Dodaj do ulubionych

rafis, ! i inni - potrzebuję pomocy

IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 05.11.04, 11:52
panowie, trochę prywaty :-)
szukam takiej strony z wrocławskimi inwestycjami ( głownie niezrealizowanymi,
o ile pamietam), do której link był podawany albo tutaj, albo na wroinvest -
pamietam, że było tam sporo wizualizacji dość nieuporządkowanych, na pewno np
biurowiec HCS, ale także taka koncepcja zabudowy mieszkaniowo-usługowej
wzdłuż Karkonoskiej koło polmozbytu -której właśnie szukam. robił to chyba
jeszcze MR 88, albo sam masełkowski, albo wogóle ktoś inny - nie pamiętam :-).
jeśli z tego mało konkretenego opisu ktoś wydedukuje o którą strone chodzi i
pamieta link - będę wdzięczny ( rafis - moge ci w ramach wymiany wiadomości
sprzedać wysokość dominanty na LCCorp :-) )
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: antoslaw Re: rafis, ! i inni - potrzebuję pomocy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.04, 11:59
      wroclaw.sarp.org.pl/index.php?module=My_eGallery&do=showgall&gid=2&p=
      Zatem mow ile bedzie miala m ta dominanta? I Skad masz to info? :D
      • Gość: (!) Re: rafis, ! i inni - potrzebuję pomocy IP: *.rozanka.wroc.pl 05.11.04, 12:01
        www.impressio.pl/szczegoly.php?dzial=koncepcje&lp=9 -tutaj też to jest.
        • Gość: marc Re: rafis, ! i inni - potrzebuję pomocy IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 05.11.04, 13:28
          antoslaw, ! - wielkie dzięki
          w sprawie dominanty - słowo sie rzekło, kobyłka u płotu - dawać maile jesli was
          interesuje. na forum nie mogę :-)
          pzdr
          • Gość: antoslaw Re: rafis, ! i inni - potrzebuję pomocy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.04, 13:57
            antoslaw@gazeta.pl
            • Gość: deadcandance Re: rafis, ! i inni - potrzebuję pomocy IP: *.media4.pl 05.11.04, 14:07
              deadcandance@gazeta.pl, ja również proszę
              • Gość: Rafis Re: rafis, ! i inni - potrzebuję pomocy IP: 213.199.196.* 05.11.04, 14:48
                czesc, dopiero teraz wróciłem. Widze ze sobie poradziłes więc tez prosze o info
                na wroclawczyk@gazeta.pl
                • Gość: michal Re: rafis, ! i inni - potrzebuję pomocy IP: 195.116.94.* 05.11.04, 14:49
                  czy ja takze moglbym prosic o info na
                  michalw@terramail.pl
                  • pluto10 Re: rafis, ! i inni - potrzebuję pomocy 05.11.04, 16:09
                    a czy ja mogę prosić?
                    arturser@op.pl.
                    --------------------------
                    pluto10
                    • Gość: Marek Re: rafis, ! i inni - potrzebuję pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.04, 16:20
                      a ja tez moge? spman@o2.pl
                      • Gość: kotbehemot Re: rafis, ! i inni - potrzebuję pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.04, 16:24
                        ja tez moge? kotbehemot@interia.pl
                        • Gość: tom Re: rafis, ! i inni - potrzebuję pomocy IP: *.kom / *.kom-net.pl 05.11.04, 17:00
                          jeśli można wakol@poczta.onet.pl
                          z góry dziękuję
                          • Gość: RP Re: rafis, ! i inni - potrzebuję pomocy IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 05.11.04, 18:46
                            Ale mam maili :D teraz będę Was pierdołami zasypywał ;]

To ja wtłoczyłem na forum ten link jako pierwszy :)
                            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=550&w=16559899
                            Czy dzięki temu zasłużyłem sobie na podanie wysokości Centum Europa? ;)

A w ogóle jaki problem, w tym by napisac na forum liczbę dwucyfrową (jak
                            mniemam)? :)

geo-pl@o2.pl ... z góry dziękuję :) Adrian

• Gość: slawek Re: rafis, ! i inni - potrzebuję pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.04, 18:47
                              No to ja też poproszę sklar@op.pl. Dzięki
          • Gość: (!) Jak widziałeś projekt marc to napisz chociaż IP: *.rozanka.wroc.pl 05.11.04, 17:14
            czy ma coś wspólnego z tym bi.gazeta.pl//im/2291/z2291599G.jpg
            • Gość: marc Re: Jak widziałeś projekt marc to napisz chociaż IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 05.11.04, 20:41
              no tak, mogłem sie tego spodziewać...
              obiecałem trzymać gębe na kłodkę, więc nie moge tych dwóch (zgadłeś :-) ) cyfr
              wpisać na forum.
              wysyłanie jej kilkunastu osobom bedzie z tym raczej równoznaczne :-)
              a mój pierwszy wpis w tym watku był propozycją handlu wymiennego!!!
              antoslaw, poszło !
              ! - nie mam Twojego adresu, co do tego czy projekt ma cos wspolnego z tym
              linkiem - ma - autorów :-)
              pozdr.,
              • Gość: ! Re: Jak widziałeś projekt marc to napisz chociaż IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.11.04, 21:02
                Marc nie dręcz ludzi :) i napisz czy LC Center przekroczy w najwyższym punkcie
                50 metrów (od chodnika do dachu, bez anten itd :)? To chyba możesz zdradzić? :)
                nie musisz podawać dokładnej wysokości :)

Pozdrawiam.

ps: (!) i ja nie mamy nic (poza ! w nicku) wspólnego :)
                Zobacz na ip - ja DIALOG, (!) - operator netowy z Różanki.

Gdyby coś, to wysyłaj na: mawww@wp.pl

Jeszcze raz pozdrawiam.
                • Gość: marc Re: Jak widziałeś projekt marc to napisz chociaż IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 05.11.04, 21:34
                  cholera, wie ktoś jak sie kasuje wątki ? :-)
                  • Gość: jakub.s Re: Jak widziałeś projekt marc to napisz chociaż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.04, 21:39
                    mozemy wszyscy tu obecni nacisnąc ten przycisk "skasujcie ten wątek" moze admina to ruszy...
                    • Gość: marc Re: Jak widziałeś projekt marc to napisz chociaż IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 05.11.04, 21:48
                      mogę adminowi sprzedać wiadomośc o wysokości budynku Agory na placu solnym :-)
                      • Gość: ! Re: Jak widziałeś projekt marc to napisz chociaż IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.11.04, 22:05
                        Gość portalu: marc napisał(a):

> mogę adminowi sprzedać wiadomośc o wysokości budynku Agory na placu solnym :-)

:))))))))))))))))))))))))))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka