Dodaj do ulubionych

DOMOWE ZWIERZĘTA NASZYCH FORUMOWICZÓW.....................

26.08.01, 22:34
Ja posiadam w domu akwarium z rybkami...
A Wy jakie zwierzęta macie w swoich domach ???
Obserwuj wątek
    • Gość: MKK Re: DOMOWE ZWIERZĘTA NASZYCH FORUMOWICZÓW..................... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 26.08.01, 22:37
      Pies czyli suka marki jamnik.
      :)
      • roberto65 Re: DOMOWE ZWIERZĘTA NASZYCH FORUMOWICZÓW..................... 26.08.01, 22:40
        Gość portalu: MKK napisał(a):

> Pies czyli suka marki jamnik.
        > :)

Jak się wabi ten "niskopodłogowiec" i jakie ma umaszczenie sierści ???
        • Gość: MKK Re: DOMOWE ZWIERZĘTA NASZYCH FORUMOWICZÓW..................... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 26.08.01, 23:17
          roberto65 napisał(a):

> Gość portalu: MKK napisał(a):
          >
          > > Pies czyli suka marki jamnik.
          > > :)
          >
          >
          > Jak się wabi ten "niskopodłogowiec" i jakie ma umaszczenie sierści ???

Jamniczka wabi się NALA.
          Imię "Nala" zaczerpnęła moja córka prawie 4 lata temu z Króla Lwa. Nala była
          narzeczoną Simby! Film Disneya przerabiałam wiele razy. Córka dorosła (11 lat), a
          Nala została.
          Umaszczenie : ruda.
    • Gość: diabełek Re: DOMOWE ZWIERZĘTA NASZYCH FORUMOWICZÓW..................... IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.01, 22:38
      o moim to można było już przeczytać
      jest nim cudowna kotka zuzia
      najinteligentniejszy kot świata który nie chce wyrzec się swych dzikich upodobań
      • roberto65 Re: DOMOWE ZWIERZĘTA NASZYCH FORUMOWICZÓW..................... 26.08.01, 22:41
        Gość portalu: diabełek napisał(a):

> o moim to można było już przeczytać
        > jest nim cudowna kotka zuzia
        > najinteligentniejszy kot świata który nie chce wyrzec się swych dzikich upodoba
        > ń

Wiem - Twój kot Diabełku to "Killer" który poluje na wróble !!!
        • Gość: diabełek Re: DOMOWE ZWIERZĘTA NASZYCH FORUMOWICZÓW..................... IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.01, 23:02
          ...nikt nie jest idealny...
          • roberto65 Re: DOMOWE ZWIERZĘTA NASZYCH FORUMOWICZÓW..................... 26.08.01, 23:14

> ...nikt nie jest idealny...

...tyż prowdo - jak godoją Ślązoki !
    • Gość: Pafik Re: DOMOWE ZWIERZĘTA NASZYCH FORUMOWICZÓW..................... IP: *.kom-net.pl 26.08.01, 23:15
      Kot - Arnold; pieszczotliwie Arni, Arnutek.

W glowie mu sie ostatnio przewraca i chce zrec na obiad wiecej niz ja.

----------------
      Przy okazji maly przedruk z forum plazowego:

Jest taki program "Od przedszkola do Opola", pytają tam dzieci przed występem o
      zainteresowania itp. I jedną dziewczynkę prowadzący pyta, czy ma jakieś
      zwierzątka.
      - Tak, kotka.
      - A jak się nazywa ten kotek?
      - Kotek.
      - Nie ma imienia? A jak na niego wołasz, jak chcesz, żeby przyszedł?
      - Chodź tu, kotku.
      - A tatuś? Jak tatuś na niego woła?
      - Chodź tu, ty je**** sierściuchu!
      • klinta Re: DOMOWE ZWIERZĘTA NASZYCH FORUMOWICZÓW..................... 27.08.01, 05:48
        mam pieknego rudego Gaspara Marie Garcie McLeoda :)
        • klinta Re: DOMOWE ZWIERZĘTA NASZYCH FORUMOWICZÓW..................... 27.08.01, 05:48
          klinta napisał(a):

> mam pieknego rudego Gaspara Marie Garcie McLeoda :)

hm...zapomnialam dodac,ze to kot,wybaczcie...
    • Gość: terka Re: DOMOWE ZWIERZĘTA NASZYCH FORUMOWICZÓW..................... IP: *.*.*.* 27.08.01, 07:50
      Nogłabym napisać podobnie jak MKK - szorstkowłosa jamniczka o imieniu Nuka. Ma
      już ponad 10 latek.
      • Gość: Jowita Re: DOMOWE ZWIERZĘTA NASZYCH FORUMOWICZÓW..................... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.08.01, 11:14
        Naszą ulubienicą od roku jest czarno-biała szczurka Palomcia.
        Lubi wszelkie "kocie" pieszczoty jak np. drapanie za uchem, głaskanie.Nawet
        myje się jak kot. Uwielbia dziurawe skarpety, które traktuje jak przenośną norę.
        Nie sądziłam, że kiedys polubię szczura. A jednak...
    • Gość: nell Re: DOMOWE ZWIERZĘTA NASZYCH FORUMOWICZÓW..................... IP: 213.77.49.* 27.08.01, 12:04
      1/. Akwarium z rybkami (to ważne, bo można mieć bez),
      2/. Świnek morski - Niuniek.
    • Gość: acho Re: DOMOWE ZWIERZĘTA NASZYCH FORUMOWICZÓW..................... IP: 10.40.65.* 27.08.01, 13:08
      Najspokojniejsze na swiecie, kochajace zabawe i dzieci
      dobermany w ilosci sztuk dwoch: Amon (lat 5) i Ares (lat 1,75).
      Oba czarne, podpalane...
    • pszczolowski Re: DOMOWE ZWIERZĘTA NASZYCH FORUMOWICZÓW..................... 27.08.01, 13:19
      mszyce, palce lizac ;-)
      bzzz
    • Gość: Gelu Re: DOMOWE ZWIERZĘTA NASZYCH FORUMOWICZÓW..................... IP: *.arthurandersen.com 27.08.01, 14:43
      Brązowo-biały królik miniaturowy rasy baranek francuski (taki z długimi i
      oklapniętymi uszami) o imieniu Zbój. Ciekawski, towarzyski, niesforny (patrz:
      imię), kochany. Do tego jeszcze pięknie się myje (zwłaszcza mycie uszu
      dostarcza obserwatorom niesamowitych wrażeń - łapie wtedy jedno ucho dwiema
      łapkami i wylizuje) i przeuroczo ziewa.
      • ssaczek Re: DOMOWE ZWIERZĘTA NASZYCH FORUMOWICZÓW..................... 27.08.01, 14:55
        Nałogowo rybki te w akwarium. A ze słodyczy to tylko śledzie.
        Pozdr.
      • Gość: Jajaccek Re: DOMOWE ZWIERZĘTA NASZYCH FORUMOWICZÓW..................... IP: *.chicago-01-02rs.il.dial-access.att.net 27.08.01, 14:56
        Kocura "Toffiego", ze wzgledu na masc.Pregowaty i bardzo zwinny.Pauzke
        nierozloczke.Jedna nistety druga padla."Toffi" uwielbia godzinami przygladac
        sie papunci.Nam pozostawia TV.
        • Gość: diabełek Re: DOMOWE ZWIERZĘTA NASZYCH FORUMOWICZÓW..................... IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 27.08.01, 15:01
          dobrze że chociaż to...
          czuj się zagrożony jak zainteresuje się komputerem
          • Gość: Monika Re: DOMOWE ZWIERZĘTA NASZYCH FORUMOWICZÓW..................... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.08.01, 17:16
            A ja mam sunię - dobermankę. Wabi się Malwi i jest maści czarnej podpalanej.
            • Gość: acho Re: Do Moniki IP: 10.40.65.* 27.08.01, 17:45
              Gość portalu: Monika napisał(a):

> A ja mam sunię - dobermankę. Wabi się Malwi i jest maści czarnej podpalanej.

Jestes moim zbawieniem! Czy Twoja suczka nie pragnie czasem, hm... poznac partnera?
              Bo moj Amon (patrz troche wyzej) bardzo by chcial - jest rodowód, szczepienia, etc.
              Co Ty i Malwi na to?
              • Gość: riss Re: Do Moniki IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 27.08.01, 18:27
                Mam owczarka niemieckiego , wabi się Barry
            • Gość: magician Re: DOMOWE ZWIERZĘTA NASZYCH FORUMOWICZÓW..................... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.08.01, 18:55
              a ja mam piesa!!! tzn. sunie BOXERKE
              • Gość: Betty Re: DOMOWE ZWIERZĘTA NASZYCH FORUMOWICZÓW..................... IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 27.08.01, 20:51
                3 letni ,dorodny kocur Leon.
          • Gość: Jajaccek Re: DOMOWE ZWIERZĘTA NASZYCH FORUMOWICZÓW..................... IP: *.chicago-08-09rs.il.dial-access.att.net 28.08.01, 00:42

> dobrze że chociaż to...
            > czuj się zagrożony jak zainteresuje się komputerem

Komputer a zwlszcza dostep do internetu nie wymaga zadnych szczegolnych
            umiejetnosci."Toffi" od dawna zastepuje mnie w FORUM.Pozdro
            PS. jest lepszy w sprawach ''Myszki''..
    • Gość: tyrysek Re: DOMOWE ZWIERZĘTA NASZYCH FORUMOWICZÓW..................... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.08.01, 21:42
      zolwica z czterema koczczynami, zolwica z trzema konczynami, bardziej ludzki
      niz niejeden homo sapiens sznaucer sredni oraz(sporadycznie) czarna kotka, a
      takze dzika bestia, ale jej juz w domu nie trzymamy ... ;-)
      • Gość: pistol Re: DOMOWE ZWIERZĘTA NASZYCH FORUMOWICZÓW..................... IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 28.08.01, 04:34
        hoduję ślimaki winniczki
        • roberto65 Re: DOMOWE ZWIERZĘTA NASZYCH FORUMOWICZÓW..................... 31.08.01, 20:31
          Gość portalu: pistol napisał(a):

> hoduję ślimaki winniczki

Ciekawe hobby Pistol...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka