Gość: lili IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 25.08.01, 22:13 Wiecie moze, gdzie w naszym miescie mozna pojezdzic na rolkach? Od dawna mysle o ich kupnie ale odstrasza mnie brak gladkich chodnikow, na ktorych mozna by spokojnie pojezdzic. l. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jeniek Re: Gdzie na rolki? IP: *.wroclaw.top.pl 26.08.01, 00:29 jeśli chodzi o miejsca specjalnie do tego przeznaczone, to niestety nie mam pojęcia, natomiast ja polecam asfaltową alejkę na Biskupinie (ul.Dembowskiego). Jest naprawdę idealna do tego celu!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lili Re: Gdzie na rolki? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 26.08.01, 00:51 Gość portalu: jeniek napisał(a): > jeśli chodzi o miejsca specjalnie do tego przeznaczone, to niestety nie mam > pojęcia, natomiast ja polecam asfaltową alejkę na Biskupinie (ul.Dembowskiego). > > Jest naprawdę idealna do tego celu!! Dzieki, rano polece zobaczyc!! l. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabia Re: Gdzie na rolki? IP: *.eu.org 26.08.01, 00:52 Gość portalu: lili napisał(a): > Gość portalu: jeniek napisał(a): > > > jeśli chodzi o miejsca specjalnie do tego przeznaczone, to niestety nie ma > m > > pojęcia, natomiast ja polecam asfaltową alejkę na Biskupinie (ul.Dembowski > ego). > > > > Jest naprawdę idealna do tego celu!! > > Dzieki, rano polece zobaczyc!! > l. Nie wiem, czy rano dostaniesz pozwolenie lotu. Może być mgła. Odpowiedz Link Zgłoś
roberto65 Re: Gdzie na rolki? 26.08.01, 00:59 Gość portalu: hrabia napisał(a): > Gość portalu: lili napisał(a): > > > Gość portalu: jeniek napisał(a): > > > > > jeśli chodzi o miejsca specjalnie do tego przeznaczone, to niestety n > ie ma > > m > > > pojęcia, natomiast ja polecam asfaltową alejkę na Biskupinie (ul.Demb > owski > > ego). > > > > > > Jest naprawdę idealna do tego celu!! > > > > Dzieki, rano polece zobaczyc!! > > l. > > > Nie wiem, czy rano dostaniesz pozwolenie lotu. Może być mgła. ... i wieża lotniskowa może nie dać Ci zezwolenia na kołowanie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabia Re: Gdzie na rolki? IP: *.eu.org 26.08.01, 01:00 roberto65 napisał(a): > Gość portalu: hrabia napisał(a): > > > Gość portalu: lili napisał(a): > > > > > Gość portalu: jeniek napisał(a): > > > > > > > jeśli chodzi o miejsca specjalnie do tego przeznaczone, to niest > ety n > > ie ma > > > m > > > > pojęcia, natomiast ja polecam asfaltową alejkę na Biskupinie (ul > .Demb > > owski > > > ego). > > > > > > > > Jest naprawdę idealna do tego celu!! > > > > > > Dzieki, rano polece zobaczyc!! > > > l. > > > > > > Nie wiem, czy rano dostaniesz pozwolenie lotu. Może być mgła. > > > ... i wieża lotniskowa może nie dać Ci zezwolenia na kołowanie... Poza tym, na niebie w okolicach Sępolna pojawiły się Stukasy... Odpowiedz Link Zgłoś
roberto65 Re: Gdzie na rolki? 26.08.01, 01:02 Gość portalu: hrabia napisał(a): > roberto65 napisał(a): > > > Gość portalu: hrabia napisał(a): > > > > > Gość portalu: lili napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: jeniek napisał(a): > > > > > > > > > jeśli chodzi o miejsca specjalnie do tego przeznaczone, to > niest > > ety n > > > ie ma > > > > m > > > > > pojęcia, natomiast ja polecam asfaltową alejkę na Biskupini > e (ul > > .Demb > > > owski > > > > ego). > > > > > > > > > > Jest naprawdę idealna do tego celu!! > > > > > > > > Dzieki, rano polece zobaczyc!! > > > > l. > > > > > > > > > Nie wiem, czy rano dostaniesz pozwolenie lotu. Może być mgła. > > > > > > ... i wieża lotniskowa może nie dać Ci zezwolenia na kołowanie... > > > Poza tym, na niebie w okolicach Sępolna pojawiły się Stukasy... mój zwiad donosi, że to nie Stukasy, tylko Messerschmity... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajaccek Re: Gdzie na rolki? IP: *.chicago-05-10rs.il.dial-access.att.net 26.08.01, 09:39 roberto65 napisał(a): > Gość portalu: hrabia napisał(a): > > > roberto65 napisał(a): > > > > > Gość portalu: hrabia napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: lili napisał(a): > > > > > > > > > Gość portalu: jeniek napisał(a): > > > > > > > > > > > jeśli chodzi o miejsca specjalnie do tego przeznaczone > , to > > niest > > > ety n > > > > ie ma > > > > > m > > > > > > pojęcia, natomiast ja polecam asfaltową alejkę na Bisk > upini > > e (ul > > > .Demb > > > > owski > > > > > ego). > > > > > > > > > > > > Jest naprawdę idealna do tego celu!! > > > > > > > > > > Dzieki, rano polece zobaczyc!! > > > > > l. > > > > > > > > > > > > Nie wiem, czy rano dostaniesz pozwolenie lotu. Może być mgła. > > > > > > > > > ... i wieża lotniskowa może nie dać Ci zezwolenia na kołowanie... > > > > > > Poza tym, na niebie w okolicach Sępolna pojawiły się Stukasy... > > mój zwiad donosi, że to nie Stukasy, tylko Messerschmity... > Czy komary wiedza jak sie je przezywa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diabełek Re: Gdzie na rolki? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.01, 16:53 sądząc z zaobserwowanych na solnym są to jumbo jety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Met Re: Gdzie na rolki? IP: *.pkp.wroc.pl 26.08.01, 17:18 Nie wiem jak we Wrocławiu,ale w Kłodzku,tylko na promenadzie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pucio Re: Gdzie na rolki? IP: *.slnt1.on.wave.home.com 26.08.01, 17:23 A czy nie mozna by bylo zamknac jakiegos dluzszego odcinak ulicy dwupasmowej dla ruchu naprzyklad w niedziele pomiedzy 8 i 13:00 i przeznaczyc tylko dla tych co na rolkach lub rowerach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lili Re: Gdzie na rolki? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 26.08.01, 17:45 Pomysl bardzo mi sie podoba, niestety chyba jest jednak nierealny :( Pozdr. l. Odpowiedz Link Zgłoś
roberto65 Re: Gdzie na rolki? 26.08.01, 18:34 Gość portalu: lili napisał(a): > Pomysl bardzo mi sie podoba, niestety chyba jest jednak nierealny :( > Pozdr. > l. Też mi się tak wydaje, a po za tym ile we Wreocławiu jest tych dwupasmowuych ulic... Odpowiedz Link Zgłoś