy znow sie spotkamy na spacerku?Od twojego mezusia wiem, ze ciezko pracujesz.A moze inne mamuski tez sie dolacza?
    • Gość: aneta2 Re: sklepy w Kielcach IP: *.* 18.03.03, 08:58
      moze i ja cos dodam do tej listy. Tanio jest w hurtowni na Gornej (zobacz "a sklepy dla dzieci") moze ubranek nie ma tam za wiele ale sa bardzo tanie - jest tam praktycznie wszytko dla dziecka od wozkow po smoczki. Tanio jest w hurtowni Maja na Bukowce (ul Kordeckiego) nie ma tam ubranek, ale sa np markowe wozki i foteliki duzo tansze niz w sklepach na miescie. Ubranka najchetniej kupuje w Pinokio i Teczy(IIp)/Puchatek - fakt moze nie sa najtansze ale sa dobrej jakosci. A z doswiadczenia wiem, ze sklepy dla dzieci (jesli oczywiscie nie ma takiej potrzeby) trzeba omijac szerokim lukiem - nigdy nie moge sie oprzec zeby czegos nie kupic!!!m
    • gielenia Re: sklepy w Kielcach 11.04.03, 09:11
      A ja od 3 tygodni szaleje na Allego, naprawde polecam, jakos do tej pory
      bardzo ostroznie podchodzilam do zakupow "wysylkowych" (spodnie z QELLE i nie
      tylko)przez internet (po tym jak kupilam zabawki: zolwia i krowe z Tiny Love)
      Allegro naprawde polecam, sporo jest fajnych ciuszkow (wiele nowych) i w
      bardzo przystepnych cenach. Kupilam Agniesi fajne sukienki z welurku, fajna
      katanke jeansowa, a teraz licytuje jeszcze pare rzeczy.
      Zreszta zobacz sama!!!!
      Aneta

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka